Şimdi Ara

Zam üstüne Zam Bir Zamda JTI'den

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • JTI Tütün Ürünleri Sanayi A.Ş., sigara satış fiyatlarına yüzde 2.2 ile yüzde 10 arasında değişen oranlarda zam yaptı.

JTI'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, düzenlemeyle kısa Camel sigarasının fiyatı 4.25 YTL, kısa Winston'ın fiyatı 3.20 YTL, kısa Salem'in fiyatı 4.25 YTL'ye yükseldi.

Yarından geçerli olmak üzere yapılan düzenleme sonucunda sigaraların eski ve yeni fiyatları şöyle:

SİGARA ESKİ FİYAT (YTL) YENİ FİYAT (YTL)

--------------------- ---------------- -----------------

Salem (Uzun) 4,10 4,50

Salem (Kısa) 3,90 4,25

Camel (Kısa) 3,90 4,25

Winston (Uzun) 3,00 3,30

Winston (Kısa) 2,90 3,20

Wings (Kısa) 2,30 2,50

Monte Carlo (Uzun) 2,40 2,50

Monte Carlo (Kısa) 2,25 2,30

More (Kısa) 2,00 2,20

Anadolu (Uzun) 1,90 2,10

Anadolu (Kısa) 1,90 2,00

Vozer hocam çok üzülecek stok yapmadı ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 17 Aralık 2005, 2:25:45 >

• o zaman export parli'ye dewam sadece 2.50 ytl

edit:devlet baba sigaradan devlete bugüne kadar vergi vermedik diye bizden 5 ytl af ücreti talep etmesin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 17 Aralık 2005, 2:34:57 >
  • oooh yarasın. Hazır sigarayı da bırakmışken insan hiç tınmıyo valla
  • sigaranın fiyatı daha da artsın!ne güzel.keşke paketini 10 ytl yapslar
  • Başlığı görende sanki hergün birileri bişeylere zam yapıyor sanar...

Benzine mazota % 3-5 zam gelince topic açan arkadaşlar;acaba indirim olduğunda ne zaman topic açacaklar çok merak ediyorum..

Ah nerde o ecevit hükümeti ahhh.O zamanla bu zamanı kıyaslayın birşeylerin farkına varın artık!!!
  • inşallah sigaranın paketi 20milyon olurda kimse içemez..
  • inşallah daha yükselir de sigara içilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirketler de zam ...
    5 ay önce açıldı
    MEMURLARA ZAM ÜSTÜNE ZAM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • marlboro 4.250 --> ayda 200 ytl ve üzeri 1 masraf

kesinlikle bırakmalı artık bir şekilde off
  • Kendini sewen insan sigara içmez!! (Ben içiyorum)
  • Halk olarak tepkimizi göstermemiz lazım..

İnadına
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Başlığı görende sanki hergün birileri bişeylere zam yapıyor sanar...

Benzine mazota % 3-5 zam gelince topic açan arkadaşlar;acaba indirim olduğunda ne zaman topic açacaklar çok merak ediyorum..

Ah nerde o ecevit hükümeti ahhh.O zamanla bu zamanı kıyaslayın birşeylerin farkına varın artık!!!

emredersin
  • aslında sigaraya her ay zam yapılır ama bu dısa yansıtılmaz birikir ve birden koyarlar
    zammı hep ilk olarak malboro yapar digerleride bizim ondan ne eksigimiz var deyip koyar zammı
    ayrıca yukarda denilmis vergi filan diye merak etmeyim sigaraların vergisi daha fabrikadan cıkarken alınıyor 1 tek kacak bile olmaz bu konuda yanii ictigin sihgara zaten vergili...

bırakın millet su sigarayı hem kendinize bir kıyak gecin hemde bütcenize... 1 aylık sigara masrafı ev kirası gibi olacak yakında walla o paraya aldıgın duman ve hava... sigara cıkmadan önce biri deseydi ki ben hava ve duman satıcam ve bidünya para kazancam herkes ona hasstir len deli derdi herhalde ama adamlar bu isi yapıyor

• vallaha bugün hiç param kalmadı sefilleri yaşıyorum iki milyon ayırmıştım harcamadım sigara parası bakkala girdim kısa lark ver dedim adam zam geldi dedi dünya başıma yıkıldı 5,30 saattir sigara içmiyorum izmarit toplucam yarına kadar :)))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Başlığı görende sanki hergün birileri bişeylere zam yapıyor sanar...

emredersin

heee işine gelmeyince dalga ayakları...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.