Şimdi Ara

ZALMAN ZM-NC3000, VATAN %25 indirim 110TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şahsen yeni laptop'um için araştırma yaparken bu soğutucunun gayet başarılı olduğunu gördüm.

Bu açıdan fiyat araştırmaları sonucunda en ucuz VATAN'da 110TL olarak satılmakta olduğunu öğrendim.

Sıcak fırsat olarak gözükmekte lakin piyasadaki diğer firmaların fiyatlarına oranla 30TL ve üstünde indirim gözükmekte.

Tam olarak sıcak olmayabilir ancak işine yarayacaklar için "ılıkta" olsa bir rahatlama sağlayabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879

• ben de yaklaşık bir sene önce vatandan almıştım, aşağı yukarı aynı fiyattı.

performans olarak çok memnunum, tavsiye ederim.
  • stokta yok ki
  • ürün çok iyi kullanıyorum tavsiye ederim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordor

ZALMAN ZM-NC3000

Şahsen yeni laptop'um için araştırma yaparken bu soğutucunun gayet başarılı olduğunu gördüm.

Bu açıdan fiyat araştırmaları sonucunda en ucuz VATAN'da 110TL olarak satılmakta olduğunu öğrendim.

Sıcak fırsat olarak gözükmekte lakin piyasadaki diğer firmaların fiyatlarına oranla 30TL ve üstünde indirim gözükmekte.

Tam olarak sıcak olmayabilir ancak işine yarayacaklar için "ılıkta" olsa bir rahatlama sağlayabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879

Nasıl yani niye yeni laptop alıp direk soğutucu alıyorsunuz anlamadım yeni laptopta ısınma sorunu mu var.Ben packard bell aldım aldıktan 1 sene sonra falan ısınma sorunu oldu garanti yaptı geldi şimdi garantiden gelmesinden 1 sene daha geçti garanti bitmek üzere tekrar yolluyorum fanı temizleyip gerekirse değiştirip yollayacaklar yani.

• 1.
    Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Elmadağ, Bostancı, Bursa, Adana, Kayseri, Ankara (Batıkent), Avcılar, Samsun, Kocaeli (İzmit), Gaziantep, Gaziosmanpaşa, İzmir (Balçova), Balıkesir, Dudullu, Antalya (Konyaaltı), Sivas, Denizli, Kahramanmaraş, Ankara (Ümitköy), Bağcılar, Pendik, Çorlu, Adana (Şehiriçi), Düzce, İzmir (Gaziemir), Bodrum, Diyarbakır, Beylikdüzü, Samsun (Merkez), Afyonkarahisar, Aydın, Ankara Nata Vega,

Sanirim internet stogunda yok. Aksam umitkoye gidip bakicam.

2. Neden aliyorum? Oyun oynarken gpu,cpu 60-70 civari oluyor. Bazende artiyordur daha da . Bilindigi uzere isi, pc omrunu kisaltiyor, performansi etkiliyor. Eninde sonunda almak gerekecek. Performans acisindan da sart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastik...
    bulursanız nc2000 almanızı tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • veya NC-1000 olmalı
    aluminyum olması fandan gelen havayı da soğutuyor ve açık ara önde soğutması..
    testlerde de bakın Zalman ın aluminyum soğutucuları bariz öndedir. plastik hiç işe yaramayanları da mevcut.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/zalman-zm-nc1000-zm-nc1000-notebook-sogutucusu-siyah/productdetails.aspx?I_ID=28343
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

plastik...

Plastik derken nereyi kast ediyorsunuz? Urunun laptop temas noktasi metal bir alasim ve cok cabuk isi kaybina ugruyor. Urun guzel gayet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hp g62 laptopu alanlar fiyata 110 lira daha eklesin beyler
  • Bugüne kadar soğutucu kullanmayı gerektirecek hiç bir dizüstü bilgisayar almadım, almam da...

Örneğin; fiyatı ucuz ve ekran kartı iyi diye ACER/Packard Bell alıp bir de 100-150 TL soğutucuya para vermektense, üzerine 200-250 TL daha koyup aynı ekran kartına sahip ve soğutucusu sağlam bir ASUS almayı tercih ettim.
  • Bu soğutucu zaten hep bu fiyattaydı...
  • Hani internetten alışveriş yapılacak yer değil ama fiyat aynı:

93,22 TL +KDV * 110,01 TL KDV dahil
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=123527

ZALMAN ZM-NC3000, VATAN %25 indirim 110TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Bugüne kadar soğutucu kullanmayı gerektirecek hiç bir dizüstü bilgisayar almadım, almam da...

Örneğin; fiyatı ucuz ve ekran kartı iyi diye ACER/Packard Bell alıp bir de 100-150 TL soğutucuya para vermektense, üzerine 200-250 TL daha koyup aynı ekran kartına sahip ve soğutucusu sağlam bir ASUS almayı tercih ettim.

Lenovo önerebilirim hem 200 250 lira fazla vermezsiniz hemde aynı şekilde serin çalışır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

plastik...

+1

Kesinlikle NC2000 almalı ihtiyacı olan arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.