Yüzbaşı
26 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 57 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,

Asus K55VM, yaklaşık 7 yıldan beri kullandığım bir cihaz, batarya takılı iken açılmıyor, elektrik kablosunu taksam dahi açılmıyor ancak bataryayı söküp elektrik kablosunu takarsam açılıyor, ne olmuş olabilir? Bataryayı değiştirebilirim ama işe yarayıp yaramayacağına nasıl emin olacağım?
edit
şimdi telefonun genel ayarlarından bakıyorum 8.4 gb fotoğraf arşivim var, doğru
ancak icloud yedekleme ayarlarından bakıyorum fotoğraf arşivim 16.4 gb gözüküyor, sorun nedir?

arkadaşlar önceliğim orijinal bluray izlemek olacak, zaten artık bütün modellerde 3d var diye biliyorum, hdd ya da usb'den de .mkv ve .avi formatlarını açıp altyazı ekleyebilirsem ekstra olmuş olur. uygun fiyatlı modeller önerirseniz sevinirim. 200-250 tl civarı
selamlar,
asus usb charger plus hiç bir şekilde çalışmıyor, yani notebook kapalı iken çalışması lazım ama yok. sürücüleri tekrar kurdum olmadı. internette de araştırdım ama çözüm bulamadım. notebook modelim k55vm
arkadaşlar selam,

bundan belli bir zaman önce bir kaç güzel uygulama ücretsiz olduğunda ofiste olduğum için iphonea indirememiştim, netten okuduğum kadarı ile itunesdan giriş yapıp uygulamayı indirip hemen iptal etmiştim ki evde direk cebe indireyim, evde appstoredan uygulamarı iphone a kurdum. Buraya kadar sıkıntı yok. Biraz önce itunesu açtığım zaman, menülerde gezerken "indirilmeyi bekleyen öğeler var" yazdı ve indirmeye başladı, hemen iptal edip (böyle birşeye gerek yok çünkü) sağ tuşla sil dedim ancak aynı menüyü tekrar açınca biraz önce sildiğim uygulamalar tekrardan hortladı ve pc'ye inmeye başladı. Itunesda sağ üst teki ikona tıklayınca "12 itunes indirmesi var" yazıyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bir yerde hata yapıyorum ama nerede? Sizin itunes bilginize muhtacım
arkadaşlar merhaba,

philips 7675 için bir uydu alıcısı almak istiyorum. yalnız kafam çok karıştı. aşağı yukarı bir gündür forumu alt üst ettim.

aradığım özellikler

-kaliteli bir sd görüntü (zaten hd düşünmüyorum)

-biss key sorunsuz çalışmalı (ntvspor, star vb. kanallarda maç izlemek için)

-hdd, pvr, usb, cam gibi ek özellik olsun istemiyorum!

-son olarak bilindik bir marka (bu arada bir de soru olsun, bilinen ünlü elektronik markaları niye uydu alıcısı üretmiyor? örnek; sony, philips, pioneer, samsung. evet biraz marka takıntım var. :)

-fiyat çok önemli değil, dediğim gibi görünüşlüyle, performansıyla kaliteli olmalı
http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-32pfl7675h-32-full-hd-led-televizyon-/ProductDetails.aspx?productId=evph32pfl7675h&categoryId=163192

http://www.indirimfirsatlari.com/2010/07/14/digiturk-kampanyasi-philips-led-tvde-650-tl-indirim/

üstteki kampanya ile 2449 tl yerine 1849 tl oluyor. Ne dersiniz bu fiyata iyi gibi. tek sıkıntısı ledlerin arkada değilde yanlarda bulunması.
arkada olması durumunda fiyatların artığı bir gerçek. yine de başka marka model tavsiyeniz varsa iyi olur.
arkadaşlar umarım doğru yere açmışımdır konuyu.
elimdeki atlanta 500s için scart to component kablo arıyorum hiç bir yerde bulamadım.(internette)

http://www.chaseavdirect.co.uk/ccp6/prod--Profigold-PGV372-Scart-to-Component-Video-Interconnect-1-5m.html

sizin tavsiye edebileceğiniz başka markalarda olur.
Atlanta ADR-500S
arkadaşlar bu cihaz hakkında fikriniz var mı? mesela server desteklemesi?
fiyatı uygun geldi.
http://www.hepsiburada.com/atlanta-adr-500s-dijital-uydu-alicisi-siyah/productDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evatlanadr500siyah
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 583
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 9.671 (Bu ay: 369)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.