Şimdi Ara

Zalman Z11 Plus Kullanıcı İncelemesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
54.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 5yaprak

quote:

Orijinalden alıntı: McScriptS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McScriptS

Arkadaşlar bu kasanın kabloları arasında 2 adet mavi (sanırım usb 3.0) usb kablosu var. Kasa üzerindeki usb 3.0 bağlantı kablosumu yoksa başka bi işe mi yarıyo? Benim bildiğim kasa üzerindeki usb ler anakarta bağlanır. Bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz?

anakarta bağlıyosun işte o kadar karışık bi durum yok

Hocam yok bu kablolar bildiğin usb kablosu. pinli falan değil. Anakartın arkasındaki usb lere mi bağlanıyo yoksa?

ok şimdi hatırladım aynen öyle kardeşim ben su suğutma için açılan deliklerinden çıkarmıştım

Hocam onun dönüştürücüsü falan yokmu ya bulunamazmı yani

• yok gibi görünüyor.dönüştürücü kullanmaktaki amacın nedir.
    görüntüyü bozuyor diyemi
  • quote:

yok gibi görünüyor.dönüştürücü kullanmaktaki amacın nedir.
    görüntüyü bozuyor diyemi

Yok ondan değil sadece kasanın içinden usb çıkıp anakarta bağlamak tuhaf geliyo bana. Direkt anakarta bağlanabilecek bi aparat olsaydı keşke.
  • Pazartesi günü Vatan'ın %30 indiriminden Asus HD 7950 Direct CU II TOP Ekran Kartı aldım.

Ürün şuan kullandığım kasaya sığmayınca Zalman Z 11 Plus kasa da aldım, ekran kartı ile birlikte

Vatan bilgisayarda Kartı kutudan çıkarım kasaya yerleştirerek denedim ve sığdığını şahsen test ettim.
    Yarın kuracağım fırsatım olursa, kasayı çok beğendim hayırlısı bakalım
  • Z11 iyidir.
  • bende bu kasayı kullanıyorum tavsiye ederim harika

ama bir şey sormak istiyorum. kasanın içini kaç ayda bi temizlemek lazım?

6 ayda bi temizlemeyi düsünüyorum tozlanmalara karsı.

asus gtx770le on numara sessiz calısıyor
  • Arkadaşlar bende Zalman z11 kasa kullanıyorum yan kapaklarda ki 2 fandan sadece 1 tanesini çalıştırıyorum yani camlı kısımdakini. Sorun olurmu birini çalıştırıp diğerini çalıştırmamam? Diğer fanlar çalışıyor. sadece 1 tane fan çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tentani

Arkadaşlar bende Zalman z11 kasa kullanıyorum yan kapaklarda ki 2 fandan sadece 1 tanesini çalıştırıyorum yani camlı kısımdakini. Sorun olurmu birini çalıştırıp diğerini çalıştırmamam? Diğer fanlar çalışıyor. sadece 1 tane fan çalışmıyor

hiçbir sorun teşkil etmez. senin isteğine bağlı istersen 2sinide iptal et yada çalıştır.
  • S.BLaSTeR kullanıcısına yanıt
    bende bu kasadan almayı düşünüyorum şu anda aerocool syclone kullanıyorum ön jakları bozuldu o yüzden aerocool machatron ile bunun arasında kaldım ama bunu daha fazla tavsiye ediyorlar şu anda coler master 212 evo işlemci soğutucusu ile kullanıyorum kasamı yan fan takmıyorum sığmıyor bu kasada kullandığın işlemci soğutucusu nedir.bendeki ile rahat kapanırmı kapak
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskaos

bende bu kasadan almayı düşünüyorum şu anda aerocool syclone kullanıyorum ön jakları bozuldu o yüzden aerocool machatron ile bunun arasında kaldım ama bunu daha fazla tavsiye ediyorlar şu anda coler master 212 evo işlemci soğutucusu ile kullanıyorum kasamı yan fan takmıyorum sığmıyor bu kasada kullandığın işlemci soğutucusu nedir.bendeki ile rahat kapanırmı kapak

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/scythe-zipang-xigmatek-hdtd1284_3.html ben bu linkteki soğutucuyu kullanıyorum bir problem yok daha kapakla fan arasında 5cm kadar boşlukl var. ayırca z11 yan kapağında fan yeri yok bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: iskaos

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3772

bunu kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yok 3 cm boşluk var

bu kasanın yan fanları sadece hdd soğutma amaçlı 8 cm lik 2 tane fan var fakat yaptığım testlerde 1 adet hdd üzerinde sadece 1 derecelik sıcaklık düşmesi oldu

1 hdd ve 1 derecelik düşme için 2 adet fazladan fan sesini çekmek mantıklı değil o yüzden kullanmıyorum yan fanları

2 veya daha fazla hdd kullanıyorsanız faydasını görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 19 Ocak 2014; 21:41:38 >

• 1 seneden fazladır Zalman Z11 Plus kullanıyorum, bende çoğu kullanıcı gibi kasanın yan fanlarını kullanmıyorum. Kasanın içerisinde 3 tane HDD 1 tane de SSD disk takılı ve kullanımda ısınma sorunu olmadı zaten ön kasa fanı HDD bölümününden başlayarak kasaya hava vererek soğutma yapıyor.
  • Zalman Z11 İçin Mavi Led Işığı Yerine Beyaz Yapmak İstiyorum. Nasıl Beyaz Yaparım Acaba Bu Konuda Bİlginiz Varmı Arkadaşlar

Zalman Z11 Plus Kullanıcı İncelemesi
  • nefestoo kullanıcısına yanıt
    Beyaz LED'li fanlardan alarak yapabilirsin..

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-xlf-f145-xlf-serisi-140mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=68773

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 10 Şubat 2014; 21:32:29 >
    Beyaz LEDli fan kullanarsan beyaz olur. Ben Şu fanlardan aldım kasaya;

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-xaf-f1256-xaf-serisi-120mm-mavi-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=68785

ama resimdeki kadar fazla ışık saçmıyor, ki istemem de :) Böyle güçlü ışık istiyorsan MODcuların kullandığı gibi LED çubuklarndan eklemen gerekebilir...
  • Uzun Bir Led Çubuk Var. Onlar Ne İşe Yarıyor Hocam Onu Tavsiye Edermisiniz ?

Birde Öndeki Kısmıda Beyaz Yapabilirmiyiz Hocam ?
    Ne işe yarıyor o çubuklar derken :) Işık veriyor, başka bir aksiyonu yok. Forumda Mod bölümüne bakarsan forumda orada uygulamalarını görebilirsin.
  • Ne İşe Yarıyor Deyince =) K.bakmayın yani diğerinden daha fazla ışık veriyormu demeyi kastedmiştim =)

Bir Diğer Sorum Kaç MM Ledli Fan Uyar. Bu Kasa İçin Sıvı Soğutma Önerirmisiniz
    Elbette çubukların görevi sadece ışık vermek, dolayısıyla fanlardaki 2-4 adet ufak lede göre çok daha güçlü ışık verir. Ben Corsair H80 sıvı soğutma kullandım bu kasada, sorunsuz kurdum, H100 gibi büyük radyatörlü soğutma kurmak isterseniz işiniz zor, kasaya kesip biçip kuranlar oluyor gerçi. Ben 12cm fanlar kullandım, kasadaki kendi fanları da 12 cm, dilersen 14cm de takabilirsin, ben gerek görmedim. Bu arada Sıvı soğutmayı da 6 ay kadar önce sattım, çünkü istediğim kadar sessiz değildi, Performans olarak da kaliteli kule tipi bi soğutucudan bariz bir farkı olmadı.
  • tekrardan Verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkürler hocam. radyotörlü bir sıvı soğutmayı nasıl kurabilirim gerekli neler almam lazım. maliyeti ne kadar olur. önerirmisiniz çok hoş bir görüntüsü var. tıpkı bu kasa gibi öneriniz nedir hocam.

Zalman Z11 Plus Kullanıcı İncelemesi

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.