Şimdi Ara

Zalman Z11 Neo vs z11 plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yakın zamanda almayı düşünüyorum ve bugün biraz bakınayım dedim fiyatlar el yakıyor malum dolar tırlattı, bakınırken gözüme zalman kasalar takıldı z11 plus ı beğendim ilk başta ama sonra neoyu gördüm

neu yo alayım dedim ama donanımhaber e danışmadan olmaz dedim. Kasa ile beraber 4-5 fan geliyor kasa hakında öneriniz düşünceniz ve kasanın yanında alabileceğim+ fan nedir

teşekkürler.

http://www.hizlial.com/zalman-z11-neo-mid-tower-siyah-kasa/10627141

http://www.hizlial.com/zalman-z11-plus-usb-30-atx-mid-tower-kasa/10376174

• neo yeni çıktı plus epeydir var piyasada neo görünüm falan daha hoşluma gidiyo eğer pc toplarsam ya corsair spec chapm 03 yada bu neo olacak kasa
  • Aradaki fiyat farkı çok değilse neo alın.
  • Bende iki kasa arasında kalmıştım zamanında ve gidip z11 plus hf1 aldım. Nedeni ise;

1. Neo da ön panelden içeri havalandırma boşluğunun olmaması ve öndeki fanın etkisiz kalması
    2. Tek dvd yeri bulunması fan kontrolcüde ekleyeceğim için bana yetmicekti.

Şuan seçimimden memnunum. Eğer Plus hakkında sormak istediklerinizde varsa cevaplarım
  • malkoc24 M kullanıcısına yanıt
    neo modelini alın
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    neo da önde sağ ve sol olmak üzere 2 fan ve 2 hava geçiş yeri mevcut,dar alandan gelen hava akımı daha hızlı ve serin olur

tek dvd kullanıyorum sorun teşkil etmez benim için,ama önemli tespit yeşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkoc24

neo da önde sağ ve sol olmak üzere 2 fan ve 2 hava geçiş yeri mevcut,dar alandan gelen hava akımı daha hızlı ve serin olur

tek dvd kullanıyorum sorun teşkil etmez benim için,ama önemli tespit yeşekkürler.

Hocam sağ ve sol kısımdaki ufak fanlar plustada mevcut ek olarak orta kısımdada 12 veya 14 cm bir fan daha bulunuyor kasa zaten 5 fan ile geliyor 2 tane boşta kasa içi hava sirkülasyonu oldukça iyi

Tek dvd kullanıyosanız neo görünüş olarak biraz daha çekici kalıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zalman z3 plus ve 240 mm radyator
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

quote:

Orijinalden alıntı: malkoc24

Hocam sağ ve sol kısımdaki ufak fanlar plustada mevcut ek olarak orta kısımdada 12 veya 14 cm bir fan daha bulunuyor kasa zaten 5 fan ile geliyor 2 tane boşta kasa içi hava sirkülasyonu oldukça iyi

Tek dvd kullanıyosanız neo görünüş olarak biraz daha çekici kalıyor

satıcıya sordum fan sayısını , ürün fan özelliği aşağıdaki gibidir Sistem Fan DesteğiÖn 2x 120mm Fan (1 LED Fan Dahil) Arka 1x 120mm Fan (1 Fan Dahil) En 2x 120 / 140mm Fan (1 LED Fan Dahil) Yan 2x 80mm Fan (2 Fan Dahil) İyi Günler Dileriz TECHBURADACOM

favlar öyle gelecekmiş

fiyat 228 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkoc24 -- 9 Nisan 2015; 19:50:01 >

• malkoc24 M kullanıcısına yanıt
    Hocam tek dvd problem değil diyosunuz madem hangisi hoşunuza gidiyosa onu alın aradaki fark hiç denecek kadar az hatta yok.

Şahsen ben dvd problemim olmasa neo alırdım bence sizde öyle yapıp neo alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

Hocam tek dvd problem değil diyosunuz madem hangisi hoşunuza gidiyosa onu alın aradaki fark hiç denecek kadar az hatta yok.

Şahsen ben dvd problemim olmasa neo alırdım bence sizde öyle yapıp neo alın

evet ben sanırım neo alacağım bir aksilik olmazsa

bu arada z11 plus önde 140 lık tek fan varhttp://www.quietpc.com/images/products/z11-hdd-large.jpg

neo da 80*2 ortayı boş bırakmışlar, sağlı sollu çarpraz hava akımı yapmışlar neo da

şuan fiyat performans ve bol miktarda fan sağladığı için neo gibi 1 hafta 10 güne bir değişiklik olmazsa alacağım inşallah

teşekkürler

• Bende 10 gün.sonra güncelleme yapacağım sisteme bu kasayı düşünüyorum ya
    Corsair carbide spec01 yada neo olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_104572639/f_//tm.htm#104574280

ben neo aldım bugün gelmesini bekliyorum
  • KAsaların ikiside çok güzel, Noe biraz daha şık duruyor bana göre.

Z11 plus kullanıyorum çok güzel kasa ancak yan fanları devre dışı bırakmayı unutmayın gürültülü çalışıyorlar ve sisteminiz güçlü olacaksa iki fan alıp eksik olan fan yerlerini doldurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 10 Nisan 2015; 9:56:00 >
  • Bence ikiside süper ama neo bir tık önde bana göre.Galiba neo'da yandaki pleksi plus'a göre daha büyük o çok güzel olmuş gerçi ben kapak açık kullanıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalupa1907 -- 10 Nisan 2015; 22:41:55 >
  • z11 neo candır.
    NOT:3 SAAT ÖNCE SİPRAİŞ GEÇTİM 217 TLYE
  • neo plus ı iyice inceledim

önde 2 adet 140 cm lik fan var alltlı üstlü duruyorlar sadece hava akımı yanlardan veriyor ortadan değil, ayrıca dvd tek değil 3 tane var

inceleme videosunu izledim 3 adet yuva bulunuyor ön taraftaki panelin altında

unutmadan kasanın altında ve öndeki iki fanda çok sağlam filtre var

çok güzel bir kasa nasipse alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.