world of tanks premium kara liste
Herkese iyi forumlar.
Wot ta premium mağazada satın alım yapamıyorum vakıf ve yapıkredi kullanıyorum. İki bankayıda bu sorun üzerine aradım ve verdikleri cevap şirketin kara listede olmasıymış sanırım sebebi ukrayna savaşı. WOT rusya beyaz rusya şirketi şuanki durumu bilmiyorum ama TR de pek çok banka kara listeye eklemiş. Aşlışveriş yapabilenler nasıl yaptıklarını paylaşabilirlermi acaba.
Kombimiz Hakka yürüdü
Yeni kombi alacağız bugün veya yarın engeç , 16/20 k arası bütçe var tam yoğuşmalı almayı düşünüyoruz. Sağlam dayanıklı kaliteli işçilik kombi marka ve önerisi lazım. Teşekkürler
Elimde Coolermaster h500m Kasa var bu kasada fan kontrolcü , önde 2 adet 200mm ARGB fan var ve arkaya 140MM ARGB fan alacağım.. Anakart Asus rog Crossair VII x470. Anakartta ARGB ve RGB olmak üzere 2 adet giriş mevcut. Soğutma olarak corsair 240 2 adet ARGB fanlı model var. Konuya gelirsek . 2 Adet 1MT lik ARCB şerit led almak ve egsoz fan ile birlikte kasanın önünde bulunan 2 adet 200mm ARGB fanları nasıl bağlamalıyım? Fan kontrolcüde kaç giriş ve kaçlı pin var bakmadım. Çoklayıcıyı alıp Anakartın ARGB pin çıkışına bağlayıp 3 adet ARGB fan ve 2 Adet ARGB Şerit led i bağlasam sorunsuz çalışırmı? yoksa fan ve şerit ledleri ayrı ayrı çoklama veya soketleremi takmalıyım? Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim Şimdiden teşekkürler.
Elimde Coolermaster h500m Kasa var bu kasada fan kontrolcü , önde 2 adet 200mm ARGB fan var ve arkaya 140MM ARGB fan alacağım.. Anakart Asus rog Crossair VII x470. Anakartta ARGB ve RGB olmak üzere 2 adet giriş mevcut. Soğutma olarak corsair 240 2 adet ARGB fanlı model var. Konuya gelirsek . 2 Adet şu üründen almak ve egsoz fan ile birlikte kasanın önünde bulunan 2 adet 200mm ARGB fanları nasıl bağlamalıyım? Fan kontrolcüde kaç giriş ve kaçlı pin var bakmadım. Şu çoklayıcıyı alıp Anakartın ARGB pin çıkışına bağlayıp 3 adet ARGB fan ve 2 Adet ARGB Şerit led i bağlasam sorunsuz çalışırmı? yoksa fan ve şerit ledleri ayrı ayrı çoklama veya soketleremi takmalıyım? Bilgisi olanalr yardım ederse sevinirim Şimsiden teşekkürler.
ARGB Şerit led ve ARGB Fan bağlama
Elimde Coolermaster h500m Kasa var bu kasada fan kontrolcü , önde 2 adet 200mm ARGB fan var ve arkaya 140MM ARGB fan alacağım.. Anakart Asus rog Crossair VII x470. Anakartta ARGB ve RGB olmak üzere 2 adet giriş mevcut. Soğutma olarak corsair 240 2 adet ARGB fanlı model var. Konuya gelirsek . 2 Adet şu üründen almak ve egsoz fan ile birlikte kasanın önünde bulunan 2 adet 200mm ARGB fanları nasıl bağlamalıyım? Fan kontrolcüde kaç giriş ve kaçlı pin var bakmadım. Şu çoklayıcıyı alıp Anakartın ARGB pin çıkışına bağlayıp 3 adet ARGB fan ve 2 Adet ARGB Şerit led i bağlasam sorunsuz çalışırmı? yoksa fan ve şerit ledleri ayrı ayrı çoklama veya soketleremi takmalıyım? Bilgisi olanalr yardım ederse sevinirim Şimsiden teşekkürler.
Hülle yolu ile abd den elektronik parça getirme
Newegg den ram almayı düşünüyorum fakat Türkiyeye teslimi kargo ve vergi ile çok pahalı.
ABD den bir arkadaş var ram i onun adresine satın alacağım oda bana gönderecek , bir firma olmadığı için gümrükten geçerken bir sıkıntı olurmu yada gümrüğe takılırmı?
Yani bir ABD vatandaşından Türkiye vatandaşına posta kargo gelecek şirket kamu yok kişiden kişiye.
4k media player yardimi
|
MSI RADEON RX 580 GAMING X plus 1285 TL
|
WOT _TMT_ Klana alım yapılmaktadır
|
H.265 formatlı video izleme
|
İlgi Alanları: KAMU
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 235
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 17.945 (Bu ay: 330)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware