Şimdi Ara

zalman z11 mi yoksa aerocool mechatron mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben Z11 öneririm herşeyi geçtim daha şık ve soğutması daha iyi
  • z11 i bizzat inceledim oldukça kaliteli bir kasa ama mechatron hakkında pek bilgim yok yeni bir ürün ama genelde aerocool kasalarının meshleri pek iyi olmuyor.
  • z11
  • İkisi de güzel ama zalman biraz daha ağır basıyor.
  • ozaman zalmanı almak gerek ilk indirimde. alınca ss atarım. ama fanları yeşil mavi kırmızı karıştırayım diyorum nasıl olur sizce tek renk çok sade olmazmı bu konuda farklı düşüncelere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 8 Ekim 2012; 21:52:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

ozaman zalmanı almak gerek ilk indirimde. alınca ss atarım. ama fanları yeşil mavi kırmızı karıştırayım diyorum nasıl olur sizce tek renk çok sade olmazmı bu konuda farklı düşüncelere açığım

Çok renk de gece kulubü gibi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haf 912 mi Carbide 400r mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

ozaman zalmanı almak gerek ilk indirimde. alınca ss atarım. ama fanları yeşil mavi kırmızı karıştırayım diyorum nasıl olur sizce tek renk çok sade olmazmı bu konuda farklı düşüncelere açığım

Çok renk de gece kulubü gibi olur

ozaman 2 renk biri mavi diğeri hangisi olsun buna karar kılmak gerek. kasayı inşallah ilk indirmde alacam stok ta yoktu gelmiş.
  • Ben de Z11 tercih ederim yerinde olsam. Kendi fanları mavi zaten, bırak öyle kalsın.
  • Başlığı okuyunca mekathron ne la ? Felan oldum iyimis tip mip.z11 öneririm ikisi arasında kullanış olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z11.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mechatron un cazip tarafı her tarafına 20 lik fan takabiliyorsun ama genelde malzeme kalitesi kötü deniliyor aercool ların.

şu linkede bakın arkadaşlar bu kasa 10 ekimde teknobiyotik stoğuna girecek. daha sonra öneri lütfen ben daha çok gösterişine önem vereceğim.http://www.aerocool.com.tw/index.php/products/chassis/28-pgsb/205-mechatron-black
  • kesinlile z11 derim
  • Acelen yoksa mechatoronun inelemesını bekle gayet güzel kasaya benzıyor sıtesındeki acıklamalar falan ama acelen varza zalman çok güzel bir kasa
  • 2 Kasanın karşılaştırma testlerini incelersen senin için daha iyi olur ama Z11 ile Mechatron karşılaştırması biraz kötü olmuş.Yani GTX670 ile HD 7850 Karşılaştırması gibi
  • Z11 seçilmeli bencede

birşey daha , teknobiyotikten uzak durun
  • bunca yorumdan sonra ne denebilirki, tabiki z11 ilk göz ağrımdı nede olsa hepinize teşekürler.
  • Pişman olmayacaksın dostum
  • Benim nedense Dark Raptor'u aldıktan sonra kasalar hakkındaki görüşlerim değişti, Dark Raptor'dan başka kasalar gözüme daha güzel gözükmüyor nedense Raptor alamazsam Z11 alacaktım ama o zamanlar Mechatron yoktu. Bana sorarsan ikisi arasından Mechatron derim.

Bu arada forumdan bir üye böyle bir şey yaptı.

Bu konuyada bakmanı öneririm.http://forum.donanimhaber.com/m_58594910/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58594910

• o konuya çok baktım dostum biliyorum 1ay önce tam alacaktım stokta kalmamış yereine ssd aldık. şimdi almayı düşürken karşıma yeni hoşlandığım güzel çıktı şimdi kara zamanı ilk göz ağrısı leylamı yoksa aniden karşıma çıkan zengin kızı aercool mu gönlüm 2sinide al diyor ama malüm alamayız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.