Surekli kopan internet özellikle pandemi gunlerinde dayanilmaz hal aldigi icin baska iss ye gecmek istedim.
Bunun icin ne kadar demode ve uğraştırıcı olsa da 8 mayis ve 11 mayista 2 defa iptal dilekcesi yazdim faxladim. O gunden beri aboneligimin iptal edilmesini bekliyorum. Btk uzerinden sikayette de bulundum. Buradaki sorumlu kisiye de pm attim. Daha ne yapmam gerekiyor, keyfinizin gelip iptali yapmanizi mi bekleyecegim
Size SMS olarak 'İptal talebiniz bize ulaştı' tarzında bir mesaj gelicek fax çektikten sonra. Bu faxtan sonra tam 7. gün kapatıyorlar hizmetinizi. 2 defa aradılar açmadım ben 7.gün kapandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 14 Mayıs 2020; 22:14:17 >
TheBCDT
kullanıcısına yanıt
yandik o zaman desenize 😢 iptal dilekcesiyle bjrlikte millenicom a basvurmustum. internetimin acilmasi icin turknet in iptalini mi beklemek durumundayim?
cmert
kullanıcısına yanıt
Ben Türk Telekoma geçerken illa Turknetin hizmeti kapatıp porttan çekilmesini beklediler. Öncesinde başlatamadılar hizmetimi. Millenicomdaki süreci bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem.
tamamdir, teşekkür ederim. millenicom tecrubesi olan biri yazarsa makbule geçecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme