Şimdi Ara

Zafer Partisi Cumhurbaşkanı adayı olarak Sinan Oğan'ı açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zafer Partisi Cumhurbaşkanı adayı olarak Sinan Oğan'ı açıkladı

Maalesef ittifaklar ve adaylar arttıkça oylar bölünecek ve seçim belirsiz bir hal alacak gibi görünüyor.

Özellikle Muharrem İnce'de kendini aday gösterirse 4 tane cumhurbaşkanı adayımız olmuş olacak

2. tura erdoğan kesin kalır fakat diğer ittifaklardan 2. tura kılıçdaroğlu yada ince kalır gibi görünüyor

• Sinan Oğan'ı MHP milletvekili iken biraz takip ediyordum. Bende iyi bir insan izlenimi bırakmıştı. Fakat neden ortak aday onu anlamadım. Popüler bir isim değil. Ümit Özdağ 'ın uyguladığı strateji tam anlamıyla fiyaskoyla sonuçlandı. Mansur Yavaş' da bu kadar ısrar etmesi hem İnce'yi ittifaktan ayırdı hem de adını hiç anmadığı Sinan Oğan'ı ortak aday olarak gösterdi. Bence tam bir tutarsızlık örneği sergiledi.

Sinan Oğan'ın yüzde 1'i bile aşması zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar niye haber olur anlamış değilim; neyse seçimden sonra yokolup giderler. Çünkü kimse onları iplemeyecek.

• Seçimde 4 aday olacak gibi

Recep Tayyip Erdoğan
    Kemal Kılıçdaroğlu
    Muharrem İnce
    Sinan Oğan

Belki bir iki aday daha olur ama bu seçimde aday sayısı epey az olacak. Millet ittifakı için Sinan Oğan'ın adaylığı dert değil ama Muharrem İnce ikna edilirse iyi olur.

Binde birlik oyuyla Babacan ekonomiyi alacaksa Muharrem İnce 'ye de eğitim verilsin.

• çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt

Yahu bu tip aşırı sağcı göçmen karşıtı ırkçı partilerin seçileceklerine, barajı geçip meclisi geçeceklerine dair bir umutları yok zaten; Avrupa'dakiler de aynı. Tek yaptıkları ortalığı kızıştırmak. Es kaza meclise girseler "Biz şimdi ne yapacağız?" diye aval aval bakarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 11 Mart 2023; 13:2:56 >
  • Bunlar biraz daha aday değiştirirlerse beni aday yapacaklar diye korkmaya başlamıştım, neyse ucuz yırttım.

• Bence Sinan Oğan İnce'den daha iyi bir isim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baraj altı. Boşa oy bölmeye gerek yok.

• Ümit özdağ adam çok zekice politikalar yapıyordu. Ve Sinan Oğan hem tanınan, hemde Türkiye'de bilinen isimdir. Büyük ihtimalle Zafer partisi barajı rahatlıkla geçer. Ve oyum kesinlikle Ata ittifakı cumhurbaşkan adayı Sinan Oğan'a rahatlıkla oy vereceğim.

• Sinan Oğan seçilemez.Halkta karşılığı yok.

Seçilecek güçlü aday Alişan.

o yüzden oy vermeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 11 Mart 2023; 15:3:32 >
  • Hakan Ural varken diğerlerine şans bile vermiyorum.

• Abdullah Gül hariç her üçüncü aday Tayyibe yarar. Kişiye, paraya, güce biat edenlere karşı dağılmamalıyız.

• Bu Ümit Özdağ 'da Mhp'nin başka bir türü işte. Zerre fark yok

• Ülkenin siyasileri acınası halde.

• Hz. İbrahim'i içine atmak için nemrut o güne kadar görülmemiş büyüklükte bir ateş yaktırmış.

Olacakları izleyen insanlar bir karıncanın ağzında su damlası ile ateşe doğru gittiğini görünce karıncaya

"Ne yapmaya çalışıyorsun" diye sormuşlar. Karınca "Ateşi söndürmeye gidiyorum" demiş.

İnsanlar "Ağzındaki bir damla su ile bu koca ateşi nasıl söndüreceksin" diye gülmüşler.

Karınca cevap vermiş "Evet, belki söndürmez ama maksat safımız belli olsun".

• Ülke normal bir siyasi konjonktür de olsaydı oyumu kesinlikle alırlardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.