Şimdi Ara

Zafer ,erlik,jahrein,aktroll,oktroll vs... yeter artık !!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TR'yi kapsayacak bir uygulama olması zor coğrafi şartlar uygun değil.



    Yine de konunun bu kadar algıya açık şekilde açıklama yapılması gereksiz.



    Zaten şuan isteyen gerekli şartları sağlıyorsa devlete elektrik satacak şekilde %65 destekli güneş tarlaları kurabiliyor.

  • Ya bu Jahrein düne kadar dinozor dediği Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığını yaptığı partiden milletvekili adayı olmaya çalışıyordu baktı olmadı bağımsız aday olmaya çalıştı yine olmadı bu seferde milletvekili hayalinden vazgeçtiğini söyledi bunlardan sonra 180 derece dönüş yaptı ''akpsi chpsi hepsi aynı abi ya'' adı altında yeni oy kullanacak gençleri sandığa götürmemeye çalışıyor.

  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Memlekette ekonomik anlamda LDP dışında sağcı bir parti yok şu anda. Onlar da seçime giremiyor. Belki Deva biraz merkezdir sola sapan.


    Hepsinin programını aç oku. Hepsi allahına kadar sosyal demokrat.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 1 Haziran 2022; 15:4:14 >
  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt

    Destek toplamı kadar teminat göstermezsen hibe desteği falan vermiyorlar.



    Çok acı test ettik tavuk çiftliği kurarken, yarım kaldı teminat olarak çiftliğin arsasının yeteri kadar kıymeti yok dediler.



    Ezcümle, hibe bile zengine  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Haziran 2022; 15:14:50 >
  • Ağzına sağlık gerçekten çok güzel durumu göstermişsin

    Ben de gündeme hiç bakmak istemiyorum. Genellikle Konu Dışı, Sinema ve bilimum diğer forumlarda takılıyorum. En azından zevklerime uyuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet bu güne de #sürtük ekledik hayırlı uğurlu olsun .


    Gerçekten ülkenin sorunlarını unutturmak için her iki tarafta canla başla savaşıyor ama kendi vatandaşına sürtük diyen bir CB affedilemez !!!

  • Zaten maddi güç yoksa başvurmak saçmalık.


    Bu yolda yeterince maddi gücü olmayan ve derbeder olan öok adam tanıdım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012-2013 tarihinden beri Twitch kullanıyorum. Bu ve bunun gibi insanların, emeğiyle, hakkıyla, kendi halinde iş yapan insanlara karşı nasıl bir tutum sergilediklerini az buçuk şahit olmuşumdur. Kendilerini en üste çıkarmak için üstte olanlarla yakın temasa girip ardından onları ezme gayretinde bulunup nitekim bunu kitleyi arkasına alarak yapmış insanlardır bunlar. Bu zamana kadar bu insanları 1 kere bile açıp ne izledim, ne takip ettim ne de herhangi bir şekilde temas içine girmeye çalıştım. Bana her zaman bomboş gelmiştir. Ergen hallerimde de böyle düşünüyordum. Şu an genç, delikanlı diyebileceğiniz bir yaştayım. Fikrim hiç değişmedi. Değişimden söz eden bu kişinin değişimi illaki o süre boyunca farkedilirdi. Ondan ziyade, yeni nesle karşı nefret veya kinim yok ama nedense bana çok uzak geliyor. Bizde genç olduk. Teknoloji çağını çocukluğumuzda yakaladık fakat bu denli "saygısızlığı" normalleştirmedik hiçbir zaman. Altını çizmekte fayda var, belirli bir standarttın üzerinde olan gençlikten bahsediyorum. Bu her iki taraf içinde aynı. Fikirlerin ve sohbetlerin uyuşmadığı insana asla "31" yazmadık. Hiçbir zaman bana "normal" bir espri, dışavurum gibi gelmemiştir. Hala bomboş gelir mesela. Yeni neslin fark etmediği en büyük şeylerden biri kesinlikle şu. Arkadaşlar CHP'ye düşman olabilirsiniz, herhangi bir muhalefet partiye düşman olabilirsiniz. Düşmanlıktan ziyade sevmeyebilir veya size uzak gelebilir eyvallah. Fikirlerinizi, başkasının dedikleriyle oluşturacaksanız günün sonunda yine siz zararlı çıkarsınız.


    Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı siyaseti son zamanlarda ben beğeniyorum. Ümit Özdağ, Dış işleri bakanlığına Süleyman Soylu için gidip gövde gösterisi yapıyor eyvallah. Bunu daha önce Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. MEB'in önüne gidip; arkadaşlar ben konuşmaya geldim, açın kapıyı, öğretmenleri atayın dediği günlere bakabilirsiniz. Ümit Özdağ, SADAT'ın önüne gidip onları fişleyebilir ve açık edebilir miydi? Bu tehditi, Süleyman Soyluya yaptığı gövde gösterisi gibi yapabilir miydi? Yapar mıydı? Bu soruların cevabı çok önemli.


    HDP'nin aldığı oy %14. İYİ parti, MHP, DEVA, SP, ZP. Bunların hiçbiri HDP'nin tek başına aldığı oy yüzdesine erişemiyor. Siz sanıyor musunuz ki Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da seçimi CHP veya diğerleriyle kazandı. İnşaat işçileri vs. olmasaydı bu adam seçilmezdi. Bazı şeyler çok net ve açık ama kimse dile getirmek istemiyor. Yazamadığım şeyler de var ama benim gibi düşünen birileri varsa diyeceğim şeylerin ne kadar ileriye gittiğini görüyordur muhtemelen. Ondan ziyade Mansur Yavaş aday olsun diyenler; Karadeniz halkı kendi içinden olmayan kimseye oy vermez. Ekrem İmamoğlu çıkar aday olursa rahat götürür. Mansur'a herkes oy vereceğim diyor. 1. seçim %50 almasın yeter. 2. seçimde kedi çıksa ona oy veririm ben. Bıktık çünkü. Yeni nesil eğer fonlanan adamların peşinden giderse, daha çok etrafa sallamaya devam eder. Boş boş adamları, insanları popüler etmede üstümüze yok. Hele ki; popülizmin kölesi olmuş gençlik. Ben hatırlıyorum; forumda 2014 tarihlerinde Interrail planlarına bakıyor ve araştırıyorduk. 3,500 TL ile 15-16 ülke gezebilme fırsatımız vardı en basit örneği. Yazıklar olsun demekten başka elimizde bir şey kalmadı. Bu zamana kadar şimdiki gençlik gibi, biz de aynılarını yaşıyoruz. Sanmasınlar ki; kendileri tek mağdur. Bomboş insanların peşinden giderlerse yine aynı şeyler yaşanacak. Ne benim, benim gibilerin verdiği oylar bir işe yarayacak ne de kendilerinin verdiği oylar. Olan sadece yönlendiren ve cebine para giren insanlara olacak. Herkes cebinin peşinde. Kimse 2 bin lira için bu tarz şeyler düşünmez ama 250 bin dolar herkesin aklını kurcalar. Neyse, herkese sevgiler.



    Konular aynı olduğundan düşüncelerimi buraya alıntıladım.





  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    HDP denen Kürt partisinin ( evet Türkiye partisi değildir mikromilliyetçidir ve hiç saklamaz ) yüzde 9 oyu için %91 oyu tehlikeye atıyorsa kendisi bilir. Fakat türkten oy istemesin , isterse eğer yüzüne bunları vururlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt

    Bizim mevzu 2011 senesinin mevzusu, ipard bölge müdürü gaza getirdi bizi yaparız ederiz diye, yapamadı dindük  

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    Hocam eğer tehlike olarak görüyorsanız bu ülke zaten kaybetmiştir demektir. %9 oy için %91 oy tehlikeye atmak diye bir muhabbet yok ki? AKP zaten %30'u banko geçecek. Kaldı mı sana %70. %14 HDP oyu desen %56. %56 sence 1. turu geçmeye yeter mi hocam? AKP'nin yüzdesini kaba taslak yazdık. Kaçırdığınız çok şey var bana kalırsa. Biz bıktık artık. Ben şahsen Ekrem olursa Ekrem, Mansur olursa Mansur, Kemal Kılıçdaroğlu olursa ona veririm. Tavrım net. Kemal olursa başkasına verecek varsa zaten geçmiş olsun.

  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    Aynısını Erdal İnönü denemiş ve hezimete uğramış. İşte bu kafa tam o 91 senesindeki kafa. Hdp ye bel bağlamak çok saçma.

  • Kimseye bel bağlandığı yok hocam. HDP'nin %80'i zaten AKP'nin yaninda olmayacak. Diğerleri kendi partilerine verecek. MHP'yi kurtarıcı gibi yanina alması AKP'nin ve o süre zarfında HDP ile olan olaylar, barış sürecinin vs. yok olması. İşleri değiştirecek şeyler bunlar. Bel bağlamak değil yani. Bizim Türk insanı zeki olursa ülke ferahlar.

  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    Ha işte bende tam onu diyorum. Hedepeciler çantada keklik olan, yoğunlaşılması gerekli olan kesim ulusalcı ve milliyetçi türk kesim yani. Hedepeye yanlasalarda yanlamasalarda elleri mecbur verecekler. İsterlerse vermesinler paşa keyifleri bilir. Kaale alınacak bi pozisyonları yok. O yüzden şu gündeme böyle şeylerle gelmemeleri lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Haziran 2022; 18:3:3 >
  • Kemal Kılıçdaroğlu sırf alevi diye oy vermeyen sözde CHP'li kesimi ben hiç anlayamıyorum. Bu galeyana gelenler zaten en büyük zararı veriyor. Alevi, Sünni veya dinsiz fark etmez. Ülkeyi yönetebilecek bir adamda aranacak ilk özellik din değildir kesinlikle. Gelişmememizin sebebi bu, AKP'nin yaptığı da bu. Her dönemin farklı çakraları var. Kaybedecek olanlar kesinlikle şu kesim; cebini düşünenler, başkalarının boyunduruğu altına girenler ve galeyana gelenler olacak.

  • Algıya gelmeyin arkadaşlar. Akp gidecek kaçarı yok. Kimlere oy vereceğimizi iyi düşünelim. Burdaki kişiler için söylemiyorum bunu fakat bu algıyı yapanları kazısanız birinden sarı kırmızı siyah diğerinden sarı kırmızı yeşil çıkar.


    Atatürk çizgisinden yürüyün.

  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    Benim Kemal dedeye kırgınlığım var. Nedenini açık açık yazayım. Hedepe ilk defa fonksiyonsuz kalacak bu seçimde, uçarı kaçarı yok millet ittifakına vermek zorundalar 50+1 barajı nedeniyle. Hedepe fonksiyonsuz kaldığı için gündem olamayacaklar, hiç kimse yanlamayacak diye o kadar çok hoşuma gidiyorduki durum, taki şu hedepeci hareketler, pkk bayrağı önünde şarkı söyleyenler falan filan moralimi çok bozdu.


    Halbuki Kemal dedenin yanlamasına hiç gerek yok, asıl oy koparacağı kesim milliyetçi kesimdir, yanlanacak bi yer varsa oda milliyetçi tayfadır. Bunu yapmadıkları için kendi kendime sinir oluyorum. Görünen köyü görünmez edecekler diye ödüm kopuyor. Yani hiç gereği olmayan polemikler ve gündemler oluşuyor.

  • Canan Kaftancıoğlu ve Sezgin Tanrıkulu bu işleri hallediyor zaten hocam. Kırgınlığı boşverelim

  • jahrein AK Parti'ye muhalif bir isimdi hala da öyle çıktı CHP'nin iki yanlışını söyledi biraz eleştirdi hesabı tık gitti.


    İşte böyle bir zihniyete sahip olan CHP çıkıyor sosyal medya düzenlemesine diktatörlük diyor.


    CHP budur kendinden olanları korur olmayanları yoldurur.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.