| 

Merhaba, imzamdaki sistemi kullanıyorum. İşlemci artık ekran kartımı kaldırmıyor. Yaptığım işlerde de tıkanmaya başladı. Anakartım fena olmadığı için ikinci el i7 8700k alsam mı diye düşündüm. Pek uygun fiyatlara bulamadım. Ekran kartını kardeşimden aldığım için işten kalan vakitlerde artık oyun oynamak istiyorum ben de. i3 8100 yetmiyor. Bütçe 1500 lira dolayları. Elimdeki anakart: Gigabyte Z390 UD Yaptığım işler, Sistem admin olduğum için Remote Desktop ile birden fazla çok bağlantı yapıyorum. Hem RDP hem Manage Engine çok fazla kullanıyorum. MS Visio ile sunucu kabinleri tasarımı ve çizimi. Bazen HyperV ile sanal makine çalıştırmak zorunda kalıyorum. 12 Threadlik bir işlemciye geçersem arada bir ESXi kurup denemeler yapabilirim. Düşündüğüm ihtimaller; İkinci el i7 8700 veya i7 8700k alıp anakartımla beraber ufak oc ile kullanmak, Zor ama satıp B450 anakart ile beraber ikinci el Ryzen 5 3600 almak, Yine aynı şekilde eldekini satıp b560 anakart ve i5 10400f almak. Her şekilde elimdekini satarsam bu kadar dolu anakartım olmayacak. Oynayacağım oyunlar RX5500XT kaldıracağı kadar 3A oyunlar. Ac Serisi, Rdr2, Gta gibi. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saab9000 -- 10 Ekim 2021; 14:0:39 >  | 

| 

Telefon:  Apple iPhone 13 Black - 128 GB PC:  Intel i5 10400F İşlemci | MSI Z490-A Pro Anakart | Gskill RipjawsV 3200mhz CL16 2x8= 16 GB Ram | EVGA RTX3050 Black XC | Adata XPG SX6000 Pro 256 GB NVMe SSD | FSP 500Watt Meet PSU | AeroCool Quartz REVO RGB Kasa | CoolerMaster Hyper H411R Cpu Soğutucusu - LG 22MK400H 21,5 Inch 75Hz FreeSync Monitör  Araç:  2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet Dualogic Active Plus

| 

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı