Şimdi Ara

Z270 Sistem Topluyorum (maliyet ~14.000tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • X99 sistemden z270 e geçis yapıyorum.Parçaların siparişini verdim çoğu geldi. Kurulumu yapınca ssler eklenecek.

Anakart : Asus Maximus IX Formula
    İşlemci : i7 7700k
    İşlemci soğutucu : NZXT Kraken x62
    Ekran kartı : gtx 1080 strix
    Monitör : Asus pg278q
    Ram: G.SKILL Trident Z RGB 16 GB 3600 Mhz
    Ssd :Samsung 960 pro 500gb
    Kasa : Phanteks Enthoo Evolv atx tempered glass
    Psu : Seasonic Prime Titanium SSR-850TD
    Fan : 3x Nzxt aer 140 rgb ve 3x Noctua s12 pwm
    Bitfenix sleeved psu kablo seti
    Nzxt hue+

Bilgisayarı sadece oyun için kullanıyorum. Lütfen yorumlarınızı buna göre yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 3 Mayıs 2017; 11:11:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumluk bir durum yok hocam canavar gibi sistem fakat 14.000 TL vermişken 1080ti alınmalıydı diye düşünüyorum.
    Intel Core i7 6700K 4.6 GHZ // MSI Gaming X Trio GTX 1080Ti // MSI Z270 Gaming M5 // Adata Spectrix XPG D41 8X2 16 GB 3200Mhz Ram // NZXT X62 Kraken AIO Cpu Liquid Cooler // Crucial BX200 240Gb-480Gb SSD // Samsung 970 EVO 250 Gb // Phanteks P400S Grey // Corsair RM650x // Corsair K95 RGB Platinum MX Brown // Corsair M65 Pro RGB // Corsair HS50 // Corsair MM300 // Dell S2716DG 144Hz G-Sync 2K Monitor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailgvn77

Yorumluk bir durum yok hocam canavar gibi sistem fakat 14.000 TL vermişken 1080ti alınmalıydı diye düşünüyorum.

Gtx 1080 zaten önceki sistemimde vardı fakat yakın bir tarihte 1080ti geçeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu foruma okuduğunu anlayan yönetim getirin bence, hayatımda bu kadar egoist ve anlama sorunları olan destek yönetimi görmedim.https://www.youtube.com/watch?v=44yD6wnaFJw
  • Nzxt hue+ alacaksınız ama anakarttakı ısıklandırma ıle cakısabılır haberınız olsun

ayrıca kasa ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 3 Mayıs 2017; 19:2:33 >

Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz.
  • Ekran kartı hariç() canavar gibi sistem

Zaten 1080 ti a geçeceğinizi söylemişsiniz. O zaman oldukça iyi bir sistem olacaktır.

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 3 Mayıs 2017; 19:20:55 >
    Intel Xeon E5-1680 v2 (4.75Ghz,1.38v) | EVGA Geforce GTX Titan X SuperClocked x2 SLI | Asus Rampage IV Black Edition | Corsair H115i | Corsair Dominator Platinum 8x4GB 1866mhz CL9 | Samsung 860 Pro 1 TB x2 | Western Digital Black 6TB | Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Satin Black | EVGA SuperNOVA 1200 P2.
    OnePlus 5T 128GB Midnight Black | Apple iPhone SE 64GB Space Gray | Samsung Galaxy S7 Black Onyx
  • Çok gereksiz. Şuan 5000tl ile toplanilacak bir kasa bile en saglam oyunu full ayarda oynatabilir.

Daha Fazla Göster
  • sana bide custom sleeved set verelim set 150 ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 3 Mayıs 2017; 23:54:9 >
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • İçim eridi. Hayırlı olsun
    Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

İçim eridi. Hayırlı olsun

Kimsin senn ?

Orijinalden alıntı: InsideR

Nzxt hue+ alacaksınız ama anakarttakı ısıklandırma ıle cakısabılır haberınız olsun

ayrıca kasa ---

Kasa - - - derken? Bence şahane ve kusursuz bir kasa.

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

Nzxt hue+ alacaksınız ama anakarttakı ısıklandırma ıle cakısabılır haberınız olsun

ayrıca kasa ---

bence kusurlu

neden Corsair air 540 ve 240 kullanıyorum

onden sagdan ustten her yerden hava akısı saglayabılıyorum

ama sızın kasanız gorsel acıdan ıyı olabılır
    ama hava akımı ıcın bence yetersız

tabıı kullanmadıgım ıcın bısey soyleyeyem
    yazdıgım durum bence

o ufakcık yerlerden sogruk havayı saglıklı alması sıkıntılı gıbı

Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz.
  • dostum baktımda bu kasa nanakatologda 850 900 arası. neden böyle pahalı acaba tasarımını beğendim.

daha uyguna nasıl buluruz Phanteks Enthoo Evolv

quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

ayrıca kasa ---

bence kusurlu

neden Corsair air 540 ve 240 kullanıyorum

onden sagdan ustten her yerden hava akısı saglayabılıyorum

ama sızın kasanız gorsel acıdan ıyı olabılır
    ama hava akımı ıcın bence yetersız

tabıı kullanmadıgım ıcın bısey soyleyeyem
    yazdıgım durum bence

o ufakcık yerlerden sogruk havayı saglıklı alması sıkıntılı gıbı

Bu kasayı bir seneyi aşkın süredir kullanıyorum. Soğutma ile ilgili bir sorun yaşamadım. Ön taraftan alıyor soğuk havayı. Ön kapağın sağı ve solu boydan boya açık.

Ayrıca üst taraftaki deliklere ek olarak kasanın arka üst kısmında da sıcak havanın çıkabileceği yerler var. Hava akışı gayet sorunsuz.

• Dostum bu kasayı piyasada ne kadara alabiliriz psu dahilmi

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.