< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 3 Mayıs 2017; 11:11:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 3 Mayıs 2017; 11:11:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Intel Core i7 6700K 4.6 GHZ // MSI Gaming X Trio GTX 1080Ti // MSI Z270 Gaming M5 // Adata Spectrix XPG D41 8X2 16 GB 3200Mhz Ram // NZXT X62 Kraken AIO Cpu Liquid Cooler // Crucial BX200 240Gb-480Gb SSD // Samsung 970 EVO 250 Gb // Phanteks P400S Grey // Corsair RM650x // Corsair K95 RGB Platinum MX Brown // Corsair M65 Pro RGB // Corsair HS50 // Corsair MM300 // Dell S2716DG 144Hz G-Sync 2K Monitor
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 3 Mayıs 2017; 19:2:33 > |
|
İnsanlar gerçek yüzlerini, sizden istediklerini alamadıklarında gösterirler... Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 3 Mayıs 2017; 19:20:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Intel Xeon E5-1680 v2 (4.75Ghz,1.38v) | EVGA Geforce GTX Titan X SuperClocked x2 SLI | Asus Rampage IV Black Edition | Corsair H115i | Corsair Dominator Platinum 8x4GB 1866mhz CL9 | Samsung 860 Pro 1 TB x2 | Western Digital Black 6TB | Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Satin Black | EVGA SuperNOVA 1200 P2.
OnePlus 5T 128GB Midnight Black | Apple iPhone SE 64GB Space Gray | Samsung Galaxy S7 Black Onyx |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 3 Mayıs 2017; 23:54:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 | Gaming Gears Entertainment Setup LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye |
|
|
Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır. MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. |
|
|
İnsanlar gerçek yüzlerini, sizden istediklerini alamadıklarında gösterirler... Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz. |
|
|