Şimdi Ara

Z11 almayı planlıyorum yoksa ? Ne almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistem için kasa tavsiyesi arıyorum z11 e yakın hissediyorum 4000 lik sistem öneriniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4000 gram mı? zira kasa seçerken heralde kilogramı önemlidir. watt desen imkansız...
  • sweetwarrior S kullanıcısına yanıt
    sanirim 4000 tl diyor.
  • Z11 almayın kullandığım kasalar içinde en kalitesiz olanıydı, storm w11 yada nzxt alın geçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 340 liraya, temperli cam, kapkalın sacdan çelik kasa, custom sıvıya hazır kasa dururken gidipte s340 gibi kasaya yada n11 gibi kasaya para vermeyin.

• deathness666 kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz kasa hangisi hocam?

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Inwin 303.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu alabilirsin güzel kullanışlı

Aerocool Project 7 P7-C1
  • O bütceye alinacak en iyi f/p kasa nzxt 340 sanatsal olarak hemde kasanin sogutmasi iyi kasa ici gayet büyük sivi sogutma icin de sorun cikartmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    Valla bir arkadaştan ram aldım kasası vardı ds200 beyaz onu aldım 250 sıfır gibi iyi mi sizce

Aradığımın cam değil sessizlik olduğunu düşündüm death slient Slogana etkiledi beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercinoyman -- 7 Temmuz 2017; 9:27:29 >
  • Zalman z11 kasa kullanıyorum. Memnunum kasada 5 adet fan var sogutması hava akısı gayet guzeloynadıgım oyunlarda (wow ve pes) ıslemcı(i5 6402p) sıcaklıgı 55 ı gecmıyo. Ekran kartı sıcaklıgı (r7 260x) 65 ı gecmıyor.

Bana gore eksılerı gorunusu ve 5 adet fan var neden fan kontrolcu yok

• Zalman son 10 yılda yavaş yavaş kendini yok eden bir firmaya döndü. Soğutucu bloklar, fanlar, PSU gibi alanlarda çok revaçta bir markayken önce kaliteyi arkasından da yenilikleri durdurdu. Şu an yaptıkları ise piyasada tutunmak için son çırpınışlar gibi geliyor.

Z11 fiyatı ve teknoloji marketlerdeki satış temsilcilerine ödenen primler nedeniyle çok "önerilen" bir kasa olmasına rağmen, malzeme kalitesi, özellik ve kullanışlılık açısından gayet sınfta kalan bir kasa. Thermaltake, NZXT, Inwin gibi markaları mutlaka inceleyin. 350TL mertebesinde çok çok başarılı kasalar var Z11'e peynir tenekesi muamelesi çekecek.

Bu arada birinci amaç ses ise ve sıcaklık ile görsellik arka planda ise CM Silencio bunun için biçilmiş kaftan. İçi kompe yalıtım malzemesi ile kaplı olduğundan ses salınımı çok çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 7 Temmuz 2017; 10:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Zalman son 10 yılda yavaş yavaş kendini yok eden bir firmaya döndü. Soğutucu bloklar, fanlar, PSU gibi alanlarda çok revaçta bir markayken önce kaliteyi arkasından da yenilikleri durdurdu. Şu an yaptıkları ise piyasada tutunmak için son çırpınışlar gibi geliyor.

Z11 fiyatı ve teknoloji marketlerdeki satış temsilcilerine ödenen primler nedeniyle çok "önerilen" bir kasa olmasına rağmen, malzeme kalitesi, özellik ve kullanışlılık açısından gayet sınfta kalan bir kasa. Thermaltake, NZXT, Inwin gibi markaları mutlaka inceleyin. 350TL mertebesinde çok çok başarılı kasalar var Z11'e peynir tenekesi muamelesi çekecek.

Bu arada birinci amaç ses ise ve sıcaklık ile görsellik arka planda ise CM Silencio bunun için biçilmiş kaftan. İçi kompe yalıtım malzemesi ile kaplı olduğundan ses salınımı çok çok az.

Aerocool ds200 hakkında yorumunuzu alabilir miyim beyaz renk sıfır gibi 250 liraya aldım iyi bir tercih mi

• ercinoyman kullanıcısına yanıt
    Hocam 300TL altında kasa açısından aşırı kaliteli opsiyonlar yok ama Aerocool o noktaya güzel ürünler çıkartıyor. Ben de bir arkadaşım için zamanında bu kasaya bakmıştım.

Malzeme kalitesi beklediğimden daha iyiydi. Boyutuna göre de sac kalınlığı yeterli gelecektir. Yine de çok ağır bir ekran kartı bağlayacaksanız desteklemenizde fayda var. Kasanın dış yüzeyinin dokunma hissiaytı çok güzel. İngilizce'de rubberized plastic olarak geçen kauçuksu bir plastik hissiyatı. Ben mat görünüm sevdiğim için bana çok hoş geliyor. Lakin bu tarz bir yüzey çizilmeye çok müsait. USB girişleri ile açma/kapama düğmesinin üstte olması güzel ama kulaklık çıkışının da orada olması bence dezavantaj.

Kasanın önünün kapalı olması (her ne kadar yanlarında hava kanalı olsa da) hava emiş açısından biraz zayıf. Ayrıca öne radyatör koymak istediğinizde bildiğim kadarıyla alttaki kafesler çıkmıyor sadece ortadaki kafes çıkıyor o da ekran kartı için. Öne güçlü bir fanı olan radyatör koyup arkasına da STRIX gibi uzun bir ekran kartı bağlarsanız radyatörden geçen sıcak hava ekran kartına doğru gelecek. Kasanın derinliğinin nispeten az olması burada bir dezavantaj.

Öte yandan kasa cidden dışarı ses vermeyen bir kasa. İçerideki yalıtım süngerleri 250TL'lik bir kasa için başarılı. Kaliteli fanlar ile destekler ve fan profilini manuel ayarlarsanız kasanın çalıştığını gündüz hissetmezsiniz bile bence.

250TL için sıfır sayılabilecek bir ürünü iyi bir alışveriş olaran gördüm ben. Yani "hocam onu neden aldın tüh şu vardı" denecek hiçbir yanı yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Hocam 300TL altında kasa açısından aşırı kaliteli opsiyonlar yok ama Aerocool o noktaya güzel ürünler çıkartıyor. Ben de bir arkadaşım için zamanında bu kasaya bakmıştım.

Malzeme kalitesi beklediğimden daha iyiydi. Boyutuna göre de sac kalınlığı yeterli gelecektir. Yine de çok ağır bir ekran kartı bağlayacaksanız desteklemenizde fayda var. Kasanın dış yüzeyinin dokunma hissiaytı çok güzel. İngilizce'de rubberized plastic olarak geçen kauçuksu bir plastik hissiyatı. Ben mat görünüm sevdiğim için bana çok hoş geliyor. Lakin bu tarz bir yüzey çizilmeye çok müsait. USB girişleri ile açma/kapama düğmesinin üstte olması güzel ama kulaklık çıkışının da orada olması bence dezavantaj.

Kasanın önünün kapalı olması (her ne kadar yanlarında hava kanalı olsa da) hava emiş açısından biraz zayıf. Ayrıca öne radyatör koymak istediğinizde bildiğim kadarıyla alttaki kafesler çıkmıyor sadece ortadaki kafes çıkıyor o da ekran kartı için. Öne güçlü bir fanı olan radyatör koyup arkasına da STRIX gibi uzun bir ekran kartı bağlarsanız radyatörden geçen sıcak hava ekran kartına doğru gelecek. Kasanın derinliğinin nispeten az olması burada bir dezavantaj.

Öte yandan kasa cidden dışarı ses vermeyen bir kasa. İçerideki yalıtım süngerleri 250TL'lik bir kasa için başarılı. Kaliteli fanlar ile destekler ve fan profilini manuel ayarlarsanız kasanın çalıştığını gündüz hissetmezsiniz bile bence.

250TL için sıfır sayılabilecek bir ürünü iyi bir alışveriş olaran gördüm ben. Yani "hocam onu neden aldın tüh şu vardı" denecek hiçbir yanı yok bence.

Hocam yorumlarınız benim için çok değerli, çok memnun oldum desteğiniz için 6 7 yıl gibi uzun bir yolculuk beni beklediği için kaygılanmam normal sanırım, evet mat görünüm benimde beğenilerim arasında içinde kaplama var ses kaydı alıyorum onun için sessiz bir ürün istedim ekran kartı olarak 1050ti gibi küçük bir kart kullanacağm , havalandırmayı iyilşeltirmeyi deneyeceğim evimizde beyaz temalı hanımı ikna etmek kolay olacak sanırım. Bu da büyük bir etken :)

• ercinoyman kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam elimizden geldiğince :)
    Zaten kasa dediğiniz bir problem olmadıkça ben daha 5 yıldan aşağı kullanmadım. Taşıma sırasında plastikleri kırılan kasam dahil son 15 yıldaki 3. kasamı kullanıyorum

Hanımı ikna etme konuları zor işler bilirim ama estetik açıdan yakalarsanız iş epey kolaylaşır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.