Şimdi Ara

Z1 Aldığıma Pişman oldum sanırım. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir kaç gün önce z1 aldım şarj konusu düzelir dediler 1 hafta içinde onu bekliyorum ama kamera performansı kötü. Forumlarda bakıyorum kimse kötü demiyor banamı öyle geliyor nokianın 8 mp si bile daha iyi çekiyor Ayarlarımı yok ne anlayamadım siz nasıl z1 ile çekim yapıyorsunuz ?? Telefonuda yeni güncelledim.
     Z1 Aldığıma Pişman oldum sanırım. Yardım Z1 Aldığıma Pişman oldum sanırım. Yardım Z1 Aldığıma Pişman oldum sanırım. Yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Beyler bir kaç gün önce z1 aldım şarj konusu düzelir dediler 1 hafta içinde onu bekliyorum ama kamera performansı kötü. Forumlarda bakıyorum kimse kötü demiyor banamı öyle geliyor nokianın 8 mp si bile daha iyi çekiyor Ayarlarımı yok ne anlayamadım siz nasıl z1 ile çekim yapıyorsunuz ?? Telefonuda yeni güncelledim.
     Z1 Aldığıma Pişman oldum sanırım. Yardım Z1 Aldığıma Pişman oldum sanırım. Yardım Z1 Aldığıma Pişman oldum sanırım. Yardım

Superior modda tel 8mp çekiyor ve kumlanma yapıyor diye biliyorum. Normal moda getirin daha iyi çekecektir

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim alıştım sanırım kamera ya dh fotoğraf sergisine yükledim linki bu:http://forum.donanimhaber.com/m_87452519/tm.htm

Ne dersin nasıllar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Kardeşim alıştım sanırım kamera ya dh fotoğraf sergisine yükledim linki bu:http://forum.donanimhaber.com/m_87452519/tm.htm

Ne dersin nasıllar ?

Hocam fotoğraflara baktım, gayet güzel çıkmış hepsi. Özellikle kameranın odaklandığı yerler çok net çok güzel. İyi günlerde kullanın
  • Bence son derece iyi.
  • sony yıllardan beri fotoğraf makinesi yapıyor, bu kadar tecrübeli firmanın telefonlarındaki kamera bu seviyede olmaması lazım.
    bugün nokia n8, son model sony telefonlardan daha iyi fotoğraf çekiyor.
    Nasıl iş anlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Saol kardeşim.Arka plan bulanık olması için uğraştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sterope kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim mutlu oldum :-D

• antonidas kullanıcısına yanıt
    Sanırım z1 de G lens çekim işini zorlaşıyor çekim pozisyonu çok önemli.

• Z1 de en büyük sorun wifi.resim çekimlerinin de öyle çok abartılacak kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.ancak telefonun dış görüntüsü ve kullanım kolaylığı çok iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam wifi mi ? Bende hiç sorun yaşamadım aldığımdan beri hergünde wifi kullanıyorum tek karşılaştığım sorun kamera ve şarj konusu
  • şarj her şarj ettiğinde biraz daha iyiye gider ve max 10 gün içinde oturur dediler banada bende bu pazatesi aldım memnunum şuanki kullanımımda dün %93 ten %80 e indi 1 gunde :D aksam şarja takmak için wifi açık veri baglantıları felan oyun ınternet vs zor indirdim şarjını %30 a da şarja takayım diye suan şarjda telefon %24 tü taktım nabayım yoksa %10a indirmeye uğrasamayacam şimdi :D zaten ben galiba hiç kullanmıyorum telefonu nokıa 5800 xpress music ten sonra biraz garip geldi :D
  • Dün aksam %100 bıraktım sabah 83 e düşmüştü duruken çok gidiyor parlaklık herşeyi kapalı hocam ama yeni aldım telefonu 25/01/2014 de almışım pek yeni sayılmaz da hocam düzelmedi tam olarak
  • beyler şarj ederken uzun sürede %100 e geliyor sizde de öylemi sebep ne
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Bende şarj çabuk doluyor hiç süre tutmadım ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.