Şimdi Ara

Z-kitap PDF ye dönüştürme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
8
Favori
84.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biuu kullanıcısına yanıt

    bana da yardımcı olabilir misniz çok ihtiyacım var

  • keremanlpskn K kullanıcısına yanıt

    Benim anlamadığım konu hocam. Yanlış etiketlediniz sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremanlpskn

    Merhabalar yorumların çoğunu okudum herkese yardımcı olabilmişsiniz rica etsem banada yardımcı olabilir misiniz. Çoğu şeyi denedim ama kaliteli bir pdf yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim bu uzaktan eğitim sürecinde biz öğrenciler zor zamanlar yaşıyoruz z kitapları konu konu föy haline getirmek çok işimize yarıyor.

    Evet önceden bir çok kişiye yardımcı oldum, yine olurum. Yardımcı olmayı neden durdurduğumu ve önceki mesajlarımı neden sildiğimi yukarıdaki son iki mesajımda ayrıntılı olarak anlattım.


    "Adminler 'Herhangi bir yasadışı durum yok. Yardımcı olabilirsiniz' derlerse yardımcı olurum." dedim. Bu duruma karar vermesi için adminlerin konuya bakması için etiketledim. Adminlerden herhangi bir dönüş olmuyor ben ne yapabilirim? Bu bölümle hangi admin ilgileniyor onu da bilmiyorum. Bir kaç farklı admin/yönetici etiketleyim bakayım belki ilgilenen çıkar. [En fazla beş kişi etiketleniyormuş.]



    @gun @Barlas @cohannan @Lacrymatoire @bkaakco





  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

    İnşallah 2-3 gün içinde olumlu bir geri dönüş gelir 4 ocakta sınavlar başlıyormuş dışarıda çıkamadığımız için yeterli kaynağımız yok. Yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim.

  • Pdf yapabilirsiniz ancak yaymak suç. Silmenize gerek yok mesajlarınızı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 22 Aralık 2020; 21:57:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Pdf yapabilirsiniz ancak yaymak suç. Silmenize gerek yok mesajlarınızı.

    Zaten pdf dosyalarını paylaşmıyoruz. Nasıl pdf'ye çevirebiliriz onu araştırıyoruz. Bulduğumuz yöntemle herkes kendisi pdf'ye çevirip kullanıyor. Öğretmen ve öğrencilerden çok istek var. Siz bir sakıncası yok diyorsanız tamamdır.

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Tabii ki adam bitirme ödevini yapar. Tezini çevirir vs. İsteyen istediğini yapar ki kendi yüksek lisans tezini bile yapabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Tabii ki adam bitirme ödevini yapar. Tezini çevirir vs. İsteyen istediğini yapar ki kendi yüksek lisans tezini bile yapabilir.

    Kendi tezlerini pdf yapabilir. Bu zaten normal bir şey, buna kimsenin bir şey dediği yok. Ama benim burada tereddüt ettiğim bu değil. Siz konuyu tam anlayamadığınız galiba. Bu konuda yayınevlerinin Z-kitap denilen ".exe" uzantılı dosyalarını ve online kitapları pdf'ye çevirmekten bahsediyoruz. Yayınevleri bu kitapları pdf olarak sunmuyorlar. Biz pdf'ye çevirmeye uğraşıyoruz. Belki de yayınevleri pdf'ye çevrilmesine rızası yoktur. Bu kitapların telif hakları, yayın hakları yayınevlerinde olduğu için tereddüt ettim.


    Ama biz burada bu kitapları pdf'ye çevirip paylaşmıyoruz. Sadece çevirme yöntemini paylaşıyoruz. Herkes kendisi pdf'ye çevirip kullanıyor.





  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Hocam bi sonuca vardınız mı? Biz öğrencilere bu sıkıntılı dönemde yardımcı olabilecek misiniz ?
  • Doğru anlatabildim mi onlar doğru anladılar mı bilmiyorum. Böyle konularla ilgilenecek vakitleri yok galiba.

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yayınevlerinin rızasından bahsetmişsiniz adminlik bir durum değil bence ama yayınevide pdfe çevirmeyi yasal olarak görse zaten zkitaptan dönüştürmeyi her seferinde zorlaştırmazdı.
    Benim düşüncem pdflerin herkes kendi kullanicaksa bir sakıncası olacağını sanmam çünkü fotokopi toplu çoğaltma işini yapmam şahsen.
  • Yardımcı olabilecek yok mu acaba??
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

    iyi akşamlar arkadaşın da dediği gibi paylaşmak yasal suçtur şahsen benim istediğim yardım büyüteçi kaldırabilmek çünkü soru çözerken bile o büyüteç diğer sorunun üzerine geliyor her seferinde soruyu büyütmek de olmuyor o yüzden rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?

  • brs3593 B kullanıcısına yanıt

    Ben büyüteç görmedim, hangi büyüteç? Sizdeki z-kitaplar bende yok. Neye yardımcı olmamı istiyorsunuz? Bildiğim bir şeyse yardımcı olurum.

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Zkitap gönderebilirim
  • Merttt01 M kullanıcısına yanıt

    Gönder bakayım. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa elimden geleni yaparım.

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Özelden nerden ulaşabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merttt01

    Özelden nerden ulaşabilirim

    PM kapalıydı açtım.

  • Birkaç tane z-kitap inceledim dönüştürmeyi başaramadım. Eski yöntemler işe yaramıyor. Denedim ama olmadı. Yeni önlemler almışlar. Dönüştürmeyi bilenler var. Dönüştürmek için ücret istiyor. Eski mesajlara bakarsanız kim olduğunu görürsünüz.


    Büyüteci kaldırmayı bilmiyorum. Dönüştürme yöntemi olarak ekran görüntüsü alan program kullanabilirsiniz. Ekran görüntüsü alarak yapınca kalite kötü oluyor diyeceksiniz. Kötü olmasının sebebi monitörlerimizin düşük çözünürlüklü olmasıdır. Büyük ekranlı yüksek çözünürlüklü monitör olsa daha kaliteli ekran görüntüsü alınır. 4K çözünürlükü monitörde ekran görüntü çok net olur. Para mı var ki gidip monitör mü alalım diyebilirsiniz.


    Düşük çözünürlüklü monitörlerde de çok kaliteli ekran görüntüsü almak için şöyle yaptım. VirtualBox veya VMware programlarından biri ile bilgisayarda sanal bir işletim sistemi kurdum. Ekran çözünürlüğünü 2560x1600 olarak ayarlardım. Halbuki benim ekranım daha düşük, ekrana görüntü sığmıyor. Yanda ve altta kaydırma çubuğu çıkıyor.


    Z-kitabı attım sanal makineye, çalıştırdım. Ekran görüntüsü aldım. Gayet net oldu. İşinize yararsa bu yöntemi kullanabilirsiniz. Örnek olarak buraya bir kaç sayfa ekleyecektim ama kitabın girişinde şöyle diyor.


    Z-kitap PDF ye dönüştürme




    @brs3593 @Merttt01 @keremanlpskn




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleDragon -- 28 Aralık 2020; 16:17:26 >




  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    4k tvde yapmayı denedim bugün fena sonuçlar elde etmedim aslında , bu sistemle 8k falan açabilir miyiz ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.