Benim de yüzümde gözümün altında biraz ince kıllar var , hiç jilet vurmadım biraz yakmıştım bi kere bi yerden pek çıkmadı ama şimdi duruyo öyle kirli sakal bırakıyorum hep . normal tıraş olsam o kıllar çok kötü görünüyo sir ağda yapınca azalıyomuş diye duydum yaptıran var mı ?
azaldıgı falan yok suratın maymun gibi oluyo baska da bişi olmuyo.ben yaptırmıyorum berberde trastan sonra kuru jiletle aldırıyorum direk
Ağda yaptıkça tüyler incelir ve az az çıkıp zaman içersinde yok olurlar.Tabi bu kişiden kişiyede değişebiliyor
Yaptıktan sonra resim koyar mısın?
quote:
Orjinalden alıntı: Erdem2602
Yaptıktan sonra resim koyar mısın?
valla benim şimdi yapmaya niyetim yok da yapanlar koyarsa bilmem çünkü endişeliyim daha çok falan çıkar , ya da çok çabuk çıkar çok sık yaptırmak gerekir falan ama ilerde yaptıracam galiba
bütün büyük erkek kuaförleri yapar. yeni bir şey değil.
quote:
Orjinalden alıntı: Error 404
bütün büyük erkek kuaförleri yapar. yeni bir şey değil.
yeni bi şey demedim ki zaten yorumları bekliyorum bilgisi olanın laf kalabalığı yapmasak
bende de aynı sorun var ama 45 günde bir berbere gittigimden berber kendisi yakıyor o kılları(kulak kıllarını yaktıgı gibi) sakın jilet vurmayın
ben nişanımdan önce yaptırmıştım göz altlarına iyi oluyo yüzünde farkı görüyorsun...sakıncası yok..
Sir ağdanın özünde şeker bulunmadığı ve tüyleri kökünden aldığı için hem uzun sürede çıkmasını sağlar hem de tüy köklerini zayıflatarak tüylerin azalmasını sağlar.. Rahatlıkla kullanabilirsin..
Yaptırın gecın yaa yarım saat falan kızarık kalıor cok acık tenlıysen onada fondoten falan =) cozuk cok yanı anlıcagın bı kere dene bazı ınsanlarda sıvılce sorunu var bende yok her trasta yaptırıorum anlıcagın..
quote:
Orjinalden alıntı: e_d_a
Sir ağdanın özünde şeker bulunmadığı ve tüyleri kökünden aldığı için hem uzun sürede çıkmasını sağlar hem de tüy köklerini zayıflatarak tüylerin azalmasını sağlar.. Rahatlıkla kullanabilirsin..
bu işleri iyi biliyon sen
quote:
Orjinalden alıntı: :Fatih:
quote:
hocam arkadaş eğer gerçekten kız ise her konuda aynı muameleyi görüyor.
tüyleri yok eden bir sürü şey var onlarda kullansana mis gibi
quote:
Orjinalden alıntı: Wasell
quote:
Orjinalden alıntı: :Fatih:
quote:
hocam arkadaş eğer gerçekten kız ise her konuda aynı muameleyi görüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: midye_tava
tüyleri yok eden bir sürü şey var onlarda kullansana mis gibi
ne mesela --ben esmerim_yani fazla kızarmaz cildim_sivilce de yok--
Geçen hafta yaptım. Ama evde ablam yaptı
1 hafta geçti ve çok hafif bi şekilde çıktı yine ama kökünden aldığı için artma olmayacağı kanaatindeyim.