Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi | Yüzük Yapımı | Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yüzüklerin Efendisi 'ndeki Sauron 'a ait olan yüzüğü almak istiyorum fakat parmaklarım ince olduğundan dolayı internetteki ilanların hiç birinde bana uygun olanı yok. Ankara 'da yaşayan arkadaşlar bilir; Limon Bazaar 'daki bir tezgaha gidip parmağımın ölçüsünü aldırdım ve orada ki kadın da bana 12 numara dedi. Artık kaç milimetreye tekabul ediyor bilemiyorum ama bu ayarlar ölçüsünde aşağıdaki renkteki gibi yüzüğü nerde yaptırabilirim? Yani sizin referans olabileceğiniz bir yer var mı?

Not: Yüzüğün üzerinde yazan yazı elimde mevcut. Onu her türlü yüzüğü yaptıracağım yere tedarik edebilirim. Önemli olan parmak ölçüme uygun ve siyah titanyumdan veya çelikten olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 31 Aralık 2012; 18:13:43 >

• Limon Bazaar'dan almıştım ben 2 tane gümüş biri ufak ama çocuklar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiz_Khalifa -- 31 Aralık 2012; 18:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros42

Limon Bazaar'dan almıştım ben 2 tane gümüş biri ufak ama çocuklar için

Bana işte siyahı lazım ve siyahında numarası yok :/ Onun için de özel yapım olması gerek.
  • siyah onering mi olur læ
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

siyah onering mi olur læ

Sonuçta OneRing karanlığı temsil etmiyor mu? :) Ya tabi görüşüne saygı duyarım ama malesef siyahı benim daha çok hoşuma gitti ve günlük giyiniş tarzıma da daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdevilgs

quote:

siyah onering mi olur læ

Sonuçta OneRing karanlığı temsil etmiyor mu? :) Ya tabi görüşüne saygı duyarım ama malesef siyahı benim daha çok hoşuma gitti ve günlük giyiniş tarzıma da daha uygun.

Altın rengi olan op ayrıca yaptırcaksan yazıları ayrı yaptırma tam olarak kaplasın arada boşluk olmasın o resimdeki gibi
  • quote:

quote:

quote:

siyah onering mi olur læ

Altın rengi olan op ayrıca yaptırcaksan yazıları ayrı yaptırma tam olarak kaplasın arada boşluk olmasın o resimdeki gibi

Yok ordaki yazılar dediğin gibi güzel durmuyor. Yazdıracağım senin dediğin gibi olacak. Tek sorun işte Ankara 'da yüzük yaptıralacak sağlam bir yer bulmak.

Yazı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 31 Aralık 2012; 18:31:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüzüklerin Efendisi Serisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankaradayım banada lazım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

ankaradayım banada lazım arkadaşlar

Valla bilen biri çıksa çok makbule geçer ya (:
  •  Yüzüklerin Efendisi | Yüzük Yapımı | Ankara

Bunu alın bence.Küçük gelme sıkıntısıda olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

bunu nereye takcaz ?
  • Şöyle ışıkta yazıları parlayan bir şey olsa fena olmaz fosforlu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

bunu nereye takcaz ?

Bacagina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kolye ile birlikte takmak çok güzel olur !!!1111!!!

İstiyorum lalallwelaeaelaele Hobbit'de yüzüğü görünce dedim Nazguller gelir şimdi. Bu arada Silmarillion'u okuyorum inşallah Hurinin çocuklarından sonra Hobbit'i okumaya başlayacağım.

• Yok mu yardım edebilecek bir arkadaş?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.

Yüzüklerin Efendisi 'ndeki Sauron 'a ait olan yüzüğü almak istiyorum fakat parmaklarım ince olduğundan dolayı internetteki ilanların hiç birinde bana uygun olanı yok. Ankara 'da yaşayan arkadaşlar bilir; Limon Bazaar 'daki bir tezgaha gidip parmağımın ölçüsünü aldırdım ve orada ki kadın da bana 12 numara dedi. Artık kaç milimetreye tekabul ediyor bilemiyorum ama bu ayarlar ölçüsünde aşağıdaki renkteki gibi yüzüğü nerde yaptırabilirim? Yani sizin referans olabileceğiniz bir yer var mı?

Not: Yüzüğün üzerinde yazan yazı elimde mevcut. Onu her türlü yüzüğü yaptıracağım yere tedarik edebilirim. Önemli olan parmak ölçüme uygun ve siyah titanyumdan veya çelikten olması gerek.

Yüzüklerin Efendisi'ndeki Sauron'a ait olan yüzüğü almak istiyorum fakat parmaklarım ince olduğundan dolayı(Gereksiz Sözcük) internetteki ilanların hiçbirinde(bitişik) bana uygun olanı yok. Ankara'da yaşayan arkadaşların bileceği Limon Bazaar'daki bir tezgaha gidip parmağımın ölçüsünü aldırdım ve oradaki(bitişik) kadın da bana 12 numara dedi. Artık kaç milimetreye tekabul ediyor bilemiyorum ama bu ölçülerde olan aşağıdaki renkteki gibi yüzüğü nerede yaptırabilirim? Yani sizin referans olabileceğiniz bir yer var mı?

Not: Yüzüğün üzerinde yazan yazı elimde mevcut. Onu her türlü yüzüğü yaptıracağım yere tedarik edebilirim. Önemli olan yüzüğün parmak ölçüme uygun olması ve siyah titanyumdan veya çelikten imal edilmiş olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaripKuark -- 1 Ocak 2013; 14:04:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mücadelem

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Yüzüklerin Efendisi'ndeki Sauron'a ait olan yüzüğü almak istiyorum fakat parmaklarım ince olduğundan dolayı(Gereksiz Sözcük) internetteki ilanların hiçbirinde(bitişik) bana uygun olanı yok. Ankara'da yaşayan arkadaşların bileceği Limon Bazaar'daki bir tezgaha gidip parmağımın ölçüsünü aldırdım ve oradaki(bitişik) kadın da bana 12 numara dedi. Artık kaç milimetreye tekabul ediyor bilemiyorum ama bu ölçülerde olan aşağıdaki renkteki gibi yüzüğü nerede yaptırabilirim? Yani sizin referans olabileceğiniz bir yer var mı?

Not: Yüzüğün üzerinde yazan yazı elimde mevcut. Onu her türlü yüzüğü yaptıracağım yere tedarik edebilirim. Önemli olan yüzüğün parmak ölçüme uygun olması ve siyah titanyumdan veya çelikten imal edilmiş olmasıdır.

Aferin tebrik ederim :) Büyük başarı senin adına. TDK 'da işe başlamalısın.

• siyah bir yüzük alın yazıyla birlikte kuyum atölyeleri vardır, kuyumcuya sorun ordaki kişiye durumu anlatın ve yazıyı yazdırın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.