Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi aslında ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.yaklasansaat.com/cin-seytanlar/seytanlar/yuzuklerin_efendisi.asp

Birkaç kesit.

Aragorn (Yolgezer): Yolgezer de denilen Aragorn; filmde, Gondor'un (insanların şehri) varisi, insanların beklediği kayıp kral, savaşçı ve çok iyi bir yönetici olan kahramandır. İsa gibi yaraları iyileştiriyor. Kıyamet savaşına benzetebileceğimiz, son savaşta da kurtarıcı olarak herkesin umutlarını bağladığı Aragorn, "kurtarıcı-mesih"tir.

Gandalf, filmde bir peygamber gibi gösterilirken, Saruman, büyücü olarak takdim edilmiş. Gerçekte filmdeki Gandalf, tam bir İblis elçisidir(medyum-büyücü) ve Süleyman'a (Saruman) ve "Allah'ın meleği"ne karşı savaş vermektedir.

Saruman: Saruman, olarak sunulan karakter, aslında Allah'ın peygamberi Süleyman'dır. Allah, cinleri ve şeytanları, Süleyman'ın, emrine vermişti. Şeytanlar, dalgıçlıktan, taş işçiliğine kadar her türlü işte çalıştırılmaktaydılar. Süleyman'ın ordusu; cinlerden, kuşlardan ve insanlardan oluşmaktaydı. Allah, rüzgârı onun emrine vermişti ve rüzgârla hareket ederdi. Yüzük ise bu mülkü ve gücü temsil eden bir mühürdü. Kısacası karanlığın emrinde, büyücü- kahin olarak gösterilen Saruman, gerçekte Süleyman'dır. Gerçekler ters-yüz edilerek, Süleyman'dan intikam alınmaktadır.

• 30 defa seyrettim bu filmi ama hiç böyle düşünmemiştim
  • bu dünya Sultan Süleyman'a kalmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden olmasın?
  • Aragorn Mehdi, Gandalf ise Mesih'i oynar. Barad dûr'dan da anlaşılacağı gibi Sauron da Deccal'i temsil eder. Çok şey var da...
  • sacma konusmayin ya yobazlar biraz etrafiniza bakin bilim sizler yüzünden yok ülkede sanat az da olsa vardi o da bitmesin

• Birde troller var izlediysen hani sen iyi anlarsın trolllerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçiniz
  • Ne yazayım bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Birde troller var izlediysen hani sen iyi anlarsın trolllerden

• 15 yaşında olup her şeyi bildiğini sananlar toplanmış yine
  • efenim geçiniz
  • Komplo teorisi kurmakta üstümüze yoktur ha
  • 21 yıllık bally ciyim böyle kafa görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: KfTeHoR

sacma konusmayin ya yobazlar biraz etrafiniza bakin bilim sizler yüzünden yok ülkede sanat az da olsa vardi o da bitmesin

AYNEN HA HEMEN DİNE KARIŞTIRMAYIN ŞÖYLE GÜZEL FİLMLERİ
  • ee sonra?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.