Şimdi Ara

Hiç yüzüklerin efendisini izlemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sanırım 3 filmdi bunlar.
    bir ara televizyonda veriyordu açıyordum hemen reklam giriyordu kaçırıyordum falan nefret ettim.
    bilgisayardan da izlemedim.
    ama millet hobit falan filan diyince içimde şey kalıyor izlesem mi lan şeklinde?

• Ney kalıyor?
  • Yıl 2011...
  • Bende 1. Filminin yarısında kaldım aynı tereddutteyim.harry Potter serisini full izledim ama.severim yani fantastik filmleri lotr izleyesim gelmedi hiç neden bilmiyorum.
  • Yıl 2011 1080p (dar gelirliler için 720p) devri yani şanslısın indir izle tadını çıkararak.
  • izleme boşver.o kadar iyi değil abartı.star wars izle daha iyi
  • ben de birinci filmin yarısını izledim. yüzük kardeşliği. diğerlerini televizyonda gördüğüm kadarıyla biliyorum sadece. ama karakterlerini az çok bilirim. Gollum, Gandalf, Aragorn... Aragorn yiğit mert adamdı harry potter'ı da izlemedim. fantastik edebiyattan hoşlanmıyorum.
  • ayıracak 12 saatin varsa kesilmemiş versiyonu izle çok deli dehşek bişey
  • Oldum olası insanların kendi kafalarında oluşturdukları dünyayla ilgili kitap, film vb. şeyleri hiç sevmem. İlla bir yerlerde hata çıkıyor bir yerlerde fail oluyorlar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Ney kalıyor?

• Ben de ilk defa geçen ay izledim. Geç izlediğime de üzülmedim açıkçası.
    Üç film de birbirinin devamı. İzleyeceksen "extended" versiyonu izlemeni tavsiye ederim. Türkçe dublajı güzel. Altyazılı izleyeceksen AsMoDeUs'un altyazısıyla izle, kitaba sadık çeviri.
    Toplam 11 saat sürüyor üç film. Ama sıkılmıyorsun yani. Yeni bir dünya olduğu için sürekli yeni şeyler keşfediyorsun. Hayatında bir kere de olsa izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun95

evet gençler.
    sanırım 3 filmdi bunlar.
    bir ara televizyonda veriyordu açıyordum hemen reklam giriyordu kaçırıyordum falan nefret ettim.
    ama millet hobit falan filan diyince içimde şey kalıyor izlesem mi lan şeklinde?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_rock

izleme boşver.o kadar iyi değil abartı.star wars izle daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: harun95

evet gençler.
    sanırım 3 filmdi bunlar.

aynen
  • yüzüklerin efendısınıde Harry Potteride izlemedim la
  • kim ne derse desin twilight
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

quote:

Orijinalden alıntı: can_rock

izleme boşver.o kadar iyi değil abartı.star wars izle daha iyi

• Normalde çok film izleyen birisiyimdir ama ben de izlemedim. Hatta ben Matrix serisinin ilk filmi dışındakileri, Yüzüklerin Efendisi, Karayip Korsanları ve Harry Potter'ın hiçbir filmini izlemedim. İzlemeyi de düşünmüyorum.
  • yüzüklerin efendisini hala izlemeyenlerın yerinde olmak isterdim
  • İzle 45gb 1080p surumleri.
    (Trilogy olarak.)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.