ne iş yapar bunlar ne aldın servis sağlamadı. detaylı yazda bilelim bizde..
ps3 aldım 15 tane cafe otomasyonuyla beraber otomosyonlar bozuldu adamı aradım ama cok ısı oldugunu ve ılgılenemeycegını elemanda gonderemeyecegını soledi...
Çok büyük ayıp. Zaten yapacağı iş otomasyonu düzgün sunmak, onun dışında 15 tane Ps3 ü sende gidip istediğin yerden alırdın. Neyse insanlar buradan bilgileniyor, hatta bence konu başlığını PS3 cafe açacaklar Tolga Soft' a dikkat şeklinde değiştirebilirsin.
Keşke tolgasoft tan bir yetkili iddialara cewap werse
TRde esnaflık çok ucuz sadece tolga soft için deel genel olarak malın garantisi satana kadar satıkdan sonra ne sattıgı malı nede sizi tanıolar bööle kazanılan paranın hayrıda olmazki durust olcan ADAM olcan
BU YAZIYI KESKE DAHA ONCE OKUSAYDIM. BENIDE OYLE BIR DOLANDIRDI KI.. BU HERIF KADAR YALANCI VE HALSIYETSIZINI GÖRMEDIM. UZAK DURUN ARKADASLAR
Adamain soyadina bak SOFT turk olup olmadigi bile belli degil sahte kimlik cikarttirmis sanki ben bugune kadar bu kadar anlamsiz bir soyad gormemistim
Allah kolaylik versin arkadaslar
Allah bizi kotu insanlarla karsilastirmasin
Haramdan cok kazanacigima helalden az kazanarim mutlu olurum
başlığı değiştirip tolga soft hakkında diye yazarsan daha iyi olur
Forumda ilanları varsa kilitlenmeli kendide süresiz uzaklaştırma almalı hatta takip edilip bir daha üyeliğini kabul etmemeli böylelerinin... Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Satana kadar iyi! Sattıktan sonra
böyle insanlara ne dendigi belli ama forum kuralları mallarını sattıktan sonra
Bu tür olaylarda işi resmiyete dökmek gerek, sonuçta kimse babanızın oğlu değil. Eğer döktü iseniz hemen tüketici haklarına dilekçenizi yazın. Bana bu tür olaylar olduğu zaman ben direkt tüketici haklarına dilekçemi veriyorum. Sonuçta para verip alıyoruz. Mesela geçen sene reebook dan spor ayakkabı almıştım ve bir ay geçmeden ayakkabının ön kısmı delindi.bende bu delinmenin kullanımla mümkün olamıyacağını belirten dilekçemi heyete verdim ve heyet beni haklı buldu. Sonuç olarak o ayakkabı bende kaldı ve ek olarak reebooktan yeni bir ayakkabıyı bedavadan aldım. Biraz hakkınızı aramakta fayda var..
Geçmiş olsun
Öeah başlık 2 yıl sonra hortlamış :D
geçmiş olsun öncelikle, hocam böyle adamlarla hiç alışveriş yapılmaz hemen yarı yolda bırakıyolar.
quote:
Orijinalden alıntı: Origami Killer
tolgasoft kim ya ilk defa duydum ben bi akınsoftu biliyorum :D
Adam baya SOFTmuş kanka vereydin ağzının payını
Neyse kardeş o işin şakası geçmiş olsun bu arada
Tebrik ederim...el birligi ile basligi HORTLATMISINIZ !!