Şimdi Ara

Yüze ağda yaptırdım :( Tecrübeliler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
26.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yanaklarımın üzerinde tüyler çıkıyordu. Saçlarımı kestirirken adam en son ağda yapayım mı dedi. Bende hiç yapmamıştım bir deniyeyim dedim. Yapmaz olaydım. Yaparken acıması ayrı dert. 2 yanağımın kızarması ayrı dert. 2 gün geçmesine rağmen kızarıklar azalmasına rağmen hala geçmedi. Hafifte sivilcelenme oldu ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlar varsa acil yardım edebilir mi? Edit=fotoğraf. Edit2=Bepanten kullandım. Kızarıklık azaldı ama yüzümde sivilcelenme oldu onun yerine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Eylül 2016; 21:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yüze Ağda Yaptıktan Sonra Yapılması Gerekenler

Yüze ağda yaptırmak, istenmeyen tüylerden kurtulmanın etkili bir yoludur, ancak işlem sonrası uygun bakım yapmak çok önemlidir. İşte yüze ağda yaptıktan sonra yapılması gerekenler:

• Temizle ve Soğut: Ağda sonrası yüzünü ılık suyla temizle ve ardından soğuk kompres uygula. Bu, kızarıklığı ve şişliği azaltmaya yardımcı olur.
    • Nemlendir: Cildini nemlendirmek için yatıştırıcı ve nazik bir nemlendirici kullan. Ağda cildi kurutacağından, nemlendirme çok önemlidir.
    • Ağda Sonrası Ürünler Kullan: Özellikle yüze ağda sonrası için tasarlanmış ağda sonrası yatıştırıcı kremler veya serumlar kullanmak, cilt tahrişini azaltmaya ve iyileşmeyi hızlandırmaya yardımcı olabilir.
    • Yıkamaktan Kaçın: Ağda yaptıktan sonraki ilk 24 saat içinde yüzünü yıkamaktan kaçın. Bu, cildin iyileşmesi için zamana ihtiyacı olduğu içindir.
    • Kabarma Nasıl Geçer: Ağda sonrası kabarma yaygındır. Kabarmayı azaltmak için soğuk kompres uygula, nemlendirici kullan ve cildine dokunmaktan kaçın. Birkaç gün içinde kabarma kendiliğinden geçecektir.
    • Güneşten Korun: Ağda sonrası cilt güneşe karşı daha hassastır. Bu nedenle, dışarı çıkarken geniş spektrumlu güneş kremi kullanmak çok önemlidir.
    • Sir Ağda Sonrası: Sir ağda da yüze uygulanabilir. Ağda sonrası bakım için yukarıdaki öneriler sir ağda için de geçerlidir.

Ağda sonrası uygun bakım yapmak, cildinin iyileşmesini hızlandırmaya, tahrişi azaltmaya ve pürüzsüz, sağlıklı bir cilt elde etmeye yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• her izlediğimde gülüyorum
  • Eve gittiğinde nemlendirici krem sürmeliydin gözeneklerin açılıyor çünkü ağdadan sonra
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Hahhahaha Bu arkadaş aşmış ama tüm yüze yapmak nedir ya

• Bir dahaki sefere iple yap abi de. O da baya acıtıyor ama sıkıntı olmuyor. Ayrıca yuvarlak başlı traş makinesi veya cımbız ile alabilirsin yanakları sorun yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Ağdadan sonra orda zaten sürdüler ama ne fayda şuan kırmızı yanaklarla dolaşıyorum. Acaba ilk defa yaptırdım diye mi böyle oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: BörekingBad

Ağdadan sonra orda zaten sürdüler ama ne fayda şuan kırmızı yanaklarla dolaşıyorum. Acaba ilk defa yaptırdım diye mi böyle oldu
    cımbız en temizi. evde. ama uzun sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 11 Eylül 2016; 16:14:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir dahaki sefere öyle yapıcam artık. Acemiliğime geldi Birde şimdiki durumda nasıl bir şeyler yapabilirim acaba fikriniz var mı?

• funky-nd kullanıcısına yanıt
    Oda çok zahmetli olur hocam

• Arkadaşkar bu kızarıklıklar nasıl geçer kütfen yardım.

• Up

• geçmiş olsun, tam bayram zamanı sıkıntı olmuş =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Eve gittiğinde nemlendirici krem sürmeliydin gözeneklerin açılıyor çünkü ağdadan sonra

Ağdadan sonra nemlendirici krem kıl kökünü besler. Gözenek açık olduğu için ne su ne krem hiçbir şey değdirmeyeceksin en az 1-1,5 saat.

• quote:

Arkadaşkar bu kızarıklıklar nasıl geçer kütfen yardım.

Bepantol veya pişik kremi sür varsa.

• TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın

• Sağolasın hocam bepanthol aldım inşallah geçer.

• quote:

Sağolasın hocam bepanthol aldım inşallah geçer.

İnşallah. Akşama editlersin

• Vallahi kafam karıştı herkes faklı bir şey diyor. Şimdi ağdadan sonra sürmek yararlı mı yoksa daha kötü mü ediyor?

• hevalçu kullanıcısına yanıt
    Bir şey sürmüş müydün hocam?

• quote:

Vallahi kafam karıştı herkes faklı bir şey diyor. Şimdi ağdadan sonra sürmek yararlı mı yoksa daha kötü mü ediyor?

Ağda yapılan en az 1 saat yere krem, su falan sürülmemeli.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.