Şimdi Ara

Yüze ağda yaptırdım :( Tecrübeliler yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
26.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi ağda yapıldıktan sonra krem+losyon sürdüler. Bende heralde daha iyi olur diye bir şey demedim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BörekingBad

Vallahi ağda yapıldıktan sonra krem+losyon sürdüler. Bende heralde daha iyi olur diye bir şey demedim :(

İlla bi şey sürücekseb sir ağda sonrası için yağlar var ondan al sür.

• Bu saatten sonra ağda yapmak istemiyorum

• quote:

Bu saatten sonra ağda yapmak istemiyorum

Puhaha iyi kıllı kıllı gezersn :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hemoglobinz

quote:

Bu saatten sonra ağda yapmak istemiyorum

Puhaha iyi kıllı kıllı gezersn :D

Alıntıları Göster
    Hocam acilen doktora görün, sağlık ocağı felan varsa krem veriyor eczaneden git al. 2-3 güne geçiyor. Ama erkenden müdahale etmen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7015A580

Hocam acilen doktora görün, sağlık ocağı felan varsa krem veriyor eczaneden git al. 2-3 güne geçiyor. Ama erkenden müdahale etmen lazım.

Alıntıları Göster
    Ağdadan sonra yüz temizleyici jel ile bir güzel yıka. Sonra kızarıklığı alsın diye eczaneden bapanthol krem al sür.
    Ama ağda önermem , iple alabilirsin.
  • Yanlış biliyorsun. Tecrübeli bayanlardan aldığım yanıt oydu ve ben de öyle yapıyorum ağda yaptıktan sonra.

• Geçmiş olsun bir daha yaptirma cildine yaramiyor demek ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xginxa

Geçmiş olsun bir daha yaptirma cildine yaramiyor demek ki.
    Ben ağda yaptırdıktan sonra min 1 hafta o yüzdeki kızarıklık duruyor. Alışıyor insan, bir şey olmaz geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Yanlış biliyorsun. Tecrübeli bayanlardan aldığım yanıt oydu ve ben de öyle yapıyorum ağda yaptıktan sonra.

:Dddddd erkek değilim.normal ağda ve sir ağda yapıyorum zaten. Şekerli ağda bu kadar kızartmaz ama sir ağda yaptıysan ve sonra illa bi şey süreceksen sir ağda sonrası için özel yağlar var ondan sürmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maketle

Ben ağda yaptırdıktan sonra min 1 hafta o yüzdeki kızarıklık duruyor. Alışıyor insan, bir şey olmaz geçer

Alıntıları Göster
     Yüze ağda yaptırdım :( Tecrübeliler yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Yüze ağda yaptırdım :( Tecrübeliler yardım

Alıntıları Göster
    Geçer hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuz_parilti

quote:

Yanlış biliyorsun. Tecrübeli bayanlardan aldığım yanıt oydu ve ben de öyle yapıyorum ağda yaptıktan sonra.

:Dddddd erkek değilim.normal ağda ve sir ağda yapıyorum zaten. Şekerli ağda bu kadar kızartmaz ama sir ağda yaptıysan ve sonra illa bi şey süreceksen sir ağda sonrası için özel yağlar var ondan sürmelisin.

Şekerli ağda yaptırmak asıl olarak kökleri besliyor. Sir ağda yapmakta sorun yok ve sonradan nemlendirici sürülmeli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuz_parilti

quote:

Şekerli ağda yaptırmak asıl olarak kökleri besliyor. Sir ağda yapmakta sorun yok ve sonradan nemlendirici sürülmeli.

Sir ağda cildi daha çok yıpratır ve acıtır ister pudralı olsun ister pudrasız olsun. Şekerli ağda evet kökleri biraz besler ama ağdaya alıştırıyo ve daha az hasar veriyo cilde. Sir ağda ile eti kalkan bi çok kişi var?

• Kardeş 20 yaşında kızarıklık ve sivilce ile gezmekten iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

Hocam bayram olduğu için doktora gidemiyorum. Bayram bitimi hemen gidicem şimdilik bepanten kullandım. Kızarıklık girti ama sivilce döktü yüzüm. Şimdilik eczacı kuzenime söyledim bir ilaç önerdi doktora gidee kadar onu kullanıcam inşallah sorun olmaz :(

• Makineyle niye almiyosun

• Kaflip K kullanıcısına yanıt
    Vallahi ilk defa denedim hocam böyle bir sonuç vereceğini bilsem yapmazdım :(
  • quote:

Body groomlar var hocam 60 liraya aliver cimbizla ayni isi yapiyor

• quote:

Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim ama bepantol kullandıktan sonra tam anlamıyla geçmedi Kızarıklık azalmasına rağmen yüzümde ağda yapılan yerde sivilcelenme oldu. Bayram diye de cildiyeye gidemiyorum ne yapıcam 1 hafta boyunca bilmiyorum. İnşallah çok geç kalmam kalıcı bir şey bırakmaz yüzümde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.