Şimdi Ara

Yüze ağda yaptırdım :( Tecrübeliler yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
26.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: user97

Abicim eşşek kadarsiniz . İneğin göt deliği gibide kizartmissiniz yanagi biraz bekleseydiniz o tüyler zamanla dokulurdü

Zamanla döküldüğü falan yok hocam. Diğer bir kısma gelirsekte bende böyle bir şey olacağını bilsem zaten yapmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: user97

Yaşın 20 civarı galiba ve bence çok erken yaptın agdayi biraz daha bekleseydin bişey k aybetmezdin . Üniversite falan gitmiyosundur umarım çünkü yanaginin toparlanması 2-3 haftayı bulur buarada kaşının ortasını neyle aliyorsun

Üniversiteye gidiyorum ama okulun başlama süresini ve ilk haftayı katarsak ort 20 gün sonra okula uğrarım. Kaşının ortası konusu nerden çıktı bu arada?
  • Kaslarimi sir agdayla aldiriyorum. Hic acimiyor sizinki nasil acimis anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hevalçu kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum stres yaptım takıntı olmayada başladı bildiğin :( Keşke 7-10 günde geçecek düzeyde olsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

Kaslarimi sir agdayla aldiriyorum. Hic acimiyor sizinki nasil acimis anlamadim

Hocam bence kaşla yanakları karşılaştırınca narinlik konusunda biraz farklılıklar var. Yanaklar biraz daha narin bir bölge ve ilk defa yaptırmamdan dolayı inanılmaz acı verdi. Birde hocam sormak istiyorum kaşlarınıza ağda yaptırınca benim yanaklarımdaki gibi bir kızarma veya sivilcelenme gibi bir etki oluştu mu?
  • BörekingBad kullanıcısına yanıt
    Kizariklik illaki olur ama 5 saate geciyor. Sivilcenme ise cildiniz kirli oldugunda oluyor o yuzden agda yaptirmadan once agda yapilacak bolgeyi mutlaka yikayin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuz_parilti

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuz_parilti

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Yanlış biliyorsun. Tecrübeli bayanlardan aldığım yanıt oydu ve ben de öyle yapıyorum ağda yaptıktan sonra.

:Dddddd erkek değilim.normal ağda ve sir ağda yapıyorum zaten. Şekerli ağda bu kadar kızartmaz ama sir ağda yaptıysan ve sonra illa bi şey süreceksen sir ağda sonrası için özel yağlar var ondan sürmelisin.

Şekerli ağda yaptırmak asıl olarak kökleri besliyor. Sir ağda yapmakta sorun yok ve sonradan nemlendirici sürülmeli.

Sir ağda cildi daha çok yıpratır ve acıtır ister pudralı olsun ister pudrasız olsun. Şekerli ağda evet kökleri biraz besler ama ağdaya alıştırıyo ve daha az hasar veriyo cilde. Sir ağda ile eti kalkan bi çok kişi var?

Hiç duymadım ve başıma da gelmedi :)

• Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum Benim gibi aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara da önerim fucidin krem var onu kullanmalarıdır. 4 gün kullandım ağdadan kaynaklı bütün sivilceler geçti. Benim başıma bu olay bayram tatili zamanı geldiği için doktora gidememiştim. ilacı reçetesiz satılıyor diye bende doktor kontrolü olmadan eczaneden satın aldım. Kullandıktan sonra yzümdeki bütün sivilceler geçti. Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar olursa doktora gidip fucidin krem alabilirler. Tekrardan yardımlarınız için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BörekingBad -- 21 Eylül 2016; 22:24:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.