Şimdi Ara

Yüz temizliği için neler yapıyorsunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
6
Favori
7.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde kaç kere yüzünüzü,hangi vakitlerde yıkarsınız ? Kullandıgınız krem veya sabunlar var mı,varsa isimleri ? Ufak tefek sivilciler için ne yapıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 2 Mart 2013; 19:50:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de siyah noktalar çok fazla. Takip ediyorum.
  • Sabah ve gece yatmadan önce Dove men care ile yıkıyorum. Haftada bir de Garnier'in peeling var onu yapıyorum, bütün gözeneklerim açılıyor bildiğin yüzüm ferahlıyor.
  • benim yüzüm biraz yağlı arada sırada sivilce cıkıyor. duştan sonra niveanın yüz temizleme jeli var ondan sürüyorum yağı kiri falan temizleniyor. fakat ben esmer tenli olduğum için pek fark edilmiyor ancak ben hissediyorum temizlendiğini, baya fark oluyor.
    siyah nokta içinde clean deeper diye bi ürünü varmış ancak hiç kullanmadım işe yaradığı söyleniyor.

kullandığım jelin fiyatı: 15 tl

http://www.nivea.com.tr/Urunler/Yuz-Bakim/Urun-Cesidi/Temizleme%20%C3%9Cr%C3%BCnleri

• Sabah ve akşam acnegun ile yıkıyorum
  • Yağlı ciltler ve siyah noktalar için maya maskesini öneririm. Bir araştırın derim.
  • Ben günde 3-4 defa dove yeşil kalıp yüz sabunuyla yıkıyorum yüzümü çok etkili öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kankalar en kötü sabunla bile yapabilirsiniz yüz temizliğinizi ama düzenlilik önemli
  • Krem asla sürmem illet oluyorum öyle şeylere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 2 Mart 2013; 22:05:42 >
  • Bende sivilce, siyah nokta ve yağ var. Ne kullanmalıyım ?
  • yav ben sabah yüzümü tam olarak yıkayamıyorum sadece su değdiriyorum azcık. suyun soğuk olması beni çok garip yapıyo uyku sersemi gibi gezmek hoşuma gidiyo ama gelgelelim bu sebeplerden dolayı yüzde siyah nokta mı ararsın eşşek kadar sivilce mi ararsın her hafta yenisi çıkan küçük benler mi ararsın hepsi var anasını satayım yağ bezesi de var nasıl geçecek bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgresLive

"roaccutane" ismi çok duydum ben bu konuda. varsa kullanan sonuçlarını yazsın arkadaşlar

Tek yan etkisi dudak kurumasi gerisi hikaye sonuc 0 sivilce

• quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

benim gibi yağlı cildi olanlar okusun. kükürtlü sabun, kil maskesi, sebamed sabun, yüz temizleme jeli, gül suyu kullanmış biri olarak söylüyorum bunları. öncelikle yüzünüz yağlı ise, yüzünüz güniçinde ne zaman yağdan parlamaya başlasa yüzünüzü bildiğimiz peçete ile silin. peçeteye yapışan yağı göreceksiniz. bunu kaç yıl önce uzman tv videosunda doktordan öğrendim, uyguladım, uyguluyorum yıllardır. yani yüzünüz yağlanınca peçete ile silin. sabunla falan yıkamayin her gün yüzünüzü, sabun da siyah nokta yapıyor. e başka diyeceksiniz? kozmetikcilerde clean and clear yüz temizleme losyonu var. jel değil losyon. 15 lira. günde 1 veya 2 kere yüzünüzü onunla silin. pamuğa döküp yüzünüzün her tarafını siliyorsunuz. bu losyon siyah noktalar için. yıllardır kullanıyorum. yarıya geldiğinde içine su koyarak tekrar doldurabilirsiniz :) 2 günde bir banyo yaparak yüzünüzü lifleyin. peçete ve losyon ile geçmeyen pislikler tam geçsin diye. ayrıca losyonu pamuğa döküp yüzünüzü sildiğinizde pamuk siyah olacak, yüzünüzdeki pisliklerden. siyah noktalarım artık yok denecek kadar az. sivilceler de öyle. 3 basit şey önerdim, peçete, losyon, lif. yapın pişman olmazsiniz. her şeyi denemiş biri olarak söylüyorum :)

Hocam benim de t bölgesi yağlı sebamed sabun iyi temizliyor ama yanında siyah nokta da yapıyor o yüzden biraz var. T bölgesinde arada sırada kçük sivilce çıkar ama iltihaplı değil.Alnım ise yağlanır.Peçeteyi deneyeceğim.Bir de şeyi sormak için jel kulklanmak kötü mü etki eder? Şu yüz temizleme jelleri niveanın falan geçen birisi önermişti de Siz losyon diye belirtmişsiniz o yüzden sordum

• sebamed

http://www.balerin.com/sebamed-liquid-face-body-wash-500ml-likit.html

siyah nokta olursa nivea nın burun bandı baya iyi
  • Garnier'in mavi bi dalgası var ondan sürüyorum, işe yarıyorda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

benim gibi yağlı cildi olanlar okusun. kükürtlü sabun, kil maskesi, sebamed sabun, yüz temizleme jeli, gül suyu kullanmış biri olarak söylüyorum bunları. öncelikle yüzünüz yağlı ise, yüzünüz güniçinde ne zaman yağdan parlamaya başlasa yüzünüzü bildiğimiz peçete ile silin. peçeteye yapışan yağı göreceksiniz. bunu kaç yıl önce uzman tv videosunda doktordan öğrendim, uyguladım, uyguluyorum yıllardır. yani yüzünüz yağlanınca peçete ile silin. sabunla falan yıkamayin her gün yüzünüzü, sabun da siyah nokta yapıyor. e başka diyeceksiniz? kozmetikcilerde clean and clear yüz temizleme losyonu var. jel değil losyon. 15 lira. günde 1 veya 2 kere yüzünüzü onunla silin. pamuğa döküp yüzünüzün her tarafını siliyorsunuz. bu losyon siyah noktalar için. yıllardır kullanıyorum. yarıya geldiğinde içine su koyarak tekrar doldurabilirsiniz :) 2 günde bir banyo yaparak yüzünüzü lifleyin. peçete ve losyon ile geçmeyen pislikler tam geçsin diye. ayrıca losyonu pamuğa döküp yüzünüzü sildiğinizde pamuk siyah olacak, yüzünüzdeki pisliklerden. siyah noktalarım artık yok denecek kadar az. sivilceler de öyle. 3 basit şey önerdim, peçete, losyon, lif. yapın pişman olmazsiniz. her şeyi denemiş biri olarak söylüyorum :)

Hocam benim de t bölgesi yağlı sebamed sabun iyi temizliyor ama yanında siyah nokta da yapıyor o yüzden biraz var. T bölgesinde arada sırada kçük sivilce çıkar ama iltihaplı değil.Alnım ise yağlanır.Peçeteyi deneyeceğim.Bir de şeyi sormak için jel kulklanmak kötü mü etki eder? Şu yüz temizleme jelleri niveanın falan geçen birisi önermişti de Siz losyon diye belirtmişsiniz o yüzden sordum

hocam sebamed'i kullandım ben de, yüzü yumuşatmakla birlikte yağ gibi bir tabaka bırakıyor. krem gibi. yüzü yumuşatması da bu yüzden sanırım. işte tabaka bırakıyor sonuçta ve siyah nokta oluşuyor. mesela neutrogena nin jeli de var ben de ama yüz temizleme jeli de yine tabaka bırakıyor. benim dediğim ise losyon. yani kolonya tarzı bir şey, su gibi. pamuğa damlatip siliyorsun yüzünü, yüzündeki ölü deri, kir ve yağ hepsi pamuğa yarışıyor. yani ne sabuna gerek kalıyor ne jele. clean and clear siyah nokta temizleme losyonu diye geçiyor. ben sabah uyandığımda önce yüzümü peçete ile silip sonra sadece su ile yıkıyorum o kadar. sabun falan kullanmiyorum. sadece 2 günde 1 banyo yapınca lifliyorum sabunla, o kadar. peçete ve losyon yetiyor bana. üstelik yağlı cilde sahip olmama rağmen. ne gerek var jele, 1 dk da pamuğa dök losyonu ve temizle, oldu bitti. bi de eğer büyük siyah noktalarım varsa banyo yaptıktan sonra yüz yumuşuyor ya, sıkıp çıkarıyorum, en azından siyah nokta sivilce ye dönüşmuyor. tabi hayvan gibi de sıkmamak lazım. :) losyon ve peçete ile başta siyah noktalar olmak üzere sivilceler de azalır. alnınizdaki sivilceler stresten de olabilir, siz losyon ve peçete ile idare edin. ne kadar çok kozmetik, o kadar çok kimyasal demektir. sabun, jel falan o kadar da iyi değil. dediğim gibi sabun da siyah nokta yapıyor, peçete ve losyon ile yüzünüzü temiz tutun sonucu göreceksiniz. hatta olumsuz bi sonuç alırsanız pmeden ulaşın özür dilerim ben :-)

Çok teşekkürler biligler için hocam ben de 2 güne bir yıkıyordum sebamedle zaten.Deneyceğim bunları bir de siyah noktalar büyük değill ve az 2-3 tane o da yanağın bir tarafında diğer tarafta yine yok sıkılmıyor da Bayağı deridne gibi

• Her sabah duş alırım ekstra bir şey yapmıyorum.
  • quote:

Losyon ve lifi uygulamayı düşünüyorum bundan sonra, ben dove nemlendirici sabunla sabah akşam yıkıyorum ama ne biliyim pek etkisini görmedim.Bu losyonu eczanelerde bulabilir miyim acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.