Şimdi Ara

Yürüyüşüm Çok Bozuk.(YARDIM DH)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lise 2'te gidiyorum.Bu aralar yürüyüşümde bozulmalar oldu.Nasıl ifade edim mesela dik duran biriyim ama yürürken yamuk yumuk yürüyorum.Arkadaşlar arasında alay konusu oldum.Asosyal biri değilim.Fazla çekinmem ama nedense yürüyüşüm bozuk.Lütfen yardım edin doktoramı gitsem yada bunun bir çözümü var mı?

Not:CİDDİ MESAJLAR BEKLİYORUM.

• Küçükken bende de vardı, alay ederlerdi de sonradan düzeldi, bilinçli yürü bir süre sonra oturur zaten o. Bir de bu aralar nasıl oluyor onu anlamadım? Daha önce yok muydu?
  • Dik otur.

Bende de oluyor arada sırada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4goodlife

Küçükken bende de vardı, alay ederlerdi de sonradan düzeldi, bilinçli yürü bir süre sonra oturur zaten o. Bir de bu aralar nasıl oluyor onu anlamadım? Daha önce yok muydu?

Sağol.Eskiden böyle yürümezdim.Ama nedense bu aralar böyle yürümeye başladım.Evde normal yürüyorum ama okulda bozuk yürüyorum.Bu aralar okulda canım sıkılıyor ortam biraz serseri dolu olduğundan hiç arkadaşım yok.Birde hiç canlı değilim yani bi dokunsalar yere düşcem o derece.Yani okulda hayalet gibiyim.Galiba bunlar beni asosyalliğe götürüyor.
  • Ayakkabıyı değiştir , kilo al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Arkadaşlar lise 2'te gidiyorum.Bu aralar yürüyüşümde bozulmalar oldu.Nasıl ifade edim mesela dik duran biriyim ama yürürken yamuk yumuk yürüyorum.Arkadaşlar arasında alay konusu oldum.Asosyal biri değilim.Fazla çekinmem ama nedense yürüyüşüm bozuk.Lütfen yardım edin doktoramı gitsem yada bunun bir çözümü var mı?

Boy atıyorsundur, hızlı gelişme varsa oluyor öyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Ayakkabıyı değiştir , kilo al.

Fazla kilolu değilim.Birde ayak numaram 45.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de bu cansızlık olayı var, arkadaşlar ölü gibi hareket ettiğimi falan söylüyor. Çok yavaş hareket ediyormuşum falan filan
  • aynen yaa benimde yuruyusum cok bozuldu son zamanlarda ayakkabininda buyuk onemi var ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Bende de bu cansızlık olayı var, arkadaşlar ölü gibi hareket ettiğimi falan söylüyor. Çok yavaş hareket ediyormuşum falan filan

Aynen öyle.Bunu atlatmanın bir yolu varmı.Sabah sabah votkamı içicez.Gerçekten çok hareketsiz davranıyorum.Ama bu yürüyüş bozukluğunu nasıl atlatcam ?
  • Bizim arkadasta aynı durumda düz yolda yururken ayyaş gibi ustumuze ustumuze geliyor soyluyoruz cocuk tamam diyo 5dk sonra yine ustumuze geliyop cok sacma.
  • yürürken oranızı buranızı oynatmayın
  • hocam yamuk derken içe doğru mu basıyorsun dışa doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

hocam yamuk derken içe doğru mu basıyorsun dışa doğru mu

Dışarı doğru birşey basmıyorum amaİçe doğruya birşey diyemicem.

ARKADAŞLAR BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ YOK MU YARDIM EDİN.Birde nasıl böyle hareketli biri olurum çevremde ölü gibi dolaşıyorum.
  • ayaklar nasıl, duz mu yoksa yanlara doğru bıraz açılımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

ayaklar nasıl, duz mu yoksa yanlara doğru bıraz açılımı?

yanlara doğru biraz açık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

hocam yamuk derken içe doğru mu basıyorsun dışa doğru mu

Dışarı doğru birşey basmıyorum amaİçe doğruya birşey diyemicem.

ARKADAŞLAR BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ YOK MU YARDIM EDİN.Birde nasıl böyle hareketli biri olurum çevremde ölü gibi dolaşıyorum.

Kafanızda soru işareti kalmamasını istiyorsanız bir doktora gidin derdinizi anlatın bakarsınız ciddi bir şey vardır ve erken farkedilerek tedaivisini olursunuz.

Ama gelişme dönemlerinde normal böyle şeyler, sıkmayın canınızı.

• quote:

Arkadaşlar lise 2'te gidiyorum.Bu aralar yürüyüşümde bozulmalar oldu.Nasıl ifade edim mesela dik duran biriyim ama yürürken yamuk yumuk yürüyorum.Arkadaşlar arasında alay konusu oldum.Asosyal biri değilim.Fazla çekinmem ama nedense yürüyüşüm bozuk.Lütfen yardım edin doktoramı gitsem yada bunun bir çözümü var mı?

fizik tedavi/rehabilitasyon doktoruna görünmende fayda var. o gerekli görürse nöroloji doktoruna yönlendirir. yürüyüş bozukluğu dedğimiz şey oturduğu yerden kalkarken/otururken, merdiven inip çıkarken, yürürken sık sık düşmelere yol açıyorsa ciddi olarak araştırılması gereken bir durumdur. şimdiden geçmiş olsun

• quote:

bizim bi arkadas vardi... oyle iste
  • Dostum bence kendine kasiyosun olabilir rahatina birak kendini ve yuruyus ayakabisi al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.