Şimdi Ara

Yürüyüş Ayakkabısı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okuldan eve, kadıköyde, üsküdarda, parkta, sokakta çok yürüyorum. Günlük 8-10 km arası yürürüm. Ayakkabı tavsiyeniz var mı? Ve ıstanbul içinden ya da internetten nerden alabilirim? Bütçem max 250 lira civarı.

Nike Air max fyknitlere felan baktim 350 lira civarı istiyor bilinen mağazalar. Kadıköyde osmanaga cami yanında dar bu sokak var orası sıralı ayakkabıcı dolu ordan baktım 200 lira istediler ve orjinal bunlar dediler :) baktım birebir aynı idi fakat orjinal değiller bence. :)
    Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skecherslara bak

• Kesinlikle günlük kullanım için arkadaşında dediği gibi skechers on The go modelini öneririm

• Skechers in walk, run modelleride olabilir kullaniyorum sporda

• Skechers tabiki

Ayrıca koşu ayakkabısı olarak kullandıgım adidas var. Modelini bilmiyorum ama istersen bakarım netten.

• Nike downshifter serisine bakabilirsiniz hocam, 150 civarı genelde fiyatları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biride çıkıp air max dememiş fiyatı 250 lira
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Air max lunar 90
  • nike free var satayım sana yada istanbulda yaşıyosan istediğin bi ayakkabıyı göster mağazadan çalayım sana %75 fiyatına satayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk_

Selamlar.
    Okuldan eve, kadıköyde, üsküdarda, parkta, sokakta çok yürüyorum. Günlük 8-10 km arası yürürüm. Ayakkabı tavsiyeniz var mı? Ve ıstanbul içinden ya da internetten nerden alabilirim? Bütçem max 250 lira civarı.

Nike Air max fyknitlere felan baktim 350 lira civarı istiyor bilinen mağazalar. Kadıköyde osmanaga cami yanında dar bu sokak var orası sıralı ayakkabıcı dolu ordan baktım 200 lira istediler ve orjinal bunlar dediler :) baktım birebir aynı idi fakat orjinal değiller bence. :)
    Önerilerinizi bekliyorum.

Sence falan degil hepsi cakma onlarin sakin alma yarin modaya gelirsen orda superstep var istersen beraber bakariz sana

• Run Free iyi her yerde kosulur

Airmax da iyi fakat heryerde kolay giyilmez biraz büyük kostugun yerlerin duzgun olmasibgerekli o zaman bayagi iyi oluyor

Snekers da iyiymis denemedim duydum

Not cakmalara 200 sakin verme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 25 Mart 2015; 22:49:49 >
  • Çok teşekkürler

• Escarpin

• Koşu ayakkabısı olarak bunu öneririm. Çok iyi

http://shop.adidas.com.tr/erkek-duramo-ayakkabi_71226
  • Nike Air Pegasus 83.

• Nike air zoom Pegasus 31 flash
    Nike air max 90 özellikle american flag modeli çok şık
    Skechers on the go
    Adidas originals samoa
    Adidas originals Süperstar II (bunu çok sevdiğim için yazdım uzun yol için iyi degil:D)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldın mı?

Almadıysan olivium nike factory outlete git nike air maxlar 150 tl başka ayakkabılarda var air modeli 80-90 tl

• Henüz almadım. Niçin o kadar ucuz ve nerede?? Ben Üsküdarda oturuyorum. Ne tarafa kalıyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.