Kerocan hayali arkadaşı olan Okşan'a dinletti. Bunun gibi dedeleri (papaz desek ceza alırız) instagram'da hesabı olan kızlara yorum atarken görebilirsiniz. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 4 Şubat 2024; 0:3:30 > |
yürüyen merdivendeki kıza hakaret eden sarıklı ve cübbeli adam (3. sayfa)

-
-
Ahzap 50 de anlatıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stockholm sendromu olsa gerek
Hepsini geçtik;
tam tersi olsa ne olurdu?
bu soruya vereceğiniz cevap, ülkenin durumunu özetler!
-
yürüyen merdivende hangi ileri zeka kim video çeker? hayatımda görmedim böyle birşey.
muhtemelen o herif öncesinden hocayla sohbet ediyordu kayda alıyım dedi muhtemel senaryo adama hacı kokusu filan sürdü yada başka birşey.
geçene sürmek lazım diyor çünkü hacı kokusu gibi birşeyden bahsediyor olmalı millet mekkeden koku getiriyor ya onlardan biri olmalı.
adamın öncesinden muhabbeti olduğu kabak gibi açık kayda almış zaten sohbeti kıkır kıkır gülüyor kıza taciz olucak gülücen yav he he.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Şubat 2024; 13:53:47 > -
Hiç şaşırtmıyorlar, belli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen oha milletin işi gücü yok yürüyen merdivenlerde sarıklı hoca çekiyor sanki madonnayı görmüşte çekiyor öncesinden sohbeti samimiyeti olduğu açık adamla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Şubat 2024; 13:57:38 > -
Ee neyi değiştirir bu, senin kulaklarda iyi duymuyor sanırım hacı kokusuna falan geçmişsin
çok iyi duyuyorum dudaklarını bile okudum diyebilirim geçirmek lafı orda yok.
erdoğanın g.tünün kılığğğ lafı gibi yanılıyorsunuz.
g li bir kelime değil ikinci kelime açık olarak s le başlıyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Şubat 2024; 14:0:33 > -
Zihniyet hic sasirtmiyor
Başlığı açan arkadaşadır sözüm. Bunun için başlık açıp forumu bununla işgal etmişsiniz. Bu haber değeri olan birşey değil.
Bunların alayı böyle zaten. Böyle sıradan bir ve herzaman olan birşey için başlık mı açılır ?
Kerimcem müthiş karakterinle bunu da savunup bizlere nasıl bir insan olduğunu gösterdin.
Bu mesajını hiç silme ki herkes senin kim olduğunu gorsun. Beğenip yukarı tasiyalim ibreti alem için.
Hayır senin adına en trajedik durum herkesin seni tanıyıp kimsenin şaşırmaması.
Böyle taninsam intihar ederdim.
Bir begeni de benden. Bu mesaj en tepede durmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 4 Şubat 2024; 15:11:56 >
kişi kendinden bilir işi
bu sarıklı cübbeliyi koruyanlar
cemaat yurtlarında tanıdıklarına taciz tecavüz olduğunda ses çıkartmayanlardır....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..White-Tiger.. -- 4 Şubat 2024; 16:22:0 > -
Maaşlılar aklamaya gelmiş.
Aklamaya çalıştığınız her şeyi aileniz yaşar inşallah.
-
Başlığı görünce kıza laf atıyor sandım, ağır şeyler yazacaktım. Meğer öyle gizliden arkasından konuşmuş. Tabii bu zihniyetini ele vermiyor mu veriyor. Yaşını başını almış, hayatını dinle şekillendirmiş adamın ettiği lafa bak. Rezil herif.
Gül yüzlü hocam çok ehl-i sünnet bir müslümandır. Karakteri, güvenirliği ve imanı ile herkese örnek bir alimdir. Burada yanlış anlaşılmış. Oktroller de hemen çarpıtmaya çalışıyor.
-
Bir insan düşünün, her konuya girsin, her konuda malum partinin trollüğünü yapsın, her girdiğim konuda bu herifi görmek zorunda kalayım.
Tiksiniyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X