Şimdi Ara

yürüyen merdivendeki kıza hakaret eden sarıklı ve cübbeli adam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Söylencek çok şey varda maaşlı aktroll değiliz adminler korusun bizi.

• Herif burada heba oluyor.TV dizilerine senaryo yazsa, trollük ücretinin 10 katını kazanır 

Ne içmişse benden uzak dursun,klasik maddeler bile böyle kafa yapmaz.

• Millet kurgu olduğunu bile bile gerçekmiş gibi yorum yapıyor. Oysa tanıdığım onlarca insan var. Sakallı cübbeli. Edebinden yüzünü kaldırmıyor. Etrafa bakmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realgs kullanıcısına yanıt

ben sürmek lafı anladım bir kaç kişiye dinlettim onlarda sürmek anladı ne sürebilir başka.?

onada meni diyin tam olsun. 

sarıklı cübbeli biri görünce kendinden geçiyorsunuz nasıl olsa.

öndeki adamla samimi olduğu kendi aralarında espiri yaptıkları açık özel bir tavciz olayının çekildiği filan yok olayın kurgu olduğunu sanmıyorum adam biraz boşboğaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Şubat 2024; 12:26:31 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Arkadaşı bir radyocu ile şimdiki bir büyükelçi , o zamanların bakanıydı, cuma günleri için de bakara makara muhabbeti yapmıştı.

Boşboğazlık ile geçirtirilemeyecek bir durumdu , bu da ona benzemiş.

Sakallı cüppeli olmak edepli olmayı gerektirseydi, memlekette nice skandallar patlamaz ve bakan bile bir defadan birşey olmaz gibi saçma sapan açıklama yapmak zorunda kalmazdı.

Allahaşükür biz de eli Kuran tutmuş, alnı secde görmüş insanız ama bu bizi melake yapmaz.

Hristiyanların papazlarının tacizci,tecavüzcü olması gibi din adamı olmak,sarıklı cübbeli olmak vs. insan nefsine ket vurmuyor.

Bu olay kurgu bile olsa , benzerleri gerçek hayatta yaşanıyor malesef.Hem de daha kötüsü ile.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.