Şimdi Ara

yürürken pantolona çamur sıçratmamak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
17.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yağmurlu havalarda ayakkabının pantolona su sıçratmaması için nasıl yürümek gerekir bilen varsa yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevkaladeninfeyki -- 19 Şubat 2012; 18:15:57 >

• pantolonunu çoraplarının içine ver
  • Ayakkabların sıkı osun. Bağcıklı ise sıkıca bağla. Birde koşma sıçramaz. Bol ayakkabı çok sıçratır.
  • Montla gezerek
  • adımlarını yavaşça at.Yani lap diye uygun adım adım ilerleme
  • Sıçratmamak imkansız. Ben çareyi koyu renkli kanvaslarda buldum. Islak mendille bile çamur lekesi geçiyor. Kalan ufacık leke de pantolonun koyulugu sayesinde belli olmuyor. Yağışlı havalarda kumaş pantolon veya açık renk kot/kanvaslar da giymiyorum.
    Bayanlar işin kolayını bulmuş. Daracık kotları sok çizmenin içine, olsun bitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu daha çocukken sormuştum babama topuklarını fazla kaldırmadan yürüyeceksin hep arkam çamur olur benim bende hiç sevmiyorum Babamda bir tane bile sıçramazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 19 Şubat 2012; 18:37:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Sıçratmamak imkansız. Ben çareyi koyu renkli kanvaslarda buldum. Islak mendille bile çamur lekesi geçiyor. Kalan ufacık leke de pantolonun koyulugu sayesinde belli olmuyor. Yağışlı havalarda kumaş pantolon veya açık renk kot/kanvaslar da giymiyorum.
    Bayanlar işin kolayını bulmuş. Daracık kotları sok çizmenin içine, olsun bitsin.

kovboy selami gibi geziyolar ortalarda.
  • pantolon giyme sorun ortadan kalksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflu6134

pantolon giyme sorun ortadan kalksın

• ayakkabıyı değiştir. benim ayakkabı da hep arkadan pantolona su sıçratıyodu. bot giyindim tek damla bile atmadı. ayakkabı tabanı ile ilgili
  • Dostum ihtiyacın olan bir snowboard ve iki kangal. Kangalların tasmasını uzun tutmayı ihmal etme komple çamur olursun aman dikkat.
  • topuklarını fazla kaldırmadan yürümeye çalış
  • Topuğunu çok kaldırarak yürürsen suları kaldırırsın.Ayaklarını yere paralel kaldırmaya çalış.
  • yavaş yürü gidecegin yere 2 saat erken çık o zaman temiz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflu6134

pantolon giyme sorun ortadan kalksın

sen kolayını bulmuşun
  • adımlarını öne atarak yürü sıçramaz,
  • Amuda kalkarak git
  • ayakkabaki topugunun kenarlarini bıcakla kes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 19 Şubat 2012; 19:41:29 >
  • konuya bak allah aşkına. benim konularımı kapatırlar bu konuları kapatmazlar forumun zeka seviyesini düşürüyorsunuz,yani konu açmak için konu açıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 19 Şubat 2012; 21:14:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.