Şimdi Ara

Yurttayım , kilo almak istiyorum .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

62-64 arası kilom , 1.77 boyum var. Yurt ortamına gelince ve evden uzaklaşınca kilo kaybı yaşadım malesef. 68lerdeydim. Kilomu 75-80 arası yapmak istiyorum. Fakat yurt ortamındayım. Sabah kahvaltı ve akşam 6'da başlayıp 11'e kadar devam eden 1 tepsi yemek hakkım var. Saat 4 gibi de okulda yemekhanede yemek yiyorum. Sürekli hareket ettiğim için kalori yakıyorum malesef. Birde Yüzmeye gidiyorum . Haftada 3-4 gün gibi bir sürede.

Eklemek istediğim birşey daha var. Haftada hergün 3-4 dilim nutella sürülmüş ekmek dilimi yiyorum. Metabolizmam malesef hızlı ki yetmiyor.

Sizce neler yapmak gerekiyor 75-80 kilo için . Teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 24 Kasım 2013; 21:49:28 >

• quad reiz sende mi burada ki kilo almak istiyorum konularına gelen mantıklı cevap gördün mü hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

quad reiz sende mi burada ki kilo almak istiyorum konularına gelen mantıklı cevap gördün mü hiç
    Belki inanmayacaksın ama bebe bisküvisi veya o tarz şeyler
    bebelac bu meyve püreleri falan insana çok kilo aldırıyor.
  • quote:

quad reiz sende mi burada ki kilo almak istiyorum konularına gelen mantıklı cevap gördün mü hiç

Merhaba.

Uzun süredir girmiyordum foruma. Böyle bir sorun olunca sizlerden yardım almak istedim. Umarım üyeler de mantıklı cevaplar ile yardımcı olurlar bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThirdEye

Alıntıları Göster
    normalde böyle konulara "lan biz veremiyoruz adamlar almaya uğraşıyor" tarzı cevaplar atarım ama ciddi cevap atasım geldi bu sefer.

hocam şimdi şöyle bi durum var yemek yiyip yağ olarak kilo almak mantıklı bir şey değil kas kütlesini arttırman lazım kilo alman için. bu da düzenli sporla olur (ağırlık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

normalde böyle konulara "lan biz veremiyoruz adamlar almaya uğraşıyor" tarzı cevaplar atarım ama ciddi cevap atasım geldi bu sefer.

hocam şimdi şöyle bi durum var yemek yiyip yağ olarak kilo almak mantıklı bir şey değil kas kütlesini arttırman lazım kilo alman için. bu da düzenli sporla olur (ağırlık)

Alıntıları Göster
    eti lifalif alabilirsin ama kombin yapman lazım muz bal süt falan yoksa tadı kötü oluyor tam karbonhidrat deposu + protein kesinlikle dene.
  • bir insan neden kilo alamaz anlamıyorum ya ben ne yesem yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeliKavlakdez

eti lifalif alabilirsin ama kombin yapman lazım muz bal süt falan yoksa tadı kötü oluyor tam karbonhidrat deposu + protein kesinlikle dene.

Masrafı biraz fazla olur gibi gözüküyor ?

@Don Quilote : metabolizmam hızlı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Merhaba.

Uzun süredir girmiyordum foruma. Böyle bir sorun olunca sizlerden yardım almak istedim. Umarım üyeler de mantıklı cevaplar ile yardımcı olurlar bana.

Alıntıları Göster
    80 kilo boyuna göre fazla bence 70 -72 arası ideal , bu kilo alma işinde yok onu ye,yok bunu ye demek mantıksız zaten bünye hergün aynı menüyü kaldırmaz ,yetişkin birinin ortalama 2000 kalori alması gerek yani günde 2000 kalorinin üstünde yemek yemen lazım mesela 2500 yedin , 500 kalori artı durumdasın , 1 kilo =7000 kalori yani bu durumda 2 kilo civarı alırsın ayda , ben kendime günlük 3000 kalorilik diyet hazırladım ve bu şekilde kilo aldım . İnternetten yediklerinin kalorisine bak ve sevdiğin yemeklerden bol kalorili olanları seçerek kendine diyet hazırla.

• quote:

quote:

tıka basa yemek ye arkadaş o da mı olmuyor kusana kadar ye

• quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

80 kilo boyuna göre fazla bence 70 -72 arası ideal , bu kilo alma işinde yok onu ye,yok bunu ye demek mantıksız zaten bünye hergün aynı menüyü kaldırmaz ,yetişkin birinin ortalama 2000 kalori alması gerek yani günde 2000 kalorinin üstünde yemek yemen lazım mesela 2500 yedin , 500 kalori artı durumdasın , 1 kilo =7000 kalori yani bu durumda 2 kilo civarı alırsın ayda , ben kendime günlük 3000 kalorilik diyet hazırladım ve bu şekilde kilo aldım . İnternetten yediklerinin kalorisine bak ve sevdiğin yemeklerden bol kalorili olanları seçerek kendine diyet hazırla.

Yüzmeye gittiğim için 75-80 arası olmam gerekir diye düşünüyorum.

Protein tozu gibi birşeyler yararlı olur mu ?
  • quote:

quote:

ya lifalif ucuz sütte yarım yağlı al ucuz olur illa bal falan lazım değil nesquik tozu falanda katabilirsin 3 lira mı 4 lira mı ne lifalif 500 gr nesquik tozuda 7-8 lira sütte y.yağlı 1,5 1,8 falan sade olunca tadı çekilmiyor yani o yüzden.
  • quote:

quote:

quote:

ya lifalif ucuz sütte yarım yağlı al ucuz olur illa bal falan lazım değil nesquik tozu falanda katabilirsin 3 lira mı 4 lira mı ne lifalif 500 gr nesquik tozuda 7-8 lira sütte y.yağlı 1,5 1,8 falan sade olunca tadı çekilmiyor yani o yüzden.

Dediklerinizi not alacağım. Başka tavsiyeleri de dinlemeye hazırım.

@Baelros : Umarım senin için de yararlı bir konu olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediklerinizi not alacağım. Başka tavsiyeleri de dinlemeye hazırım.

@Baelros : Umarım senin için de yararlı bir konu olur.
    yukarı

• quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    Bende sürekli yiyorum ama alamıyorum

edit:yediğim şey yemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwight Stifler -- 24 Kasım 2013; 22:45:08 >
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    Yurt arkadaşlarını em.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Yurt arkadaşlarını em.

Alıntıları Göster
    dengesiz beslen.ciddiyim en iyi kilo alma yöntemi.yatmaya yakın da hamur işleri ye tamamdır.
  • Ben su icsem kilo aliyorum :(
    Porsiyonlarini arttir bir tabak pilav yiyorsan iki tabak ye

• quote:

Orijinalden alıntı: ThirdEye

Herkes oyle diyorla yag bezesi olmayalim?

Ben evde vucut gelistirmeye basladim ve 2.ayimdayim. 55'ten 61-62'yim suan. Ama daha artmiyor. Hedef 70. Eskiden 2-3 ogun yerdim. Simdi 4/5. Be yapacagimi bilmiyorum. Saglikli bir sekilde kilo almak istiyrum ama degisen birsey yok. Gaineri son care olarak görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Yurt arkadaşlarını em.

tavsiyeniz sizinle kalsın , iyi geceler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.