< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaegeren -- 20 Ocak 2018; 23:32:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaegeren -- 20 Ocak 2018; 23:32:35 > |
Az ye
|
çaresi yok ben 11.sınıftan mezun yılıma kadar 23 kilo falan aldım 190boya 125 kiloyu gördüm üniversite kazandığım yaz 10 kilo verdim üniversitede daha da devam etti ama şuan sabit ve rahat 10 15 kilo fazla daha var olay baya yememek bir de şu durum var şeker ve karbonhidrat cidden zehir aşırı kilo alınca şunu farkettim ki sabah kalkamıyorum üşeniyorum masaya oturamıyorum bir pasta yiyorum deli gibi şişiyorum hepsinin sebebi şeker ve hipoglisemi.
Kendini sınırlandır sabah bi kahve normal insani kahvaltı öğlen salata vesaire akşam ev yemeğine falan bağlar bitirirsin hadi fast food yedin çikolota vesaire junk food snack tüketme çünkü net zehir hocam bunun bir çaresini yok sana kimse tavsiye veremez sen kendin cevabı biliyorsun zaten tek önerim acıktın bir canın tatlı çekti vesaire kuru kayısıdır eriktir elmadır vesaire ye yanında sade badem leblebi falan at en azından hem sağlıklı olur hem iyi gelir sana sabah doldur starbucks ternosuna americano nu 0 şeker iç arada metebolizmanı hızlandırır ekmek arası zehirleri mümkün olduğunca yemememeye çalış tek vereceğim tavsiye budur Bir de şu var çoğu kişi aldığı kiloları yazın yada sınavdan sonra gayet rahat veriyor tabi ben veremeyenlerdenim çünkü yiyorum ![]() sen benim gibilerden olma gerçi olursanda ol olay kendinle barışık olmak tabi simitli bir bel ve 10 yaşında kız memesi ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 21 Ocak 2018; 1:8:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|