Şimdi Ara

SPOR SALONUNA GİTMEK İSTİYORUM AMA ÇOK KILLIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazları tshirt bile giyemiyorum ense kıllarım ve omuz-kol kıllarım gözükmesin diye.
    En sonunda ateşe atlayacağım sanırım.

• sen de mi hocam

KIZLARIN KÖPEĞİ OLMAYIN BU KADAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

sen de mi hocam

Yok be oğlum, kızlardan umudu kestim ben. 8.sınıftan beri barfiks falan çekerim seviyorum bu sporu.
  • Yaov uzun kollu bir şey giy git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

quote:

sen de mi hocam

Yok be oğlum, kızlardan umudu kestim ben. 8.sınıftan beri barfiks falan çekerim seviyorum bu sporu.

O zaman bir şekilde kurtulman gerekiyor o kıllardan. Aynı sorun bende de var ve napcağıma dair hiçbir fikrim yok.
    Hadi bacağı geçtik de göbekte kıl nedir abi ya. Tüm vücut kıl anasını satayım dediğin gibi

• quote:

quote:

quote:

sen de mi hocam

O zaman bir şekilde kurtulman gerekiyor o kıllardan. Aynı sorun bende de var ve napcağıma dair hiçbir fikrim yok.
    Hadi bacağı geçtik de göbekte kıl nedir abi ya. Tüm vücut kıl anasını satayım dediğin gibi

Dünyanın en iyi genlerine sahibim.
    Ulan tamam tipsizim, hadi kıllı da oldum ama neden zengin doğmadım? Of. Yaşıtlarım paralarını içmeye gezmeye harcarken ben varoluşumdaki hatayı düzeltmeye mi harcayacağım?

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

up

Ne dememizi istiyorsun da upluyorsun anlamadim yani öneri konusu değil bilgi amaçlı acilan bir konu değil tartisma felan da değil. Geçmiş olsun diyelim bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışırkenki kılı dert ediyorsan vücudu neden yapıyorsun kime sergiliceksin ?

bana göre kendin ol hiç bir şey olmaz. salonda uyuz oldugun tipler vardır illaki onların nasıl geldiğini düşün insanların yüzsüzlükleri düşün o zaman bunlar boş şey gelir sana.

ama yok hacı ben gidemem diyorsan ince sporcu giysileri var onlardan giyebilirsin

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/nike-mens-spor-fitness-giyim-449839-015-203594591?gclid=CN2L4NCClMsCFQkIwwodE60IFg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232251567*22324011567*58375861287*pla**pla-79002065367&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

bunun gibi. tabi bu nike ucuzunu da blursun bütcen yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

quote:

up

Ne dememizi istiyorsun da upluyorsun anlamadim yani öneri konusu değil bilgi amaçlı acilan bir konu değil tartisma felan da değil. Geçmiş olsun diyelim bari.

Teşekkürler.
  • montla git
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

çalışırkenki kılı dert ediyorsan vücudu neden yapıyorsun kime sergiliceksin ?

bana göre kendin ol hiç bir şey olmaz. salonda uyuz oldugun tipler vardır illaki onların nasıl geldiğini düşün insanların yüzsüzlükleri düşün o zaman bunlar boş şey gelir sana.

ama yok hacı ben gidemem diyorsan ince sporcu giysileri var onlardan giyebilirsin

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/nike-mens-spor-fitness-giyim-449839-015-203594591?gclid=CN2L4NCClMsCFQkIwwodE60IFg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232251567*22324011567*58375861287*pla**pla-79002065367&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

bunun gibi. tabi bu nike ucuzunu da blursun bütcen yoksa

Duşa girerken aynaya baktığımda kendimden tiksiniyorum, daha kendime sergileyemiyorum vücudu. Sırtın üst kısımlarındaki kıllarla omuzlardaki kıllar çok rahatsız ediyor bir şey giydiğimde bile.
    100 lira da pahalı ya, o paraya 2 seans ense lazer epilasyonu yapılır.
    Keşke hiç doğmasaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 26 Şubat 2016; 1:05:58 >

• quote:

En son lisedeyken gittim.
    Yazları tshirt bile giyemiyorum ense kıllarım ve omuz-kol kıllarım gözükmesin diye.
    En sonunda ateşe atlayacağım sanırım.

İmkanın varsa tedavi ol yok ise benim gibi ateşle yak :)
  • Eğer çok rahatsız oluyorsan aldır, neden bu kadar sorun ettin? Sırtında çıkıyorsa kesin aldır, göbek kısmı falansa çok umursama bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tamamını okusaydın keske. 20tlye fln da blursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbores

Eğer çok rahatsız oluyorsan aldır, neden bu kadar sorun ettin? Sırtında çıkıyorsa kesin aldır, göbek kısmı falansa çok umursama bence.

Sırtda var ama çok az, sırtın enseyle buluştuğu kısımlar çok fazla. Dik dik duruyor. Rahatsız ediyor. Vücudumun ön tarafı kıl yumağı zaten söylememe gerek yok. Elimi döşüme attığımda 2-3 tel kıl gelir. Omuzumdaki kıllar da çok fazla. Tam bir genetik çöplüğüm.
  • bu kıy dökücüler ne işe yarıyo acaba :DDDDDD
  • sırt ve bacakları ağda ile hallet biraz acıtacak ama kesinlikle değiyor. göbek göğüs kısmını 3 numara makineyle kısalt 10 numara olur. eskiden bende çok kıllıydım sırtım hariç . sonra tak etti canıma. bacaklara ağda yaptım popo kısmınıda 0 makineye vuruyorum. göbek ve göğüs bölgesini de 3 e vurdun mu vücudum sanki yepyeni oluyor daha fit duruyor. kesinlikle çözüm bu lazerden sonra.
  • Derdin kıl olsun çözümü vardır elbet. Philips bodygroom diye bir alet var araştır onları en kötü sir ağda yaptır.
  • Sakın o kıllarla gelme ya terleyeceksin salonda aletleri kullancaksın leş gibi git ağda yap genetiğin yapcak bişi yok acıyacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.