Şimdi Ara

Yurtiçi kargo ile 12:00/15:00 arası %50 ye varan indirim ((( ÖNEMLİ NOT: YURTİÇİ PİŞMANLIKTIR)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
5
Favori
10.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm şubelerde geçerli ise güzel fırsat.
  • son 2 ürünümü normal getirdi ,şoklardayım :)
    bence hata yapmışlardır ,yoksa benim bildiğim y.içi bir günde kargo getirmez
    zaman yetmedi der
    sürekli dağıtıma çıkartıldı der
    evde bulunamadı der
    hayali teslimat yapar
    telefonlarına asla ulaşamazsın
    bazen imza falan istemeden ürünü atıp kaçar
    ürünü kaybedip teslim edildi gösterip 20 gün sonra bulup getirir
    vs.vs. :)
  • Şubeye göre değişiklik gösteriyor eve söylediğimde 5 günde bile gelmiyor ama işyerine söylediğimde sabah erkenden bende oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo'nun Allah belasını versin. Sıfır aldığım bilgisayarımı kaybettiler ve ödemiyorlar. Benim başıma gelmez demeyin hiç belli olmaz. Bu kadar insan şikayet ediyorsa vardır bir bildiğimiz. Uzak durun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçinin adrese not bıraktık birisi almıştır deyip hiç gelmemişliğide vardır.
  • Haziran ayında kaybolan kargoyu geçen hafta getirip bir de pişkin pişkin yanlış adrese teslim edilmiş diyen bir firma. Eve kargoyu getirmeyip '' geldik bulamadık'' diyen yalancı bir firma. Hasarlı kargo getirip kontrol ettirmeyen bir firma. Cuma günü öğlen 1-2 gibi gelen kargoyu. Pazartesi dağıtıma çıkacak diyip salı günü dağıtıma çıkaran firma. Onda da tüm gün evde olmama rağmen evde bulamadıklarını söyleyip, çarşamba günü hasarlı bir şekilde getirmişlerdi. Cumartesi neden çıkmıyor dediğimde o bölgeye cumartesi günleri teslimat yok derken. Üst katıma ve karşı daireme 10 dk sonra paket getiren firma yurt içi. Bunların hepsi tek bir sefer bile değil defalarca ve defalarca olmuş şeyler.
  • Bizim buradaki yurtiçi şubesinde bir kargocu var adamla kanka olduk bazen apartmanda farklı dairede oluyorum yine beni buluyor kargomu getiriyor ben çok memnunum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın belası bir kargo. Bugün sabah 9da şubeye gelmiş kargoyu, teslim etmeyen bir firma bedava olsa kullanmam bu lanet firmayı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efem-35

    geçen ay yurtiçi kargodan ürün gelecek sabah saat 08:00 yurtiçi benim bulunduğum şubeye geldi saat 10:00 da arabaya koydular bekle bekle gelmesi saat 14:30 beni bulamamışlar aradım evdeydim tamam dediler tekrar gönderiyorum saat 19:00 kadar bekledim gelen giden yok yine not koymuşlar adreste bulunamadı sabah aradım sakın getirmeyin ben gelip alacağım deyip saat 10:30 da kendim aldım niye bu olay arasa kargo veya ups kargo yok veya diğer kargo firmalarında demekki yurtiçi insanı kanser etmek için kargoculuk yapıyor şikayet ediyorum 444 telefonuna şeylerine bile takmıyorlar birde %50 indirim yapmış yapın yapın bence daha çok yaparsınız sizi markofoni trendyol hepsiburada kurtaracak yazıklar olsun yurtiçi kargo....

    Hocam çalışanlar çoğğu zaman uydurmasyon not düşüyolar sisteme. benimde çok başıma geliyo şikayet etsende bişey olmuyor kimi kime şikayet ediyorsun.
    emin ol o ürün gün içinde hiç yola bile çıkmıyo. planlarken bunu yarın veririz diye yada öbürgün veririz diye kenara atıyolar. sistemede uydurup duruyolar. yok adreste değil. yok yetişemedi. sırf bahane. tam türk işi




  • bizdeki şu yabancı aşkı bitmediği sürece iflah olmayız biz
  • Adamlar kapılara not yapıştırmak için geziyorlar başka bir halta yaradıkları yok.
  • evde bulamama olayini bende yasadm 3--4 kere.

    Kargocuya tutanak tutturabilen, imza atmadan paketip acil kontrol edebilen var mi?

    varsa hangi firma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Hocam dedikleriniz doğru ama kargodan kargoya değişiyor. Ben yurtiçi ile hiçbir sorun yaşamadım sabit 11 civarı kargom gelir. Sizin dediklerinizin aynısınıda ben aras kargo ile yaşadım. Sistemden bakıyorum evde bulamamışlar. Aradım nasıl bulamadınız dedim not kağıdı nerde dedim ses yok. tabi yine getirmediler şubeye gittim kargo nerde dedim burda dediler eve teslim değilmi dedim evet dediler bende kargoyu almadım eve getireceksiniz dedim yoksa merkeze şikayet edicem dedim. Ben gittikten bir saat sonra eve götürüp bırakmışlardı. Ama dediğim gibi şubeden şubeye şehirden şehire çok farkediyor kargoların hizmeti.
  • yurtiçi mi uzak dursun. yeni bir kargo firması açılsa kargolarınızı develerle götürecez dese hiç düşünmem bunları tercih ederim
  • Yutriçi %50 indirim değil bedava dese, hatta üstüne de para veriyoruz dese yinede bulaşmayın. Mal kaybolsun veya 1 günlük yolu 1 haftada gitsin hiç sorun değil, sağlığınızdan olursunuz Allah korusun. Depresyona girmek, isteyen sinir krizi geçirmek isteyen, malının peşinden koşturmak isteyen varsa seve seve yurtiçini tercih edebilir.
  • Yav herkes gömmüş yurtiçine iyi anladık tamam hoş da var mı bu kampanyadan faydalanan yani bu kampanyanın aslı astarı var mıdır arkadaşlar bana ondan haber verin yav.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullandim bugun. Bursa-istanbul dosya sube teslim 8,80.TL ye dustu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim buradaki şube bugüne kadar en az 20 defa eve gelmediği halde geldik bulamadık diye sisteme not düştüler. Apartmana güvenlik kamerası taktırdık. geldik bulamadık demişler yine. Tüm günün kamera kaydınızı süper hızlı şekilde kayıt ettim. şube müdürüne götürdüm. otur konuşucaz dedim kadına. videoyu açtım. Daha 1 dk bile izlemeden "tamam ne olmuş yani" dedi. O en bilmem neyinin bilmem neyi olmuş dememek için kendimi tuttum. Bunu daha sonra bir kaç kez daha yaşadım. Her seferinde karı pişkin pişkin suratına bakıp ne olmuş yani bulamamışlar demeye devam etti. Öküze kamera kaydını getiriyorum elemanların bırak apartmanı sokağa bile girmemiş diyorum halen ısrarla gelmiş bulamamışlar diyor. Sahtekar firma.

    her kargo firmasında bazı şubeler kötü çalışa bilir. Ama yurtiçi kargoda istisna yok tüm şubeleri birbirinden rezil durumda.

    Müşteri hizmetleri telefona cevap vermez. şubelere zaten ulaşamazsın. şikayetvar vs yerlere yazdığın zaman dönmezler. Yani müşterimisin itmisin belli değil adamların gözünde.




  • 4 yil once en iyi kargo firmasi diyebilicegim tek firmaydi yurtici kargo.. tum alisverisimi e bebekten yapiyordum yurtici getiriyordu bazen evde oldugum halde zil sesini duymadigim olurdu bebegim var diye diger gun tekrar getirirlerdi kargocularin telefon numarasindan direk ulasip ne zaman geliceklerini bilirdim ama son 1 senedir cok degistiler ayni kargoyu getiren kisi bile.. son 3 gundur 4 kargom evde oldugum halde ulasamadik notu birakip gittiler 2 defa subeye gidip almak zorunda kaldik!! telefonlar hic acilmiyor.. bugune kadar mng ve ups ile sorun yasamadim surat ve yurtici rezil kampanya yerine once telefonlara baksinlar islerini ehli sekilde yapsinlar!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim var mı yok mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.