Şimdi Ara

Yurtdışından Alınan Anakart Bozululursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10.05.2017'de, yani 1 yıldan biraz fazla bir zaman önce Almanya'da bir bilgisayar mağazasından "MSI X370 XPower Gaming Titanium" almıştım. Gel zaman git zaman, bayramın 2.günü bozuldu. Faturasını kaybetmişim. (1998'de aldığım ekran kartının kutusu bile dururken bu anakartımın faturasının kayıp olması ilginç)

Acaba Türkiye MSI bana yardımcı olur mu? Vaya bu anakartı nereye yollamalıyım? Ucuz bir kart olsa uğraşmama ama sonuçta piyasanın o dönem en iyi kartıydı. Belki de hala öyledir.

Şimdiden teşekkürler.

• Kolay gelsin hocam işiniz biraz zor ama MSI dan çözülür çözülürse onlar gerekli bilgiyi vereceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Unstoppable

Kolay gelsin hocam işiniz biraz zor ama MSI dan çözülür çözülürse onlar gerekli bilgiyi vereceklerdir.
    https://tr.msi.com/about/contact-us bu adreste yer alan mail adreslerine mail attım. bakalım ne diyecekler.
  • MSI Türkiye'den gelen cevap :/

-----------

Alıcı: ben, info-tr

Merhaba,

Yurtdışından temin edilen anakart ve ekran kartı gibi OEM ürünlerin ülkemizde garantisi bulunmamaktadır.

Satınalmış olduğunuz firma ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Bilginize,

İyi Günler,
  • titanıumlar 1 yıl world wide garantili diye geçer.

kabul etseler bile tr deki adamarla vaktinizi harcamayın.

yollayın gavurda hak nasıl itibar görürmüş görün.

en fazla kargo paranız gözünüze batar.

aptal yerine konmanın kalbinize batmasından iyidir.

ismini veremeyeceğim gavur firması 2 hafta evvel dha arızalı ürünü yollamadan sözüme itimat edip sağlam ürünü yolladı.

arızalısı tr den dışarı çıkmadan sağlamı geldi sağ yanımda göz kırpıp duruyor..
  • yurtdışı ürün arızalanınca çöpe atarsın
  • bende şimdi x99 googlike için mesaj attım bakalım ne yumurtlayacaklar.

global garantili görünen karta başka yere derlerse copy paste şeklinde globale yazarım.ne yapacakları onların bileceği iş.

sitesinde global garantili yazılan ürün her ülke kafasına göre garanti verecekse siteye yazmasınblar dingiller.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haQQo kullanıcısına yanıt
    Üzdü.. :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.