Şimdi Ara

Yurtdışına En ucuz para nasıl gönderilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar internetten bir site üzerinden Hollandalı bir öğretmenden online ingilizce ders alıyordum.Fakat yüksek komisyon nedeniyle direk parayı hocaya göndermeyi kararlaştırdık.Paypal Türkiye'de kullanılmıyor.Parayı En zahmetsiz en ucuz nasıl gönderebilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargoya sar bana yolla ben veririm
  • Ağabeyime İngiltereye SWIFT üzerinden para gönderiyordum, aynı gün gitsin istersen 60TL iki gün sonra gitsin dersen 55 TL kesiyor senden karşı tarafdan 7 pound civarı kesiyordu.
  • Bitcoin

Amazon gift card

Online olarak TR kredi kartı ile yükleme yapılan sanal EURO kredi kartı doldurarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Ağabeyime İngiltereye SWIFT üzerinden para gönderiyordum, aynı gün gitsin istersen 60TL iki gün sonra gitsin dersen 55 TL kesiyor senden karşı tarafdan 7 pound civarı kesiyordu.

Bu dediğin olay bankadan bankaya değişir. Her bankanın anlaşması ve çalıştığı bankalar farklı. Ancak en kolay yöntem bu diyebilirm. Kesintisi de makuldur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin işlemleri uzun sürer.180 bin islem askida şu an BTC alıp ltc veya ripple a çevirirseniz daha hızlı geçer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.