Şimdi Ara

Yurtdışın da üniversite okuyabilmek için sınava girmek şart mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yurtdışın da üniversite okuyabilmek için sınava girmek şart mı ? Bi kaç yere baktığımda ygs lys yok sınavsız kayıt vs. şeyler yazıyodu fakat bugün arkadaştan birşey duydum. İşim olduğundan tam olarak kulak asmadım ama eğer yurtdışın da üniversite okumak istiyorsan burada 4 yıllık kazanman gerekiyormuş. Var mı böyle birşey ? Tam olarak şartlar neler?

Orijinalden alıntı: Johnnie W.

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yurtdışın da üniversite okuyabilmek için sınava girmek şart mı ? Bi kaç yere baktığımda ygs lys yok sınavsız kayıt vs. şeyler yazıyodu fakat bugün arkadaştan birşey duydum. İşim olduğundan tam olarak kulak asmadım ama eğer yurtdışın da üniversite okumak istiyorsan burada 4 yıllık kazanman gerekiyormuş. Var mı böyle birşey ? Tam olarak şartlar neler?

U R JUST NEED

Yurtdışın da üniversite okuyabilmek için sınava girmek şart mı ?

• paran varsa tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Bazı ülkeler için geçerli hocam,Örnek Saraybosna. Denklik alabilmen için 180 barajını geçip gitmen gerekiyor. Ha Türkiyeye dönmem dersen o sınava bile girmene gerek yok. Bulgaristan,Ukrayna,Makedonya gibi ülkeler içinse sınav şartı yok. Lise diploman ve okuldaki notların yeterli oluyor.
    Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YOK den denklik ala bilmen ve Yurtdisindaki egitim musavirliklerinde adina evrak acilabilinmesi icin(Askerlik tecili icin ogrenciligin taninmasi.Kiz icin gerek yok.) 180 barajini gecmen gerekir.Almanya gibi ulkelerde burda 4 yilliga kabul olub oyle basvurmani istiyorlar.Diger ulkelerde direkt olarak ihtiyac yok oss ye ama baraj olayi YOK icin gerekli.Yok ben Turkiyeye donmek istemiyorum diyorsan ve erkekesen askerlik yapmadiysan baraj olayi mani olur bu isteine. Bundan baska en onemli olayda yukarida arkadaslarin bahsettii gibi money money money

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mete -- 16 Kasım 2013; 16:10:22 >

[Mutationem motus proportionalem esse vi motrici impressae, et fieri secundum lineam rectam qua vis illa imprimitur.]
  • Daha da açıklayıcı oldu beyler. Bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.