< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
HALKİDİKİ PLAJLARI: EN İYİ PLAJLAR (DENİZE GİRİLECEK 16 NOKTA) https://www.journavel.com/halkidiki-plajlari< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam uygun olmasını istiyorsan Selanik'ten ev kiralayıp günü birlik Halkidiki'de sahil gezisi yapabilirsin. Aracı da Selanik'in belediye otoparkına bırakabilirsin uygun olur. Halkidiki bölgesinde kalmak istersen Neos Marmaras bölgesini tavsiye ederim. Gece biraz daha haraketli olsun diyorsan da Nikiti bölgesine gidip gelebilirsin. Kavala Selanik'e göre pahalı kalıyor, o yüzden çok mantıklı değil ve deniz de Halkidiki gibi güzel değil. Kavala'da sahildeki kahvaltı mekanları geç açılıyor. O yüzden erken çıkmak durumunda kalırsan vs. kahve ve pastane konumu bırakayım. Özellikle pastanenin çikolatalı kruvasanından mutlaka alın. Hayatımda öyle bir şey yemedim :) Kahve ve pastane: https://www.google.com/maps/place/Mikel+Coffee/@40.9370316,24.4093017,20.25z/data=!4m6!3m5!1s0x14aebb73b29819db:0xd959529a98432206!8m2!3d40.9369092!4d24.4093784!16s%2Fg%2F11c3wtnzpq?entry=tts&g_ep=EgoyMDI2MDIwMy4wIPu8ASoASAFQAw%3D%3D&skid=3c1080e2-8fa0-402b-acf8-5bb062fff8e2 (Pastane Mikel coffe'nin karşı köşesinde) Halkiliki bölgesinde özellikle Orange Beach ve Neos Marmaras bölgesindeki Kohi Beach güzel olabilir. 4-5 gün kalırsanız mutlaka diğer sahillere de uğrayın. Dedeağaç bölgesinde de kalmayı düşünürseniz ve sakin olmasını isterseniz Nea Chili bölgesinde kalabilirsiniz. Sahile yürüme mesafesinde kalacak çok yer var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 4 Şubat 2026; 23:25:18 > |
| _____________________________ |
|
Deniz ağırlıklı temmuz ilk haftası 1 hafta gitmek istiyorum hocam. Sabaha karşı büyükçekmeceden çıkarsam dedeağaçta yemek yiyip sahilinde yürüdükten sonra öğleden sonra kavala tarafına geçip bookingden kiralayacağım eve varırım diye düşünüyorum. Kavalada 2 gece selanik tarafında 4 5 gece kalabilirim. Zaman, güzergah ve kalma günleri mantıklı mı sizce? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sınıra kendini çok erken atman lazım. Yazın 9-10'dan sonrasına kalırsan minimum 3-4 saat bekleme durumun olur. instagramda trakyasinirkapilari sayfası var, anlık yoğunluğu onlar bildiriyor. Yanınıza mutlaka ağrı kesici alın; temmuz sıcağı, klima ve bekleme derken baş ağrısı olacak ister istemez. Kavala için 2 gün fazla, şöyle yapsan daha iyi olabilir. Öğleden sonra Kavala'ya vardığın senaryoda, yerleştikten sonra su kemeri, eski kavala ve akşam sahil yürüyüşü (iskele tarafı akşam trafiğe kapandığı için güzel oluyor), sabah da görmeniz gereken yerler varsa gezi sonrası Selanik'e geçersiniz. Selanik'te veya Halkidiki'de kalacağınız günler sonrası da dönüşte 1 gece Dedeağaç'a ayırırsınız. Jumbo ve Lidl'a uğrayıp oradan da sınır kapısına geçersiniz. |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|