Şimdi Ara

Yurtdışı çıkışında sorun mu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• tabii ki sorun var..aksinimi bekliyordun.

hava bulutlu...kolaymı bulutlu havada internet baglantısı..
  • tam bende bunu yazacaktım sen benden önce acmıssın evet yine birseyler var galiba yurt dısı downloadlarım yarıya düstü ama yurt icinde sorun yok... ayrıca ttnet speed test sayfasıda acılmıyor bende girebilen varmı oraya ??
  • evet kesinlikle bir sorun var rapidden 8kb ile indiriyordum 2 saattir o da durdu tamamen
  • aslında sadece telekomda deprem olsa ve kurtulsak
  • evet ya kesin bişey oldu yine. aaaah ahh . biz bu dangalaklardan hız arttırımı bekliyoruz bunlar daha yurtdışı hizmetini bile adam gibi veremiyolar. ne diyim ben artık bunlara
  • Valla bi de hızları arttırınca kimbilir ne olur. Özellikle sınırsız arkadaşlar bence fazla heveslenmesinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denizde fıortına varsa acaba yine mi kablo koptu ?
  • ne harika bi ülkede yaşıyoruz dimi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

denizde fıortına varsa acaba yine mi kablo koptu ?

gayet mantıklı bir akıl yürütme bu durum uzun sürerse belki tt.den açıklama gelirde öğreniriz.
  • rapid premium var kullanamıyoruz. 8 le iniyor.

@ersinek nerdesin bak telekom takır takır çalışıyor. hiç sorun yok.

quote:

Orjinalden alıntı: ersinerk

bende jincxe katılıyorum. fiyat dışında bir problem yok takır takır çalışıyor. problem yaşamayanlar hiç gelipte bende problem yok demiyorlar ben dahil. ama bir problemi olan ortalığı ayağı kaldırınca adsl çok kötü bir sistemmiş gibi lanse edilmiş oluyor. geçenlerde 2milyon aboneyi aşmış telekom. bukdar abone içerisinde yüzde 5-10 olsa problem yaşıyan adsl kötüymüş berbatmış gibi gösterilmeye yeter de artar.
    ben iki senedir sadece birkere şu çanakkaledeki kablolar koptuğunda giremedim internete.256k sınırsız var ve ortalama aylık 20-25 gb downloadım yapıyorum kasmama gerek olmadan.

• kesinlikle bir sorun var saat 11 civari wow oynarken pingim 200 den 600 firladim tracert sonuclarida hic ic acici degil..
  • uzun zamandir boyle sorun yasadik mi ? hayir
    boyle seyleron olmasi normal hem her yurtdisi sorununda cikislarimiz artmis pingler dusmustur

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

rapid premium var kullanamıyoruz. 8 le iniyor.

@ersinek nerdesin bak telekom takır takır çalışıyor. hiç sorun yok.

quote:

Orjinalden alıntı: ersinerk

bende jincxe katılıyorum. fiyat dışında bir problem yok takır takır çalışıyor. problem yaşamayanlar hiç gelipte bende problem yok demiyorlar ben dahil. ama bir problemi olan ortalığı ayağı kaldırınca adsl çok kötü bir sistemmiş gibi lanse edilmiş oluyor. geçenlerde 2milyon aboneyi aşmış telekom. bukdar abone içerisinde yüzde 5-10 olsa problem yaşıyan adsl kötüymüş berbatmış gibi gösterilmeye yeter de artar.
    ben iki senedir sadece birkere şu çanakkaledeki kablolar koptuğunda giremedim internete.256k sınırsız var ve ortalama aylık 20-25 gb downloadım yapıyorum kasmama gerek olmadan.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

uzun zamandir boyle sorun yasadik mi ? hayir
    boyle seyleron olmasi normal hem her yurtdisi sorununda cikislarimiz artmis pingler dusmustur

yani sende diyorsun fiyat hariç telekom süper.?

damla damla artırılan çıkışları ne yapayım ben.
    bizden kazandıkları parayla bu hizmetimi vericekler bize.
  • bilader senin haberin yokmu vergilerden.ben sukrediyorum bu fiyatlar bu vergilerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 3 Temmuz 2006; 14:38:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

bilader senin haberin yokmu vergilerden.ben sukrediyorum bu fiyatlar bu vergilerle.

kusura bakma ben şükretmiyorum.

böyle hizmet olmaz olsun. en dandik en pahalı hizmeti bize sunacaklar bide şükredicem he.
  • Rapid'den bir klip indirmek istedim.5 KB ile ve bir süre snra download donuyor...56 K mı bu???Telekom'a

• abi msni zor açıyorum buna ya
  • microsoft serverından dosya çekiyorum 5k ile geliyo hal buyken bide hız arttırımı yapıldığını düşünün 1-2 kb görürsek şükrederiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 3 Temmuz 2006; 15:02:59 >
  • ama türk insanı müstahaktır..layıktır bu hizmete

mal gibi adamları seçerseniz her seçimlerde....böyle kazıklanmaya devam edersiniz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.