Şimdi Ara

Yurtdışı çıkışında sorun mu var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela yarın öbür gün irana dönsün burası..türk insanı dahada mutlu olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

mesela yarın öbür gün irana dönsün burası..türk insanı dahada mutlu olur

anlaşıldı senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.ilgisiz mesajlar atmayalım ortalığı germeyelim lütfen.
  • Özlemiştik problemli günleri.

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp

336636 n1-Gayrettepe-Pop 03.07.2006 14:14 03.07.2006 14:14 TTNET Yurtdisi Cikislarinda Problem TTNET Yurtdisi Cikislarinda Problem

Yurdışı çıkışlarında problem varmış.

Forumunda eski sayfaları açılmıyor ne işse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 3 Temmuz 2006; 15:17:47 >
  • Bendede internet yerlede sürünüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

bilgi fakiri olmak kotu birsey gercekten.neyse acikliyayim
    telekom gecen sene mediaturk le anlasma yapti yurtdisi cikislari icin (tek hat uzerinden avrupa direk),kiraladigi her hat icin artik kira odemeyecek boylece fiyatlara indirim yansiyacak.bu anlasma olmadan indirim olmazdi.gercekleri ogrenip oyle elestiri yapsak keske
    Gunduzleri 10 kb la downlaod yaptigin gunleri ne cabuk unuttun.artik oyle seyler warmi... 170 milyonluk baglantimin gece gunduz hakkini verebiliyorum.bi okadarda insan taniyorum sorunuz aylarca internet kullanan
    saksiyi calisitirip ufak hesaplamalar da yapinca telekomun internet ucretleri ne kadar makul oldugunu gorursunuz.30ytl lik kotali adsl nin vergisiz fiyati 15 ytl.internetimizin vergisiz fiyatlari dunya ile yarisir ki bu uydu sayisiyla birde.neyseki 2008 de geliyor uydumuz
    siz telekoma abanacaginiza devlet buyuklerine soylenin once.bu vergilerle avrupayi birak dunyali olunmaz ve bunlar dusmedende internet cok ucuzlamaz hayalci olmayin

• ben 512 baglantiyla en fazla 25k da cekebiliyorum yeter kardesim nedir bu telekomdan cektigimiz
  • doğru biz bilgisiz. bizim ssırtımızdan tonlarca para kazanan telekom bilgili

bizi kotaya yönlendirmeye çalışan telekom haklı

telefon açtığımızda modemi açıp kapatın diyem personel haklı

cafemi işletiyorsunuz efendim diyen yetkil kişi haklı.

zamanında 10 kb la yaptığın downloadları unuttunuz diyenlerde haklı

geçiniz...

Tekel kalksın göreceğim ben Telekom un halini
  • yine balıklar kemirmiştir kabloları. anlamıyorum çıtır çerezden kablo mu yapıyor bunlar?
  • @Jincx
    Arkadaşım nasıl 15 YTL olduğunu bir açıklar mısın lütfen?
  • kotaya yonlendiren eski yonetim bu bir
    alo adsl yardim hattina tt personeli degil ozel sirket elemanlari bakiyor bu iki
    cehalet adami olduruyor :)

pardon 15 ytl degil 21.80 ytl

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

doğru biz bilgisiz. bizim ssırtımızdan tonlarca para kazanan telekom bilgili

bizi kotaya yönlendirmeye çalışan telekom haklı

telefon açtığımızda modemi açıp kapatın diyem personel haklı

cafemi işletiyorsunuz efendim diyen yetkil kişi haklı.

zamanında 10 kb la yaptığın downloadları unuttunuz diyenlerde haklı

geçiniz...

Tekel kalksın göreceğim ben Telekom un halini

kotaya yonlendiren eski yonetim bu bir
    alo adsl yardim hattina tt personeli degil ozel sirket elemanlari bakiyor bu iki
    cehalet adami oldurur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 3 Temmuz 2006; 15:33:57 >

• 9kb ile download yapıyorum şu an rapidshare'den. Hız arttırımı beklerken, hızımız düşüyor ya nasıl bir iştir bu
  • Orjinalden alıntı: Jincx

kotaya yonlendiren eski yonetim bu bir
    cehalet adami oldurur :)

ben tt personelimi dedm iyi bak

eski yönetim diyorsun. nemecek zamanında açıklamıştı başkan hariç diğer kadro aynı diye. yoksa benmi yanlış biliyorum. yada yeni değişiklik oldumu. bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

bu arada telekomdamı çalışıyorsun.

Telekom un hizmetinden gerçekten memnumusun?

ayrıca eskiden 56 k la bağlanıyorduk şimdi 256 yada 512 oldu bu iyi anlamınamı geliyor.

o zaman 5 sene 512 hızla kalalım. sonra 2 mb olsun. o zamanda diyelim eskiden 512 li günlerini unutma varmı böyle bi mantık! bu iyi anlamında olduğunu göstermez

• quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

ama türk insanı müstahaktır..layıktır bu hizmete

mal gibi adamları seçerseniz her seçimlerde....böyle kazıklanmaya devam edersiniz

+1
  • quote:

quote:

bilgi fakiri olmak kotu birsey gercekten.neyse acikliyayim
    telekom gecen sene mediaturk le anlasma yapti yurtdisi cikislari icin (tek hat uzerinden avrupa direk),kiraladigi her hat icin artik kira odemeyecek boylece fiyatlara indirim yansiyacak.bu anlasma olmadan indirim olmazdi.gercekleri ogrenip oyle elestiri yapsak keske
    Gunduzleri 10 kb la downlaod yaptigin gunleri ne cabuk unuttun.artik oyle seyler warmi... 170 milyonluk baglantimin gece gunduz hakkini verebiliyorum.bi okadarda insan taniyorum sorunuz aylarca internet kullanan
    saksiyi calisitirip ufak hesaplamalar da yapinca telekomun internet ucretleri ne kadar makul oldugunu gorursunuz.30ytl lik kotali adsl nin vergisiz fiyati 15 ytl.internetimizin vergisiz fiyatlari dunya ile yarisir ki bu uydu sayisiyla birde.neyseki 2008 de geliyor uydumuz
    siz telekoma abanacaginiza devlet buyuklerine soylenin once.bu vergilerle avrupayi birak dunyali olunmaz ve bunlar dusmedende internet cok ucuzlamaz hayalci olmayin

bırak bu ayakları ve ttyi haklı göstermeyi... yeryüzünün en berbat adsl hizmetini biz alıyoruz bunu cümle alem biliyor ama ne hikmetse su tt calısanları bilemiyor... eger adslden toplanan paranın sadece %10'u yatırım ve gelistirme icin harcansaydı simdiye dünyanın en iyi adsl hizmeti bizde olurdu...

satılana kadar bilmem kac milyon dolar kar ettik demeyi biliyorlar ama ne hikmetse bu kardan zerre kadar gelisme ve ilerlemeye pay ayrılmıyor... nereye gidiyor bu kadar para acaba... hem berbat bir hizmet ver hemde daha kötüyü göstererek sükredin felsefesi yapmayın burda... dünya fiyatları ve maliyetleri belli burdaki insanları salak yerine koymayın lütfen...

• En pahalı ADSL bizde
    En dandik hizmet bizde
    Kotaya hızı verip, kullanıcının aşmasını bekleyip, nasıl fazla para kazanırız diye beklemek bizde
    Sınırsızlara üvey evlat muamelesi yapıp, onlara bu netten fazla çekiyor diye garip garip sövmek bizde (Bu arada kotalı kullanıcısıyım)
    İki de bir arıza bizde

Hepsini toplayınca TELEKOM çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 3 Temmuz 2006; 16:43:29 >
  • sen bizle dalgamı geciosun...

yeryüzünde 512 bağlantı kalmadı diyoruz...sen geçmişsin karsıma 10kb ile download yaptıgın günleri unutma diyorsun..

neden ben 5 mb bağlantı sahibi deilim..nedir bu var olanla yetinme saçmalığı.? adam seni çatır çatır kazıklıyor..sen hala bana saçma sapan telekomu savunuyorsun....
    devleti zaten geç..devlet büyüğü diye bişeyde olmaz...devlet nedir??? devleti ben seçerim..elimin kiridir devlet..bana hizmet eder...edemesse defolur gider yenisi gelir....

dokunulmaz olan 500 tane kaz kafalıdan hesap soramadıkca..ve onlara hesap sorabılıcek makul bi kanun düzeni gelmesini sağlayacak insanları seçmedikçe mal gibi soyulmaya mahkum olacaksınız...
    zihniyete bak..adam beni kazıklıcak ben elimdeki ile yetinicem..istersen 5 vakit dua edelim telekoma..ne dersin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

En pahalı ADSL bizde
    En dandik hizmet bizde
    Kotaya hızı verip, kullanıcının aşmasını bekleyip, nasıl fazla para kazanırız diye beklemek bizde
    Sınırsızlara üvey evlat muamelesi yapıp, onlara bu netten fazla çekiyor diye garip garip sövmek bizde (Bu arada kotalı kullanıcısıyım)
    İki de bir arıza bizde

Hepsini toplayınca TELEKOM çıkıyor

Ben bişi yazcam gene bamlıcaksınız burdan beni. Yazmıyom.
    Geçen ingiltereden bi arkadaşla çet yapıyoruz xfire üzerinden adam diyo ki bağlantım çok kötü 200 k ile çekebiliyorum.
    Ben de cevap verdim "allah telekomunu versin" diye.
    Şu sıralar revaçtaki bedduam bu :D

• bilgisayar parçası alırken..internet hizmeti alırken , ksıaca herşeyi alırken ödediğiniz vergilerle devlet çalışanları lüks içinde yan gelip yatıyorlar...

bunları söyleyincede biri çıkar gerginlik cıkartmayalım...flan der...nasıl da kabullenmiş düzeni..nasılda yenilikçi şeylere kapalı insanlar...

taş devrine yollamak lazım bu tipleri..aateşle flan haberleşsinler..

utanmadan bide telekom sansür dolayısıyla site flan yasaklıyor..sen kimsinki telekom 70 milyonun ahlakına avukatlık ediyorsun...
  • winamp radio dinlemeye çalışıyorum bağlantı ortalama 60 70 kbps.. Kesik kesik bir ses.. Puhauh..

Wimax gelmeden bize rahat yok arkadaşlar azıcık sabır.. Ondan sonra telekomun sitesine saldırı bile düzenlenebilir:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.