Şimdi Ara

Yurtdışı çıkışında sorun mu var? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yurtdışı çıkışında sorun mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 3 Temmuz 2006; 17:01:09 >
  • online oyun oynuyorum 5000 ms latency var
  • şu an itibarıyla benim bağlantım düzeldi.
  • Aynen.. Benimkide düzeLdii

YAşasın telekom.. Puahuah
  • metality alem adamsın hee sanki ben hiç problem olmuyor dedim. ben gün boyu bakamadım ama downloadlarım takır takır bitmişler gene beni vurmamış ben şanslı adamım şuanda da bişey yok.

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

rapid premium var kullanamıyoruz. 8 le iniyor.

@ersinek nerdesin bak telekom takır takır çalışıyor. hiç sorun yok.

quote:

Orjinalden alıntı: ersinerk

bende jincxe katılıyorum. fiyat dışında bir problem yok takır takır çalışıyor. problem yaşamayanlar hiç gelipte bende problem yok demiyorlar ben dahil. ama bir problemi olan ortalığı ayağı kaldırınca adsl çok kötü bir sistemmiş gibi lanse edilmiş oluyor. geçenlerde 2milyon aboneyi aşmış telekom. bukdar abone içerisinde yüzde 5-10 olsa problem yaşıyan adsl kötüymüş berbatmış gibi gösterilmeye yeter de artar.
    ben iki senedir sadece birkere şu çanakkaledeki kablolar koptuğunda giremedim internete.256k sınırsız var ve ortalama aylık 20-25 gb downloadım yapıyorum kasmama gerek olmadan.

• fiyat dışında problem yok diyen benmiydim.

ama bugunkü problem yüzünden bağlantı sorunları yaşayan bir elin parmağını geçmez haklısın.
  • herneyse imzada çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 3 Temmuz 2006; 17:36:31 >
  • Vay be pek umudum yoktu ama bende de şu an düzeldi

Teşekkürler TELEKOM

dermişim

• birincisi bir elin parmağını geçmeyenler benim tanıdıklarım arasında demiştim
    ikincisi fiyat dışında benim hala problemim yok.
    üçüncüsü ben hiçbirzaman problem yaşamadım gibi bişey demedim ve kimsede problem yaşamıyor demedim
    sana kısa özet geçiyim istersen okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsan; burda abartıldığı kadar sürekli problem yaşıyorum diyen insan sayısı az bu da benim görüşüm...
    saygılarla...

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

fiyat dışında problem yok diyen benmiydim.

ama bugunkü problem yüzünden bağlantı sorunları yaşayan bir elin parmağını geçmez haklısın.

• Bir telekom klasiği daha bu filmi hep seyrediyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersinerk

birincisi bir elin parmağını geçmeyenler benim tanıdıklarım arasında demiştim
    ikincisi fiyat dışında benim hala problemim yok.
    üçüncüsü ben hiçbirzaman problem yaşamadım gibi bişey demedim ve kimsede problem yaşamıyor demedim
    sana kısa özet geçiyim istersen okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsan; burda abartıldığı kadar sürekli problem yaşıyorum diyen insan sayısı az bu da benim görüşüm...saygılarla...

tabi tabi

üstün hizmet verdiğinden dolayı telekoma sonsuz teşekkürler

yok ya

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

En pahalı ADSL bizde
    En dandik hizmet bizde
    Kotaya hızı verip, kullanıcının aşmasını bekleyip, nasıl fazla para kazanırız diye beklemek bizde
    Sınırsızlara üvey evlat muamelesi yapıp, onlara bu netten fazla çekiyor diye garip garip sövmek bizde (Bu arada kotalı kullanıcısıyım)
    İki de bir arıza bizde

Hepsini toplayınca TELEKOM çıkıyor

gusel bir formül

• Telekom sen çok yaşa
  • Valla şu aralar gene bir yavaşlama var, daha tam çözülememiş anlaşılan
  • ben aradım bir sorun var 3 içinde düzelir dediler!
  • Benim şu anda düzeldi dl hızım teşekkürler telekom(?!)
  • lar bıktı telekom bıkmadı
  • Komediye bak 512 kb sınırsız olan bağlantım 256 kb olarak gözüküyor , hadi anladık çıkışlar proglemli ama modemde 512 yazan bağlantı neden 256 kb olur onu anlamadım .
  •  Yurtdışı çıkışında sorun mu var?
  • GALİBA DENİZDEN BİKAÇ TANE BALIKÇI TEKNESİ GEÇMİŞ KABLOLAR KOPMUŞ....
  • Şuan durumlar ne benim download hızım 2kb eğer herkezde problem varsa yarın download açıp uyuyan adam aramayacamda apartmanda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.