< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurtdışı Çıkış Harcı-50 TL(Zamsız alabilme) (6. sayfa)

-
-
Usluba gel. Ülkenin durumunu özetleyen bir diyalog olsun şizinkisi.
Neyse pulun sistemi var. Dün kaçtane pul aldiysak okadar pul hakki kimlik numaramiza tanimlanmişti ve ivd.gov. dan sorgulayabiliyorduk (hala öyle). Mesela ben sistemden sorgulayinca 4 tane hakkim olduğunu görebiliyorum. Arkadaşin bahsettiği sistem o.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurt dışına çıkarken neden Toki'ye para veriyoruz ? Ben Toki evinde bile kalmıyorum çok garip bir olay.
-
ne demek hocam, hepimiz bir yerlerden kısmaya devam maalesef:(!
-
Arkadaşlar, sistemden silinme diye bir şey yok. Ne ödediysek hepsi interaktif vergi dairesine yansıyor ve pasaport polisi de buradan görebiliyor TC girdiginde. Bu nedenle dün kac tane aldıysanız hepsi orada mevcut. Siz cıkıs yaptıkca bir bir düşüyor pasaport polisi düşüm yapıyor eş zamanlı.
-
Benim aldıklarım da görünüyor sorguladığımda
-
50 lira olan yer var mı şu an
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nickine bak önce bana üslup öğretene bak haha ezme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelehubele -- 19 Mart 2022; 17:51:27 > -
Allah razı olsun yazdıktan sonra bardak tokusturma emojisi koyan hocam, Allah senden de razı olsun, sana da şerefe
Konuyu geç gördüm, alamadim. Size hayırlı olsun.
+1
Daha öncesinde aradaki farkı alıyorlardı bilginiz olsun.
-
-
Biraz önce geçtim kontrolden. Sistemde görünmediğini söyledi harç pullarının. Gib sorgulamadan açtım gösterdim. Baktı baktı çözemedi en sonunda geçirdi:) şimdilik sistemden de düşmedi harç pulu insiyatif kullanıp mı geçirdi bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smhylmz -- 20 Mart 2022; 9:34:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurtdışı çıkış pulu harcı kontrolü, ülkemiz dışında uluslarası bürokraside yeri olmayan, tamamen TC nin sallaması (devletin vatandaştan çalması) olduğundan kontrolü de tamamen inisiyatife dayalı birşey, o yüzden geçiriyor :)
Yurtdışına çıktık da 100 lira eksik ödemesi kaldı. Onun hesabını yapan kişi çıkmasın zaten aç aç gezer gelir. Paranız varsa gidin bu saatten sonra.
Bundan sonra önce size soralım, siz izin verirseniz sıcak fırsat konusu açalım.
Herkesin neye ihtiyacı olup olmadığına siz karar verin.
bir ülkenin vatandaşları yurtdışına çıkmasında uygulanan vergiler seyahat özgürlüğüne aykırıdır turistlerden girenden çıkandan yabancı ülkeden cifte vatandaşlardan alamıyorsan almayacaksın bu bir soygun düzenidir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X