S

Çavuş
28 Ekim 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 173 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır :) Ben Koç Üniversitesi Bilgisayar Müh. 2.sınıf öğrencisiyim. Ben ve birkaç arkadaşım son gelişmelerden dolayı sorularını çözdürmekte sorun yaşayan kişiler için whatsapp grubu açtık. Bizim de derslerimiz başladı ancak vaktimiz oldukça çözmeye çalışacağız.

Max. verimi sağlaması için birkaç kişiyi alacağız, 10-15 kişinin sorularını çözemeyiz, daha sonrasında duruma göre sayı arttırılabilir. Tamamen dayanışma amaçlıdır ve soru çözmek isteyen başka kişiler varsa seve seve gelebilir.
İyi akşamlar. Başvuran arkadaşlar sınav sonuçlarını nasıl gönderdiler? E-mail ile mi gönderiyoruz sitede bir şey yazmıyor.
MSÜ'ye giren arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim pdfsini çıkartıp 2 saat verdim kodlama yapmadan çözdüm.

Tr 1y Sos 3y Mat 2y Fen 1y

Kaç k geliyor MSÜ'de? Ve 5 gün sonra aynı neti yapsam ilk 500 gelir mi? Ayt 75-80 arası değişiyor.
İyi akşamlar.
Limit Ayt B kitapçığı 2.soru fizikteki disiplinlerde elektrik alanına verdiği örnek hatalı. Norotransmitter ile iletim kimyasaldır elektriksel değil neden böyle bir saçmalık yaptılar?
Matematik geometri yeni tarzda bir sürü var da FKB de yorum soruları içeren orta-zor TYT bölüm denemeleri bildiğiniz var mı?
Not: Tyt-Ayt olanları kast etmiyorum direk TYT
Boğaziçi Bilgisayar istiyorum ama her geçen gün sanki yeni bir eksiğim çıkıyor korkuyorum. Okuduğum okulda fazla iyi öğrenci olmadığından karşılaştırma yapamıyorum.Ben de size sorayım.
2.Oturumda kendime güveniyorum çünkü 11'de çalışmaya başlamıştım. Kimyada Hız Denge, Fizikte Optik,Manyetizma ve Modern Fizik, Geometri Çemberin Analitiği eksik konularım bunlar. 1.oturumda Coğrafya yazın çalışmıştım tekrar yapıyorum. Tarih fazla çalışmadım. Din,Felsefe birkaç kez çalıştım. Matematik olasılık kısmı dışında sorunum yok. Türkçe Anlatım bozukluğu filan sorun oluyor. Konu eksiğim fazla yok ama soru eksiğim var.

OBP:90

Bunlar da son girdiğim 4 deneme;

1-Rehberlik hocam farklı yayınlardan toplamıştı ;
TÜRKÇE:34D 6Y 0B
MATEMATİK: 36D 2Y 2B
SOSYAL: 18D 2Y 0B
FEN: 16D 4Y 0B

2-Özdebir okulda olduk ;
TÜRKÇE: 40D 0Y 0B
MATEMATİK: 39D 1Y 0B
SOSYAL: 15D 5Y 0B
FEN: 18D 2Y 0B

3-Sonuç Derece, baya zor bir deneme girenler bilir. Zaman yetmedi sosyala.
TÜRKÇE: 32D 8Y 0B
MATEMATİK: 34D 1Y 5B
SOSYAL: 3D 3Y 14B
FEN: 16D 4Y 0B

4-Fdd ;
TÜRKÇE:37D 3Y 0B
MATEMATİK: 39D 1Y 0B
SOSYAL: 19D 1Y 0B
FEN: 19D 1Y 0B

2.oturum 1 tane girdim sadece o yüzden yazmadım.
Not:Dershaneye gitmiyorum.

Edit 06.01.2018 Bugün de bir deneme olduk.

Limit Tyt;
TÜRKÇE: 35D 4Y 1B
MATEMATİK: 38D 2Y 0B
SOSYAL : 18D 2Y 0B
FEN : 18D 2Y 0B
Forumda birçok konu görmüştüm kitapsec.com hakkında. Birkaç alışveriş yapmıştım hiç sorun çıkmamıştı. Fakat insanın başına gelene kadar anlamıyor. Olayı anlatıyorum.

29/08/2017 tarihinde kitapsec.com'dan 3 tane kitap istettim. 2 tanesi Güvender 1 tanesi Güray Küçük. Güvender fazla bulunamıyor piyasada diye 1 hafta beklerim diye hazırlamıştım kendimi. 1 hafta oldu normalde birçok site arar tedarikte yok beklemek ister misiniz vs. aramadılar . Mail attım kimse cevap vermedi. Bir de sitelerine koymuşlar iletişim mail adresi diye.

Bekledim dün geldi (16/09/2017) yaklaşık 18 günde. Biz YGS LYS öğrencileri için zamandan değerli bir şey yok. İstetince en geç 3-4 güne gelmeli ki başlayalım kitaba. Neyse paketi açtım 2 kitap var içinde. Güray Küçük yok. Aradım telefonlarını 3 dk hatta kaldım kimse açmadı. Yine mail attım dönen olmadı.

Kitabı alana kadar her sitede reklamları çıkıyor para hesaplarına girdikten sonra umursamıyorlar. Umarım birkaç kişi bile olsa bu konuyu görür de siteye yaklaşmaz.

SS'ler;

Merhabalar,
Hocalara Geldik biyoloji dinledim ilk 2 ünitede. Anladım tamamen fakat detaylara giriyor mu bilmiyorum biraz özet gibi geldi(biyolojim berbat olduğundan bilmiyorum) size sormak istedim Hocalara Geldik çok mu özet ? HG ile konuyu halletsem fazla sorun olur mu? Yoksa Fundamentals mı?
Şuan 3 ayınız olsa ne yapardınız?(11.sınıfım önerilere açığım)
Kaf-1 aldım yeni de koklu sayılarda ödev testi 1 var sonra mutlak değere geçiyor. Sayfa 320den 350 atlıyor arası yok. Bu sıkıntı sadece bende mi var?
Hakkında
Forum İmzası:
Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 187
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 8.722 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 187 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.