Merhaba arkadaşlar şuanda yurtdışında öğrenciyim. Bir anlık heves ile scooter aldım problem şu ki uçağa almıyorlar nasıl Türkiye'ye getirebilirim? |
Bildirim
Merhaba arkadaşlar şuanda yurtdışında öğrenciyim. Bir anlık heves ile scooter aldım problem şu ki uçağa almıyorlar nasıl Türkiye'ye getirebilirim? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
++ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emin ol one gelene kadar çok dedim var ve mecburiyetten almıştım kimse olmadığı için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mecburen satmak zorunda kaldım uçağa almadıkları için. Çok ucuza gitti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayrılacak gibi değildi batarya türü farklı olduğu için almadılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alirken dusunup bataryasini ucaga uygun alacaktin. Laptoplarda da mesela bu sorun cikmamasi icin limitin altinda tutuyorlar uretirken hep. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
THY < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uçağa uygun bataryası olan scooter bulursan haber ver 😒 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam scooter almadan önce keşke hava yolu şirketini arayıp sorsaydınız. Ucuza gitmesi kötü olmuş sağlık olsun. |
Hocam vefasız bir insana güvendik normalde kara yoluyla gonderecektik. Sağ olun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
3 saniye surdu Google'lamam. Airline Approved Electric Scooters - Only These Scooters Are Allowed On Board https://escooternerds.com/airline-approved-electric-scooters/ |