Yurt dışından nasil para alabilirim

-
-
- Western Union
- Swift
-
Bu saydiklariniz nedir ben nasil hesap açacagim hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitcoin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Feel The Difference
BitcoinEn mantıklısı bu
Benim hesaba atsin bolusuruz
-
Bitcoini ne uzerinden atacak ve ben ne uzerinden alabilirim
Btcturk, paribu gibi sitelerden yapabilirsin papara ile kendi banka hesabına aktarabilirsin
Ben singapurdan enpara hesabımla birçok defa işlem gerçekleştirdim, tek yapmanız gereken iş bankasından kendinize vadesiz bir euro veya dolar artık hangi para birimini alacaksanız o hesabı açmak ve orada bir swift dediğimiz kod oluyor. Sizden istenilen bilgileri karşı tarafa göndermek olacaktır ancak bankanıza bağlı çok kesintiye uğrayabilirsiniz. Ben yaparken enpara sadece 3 euro alıyordu.
Transferwise diye bir site var, zamanında oranın aracılığı ile de yurtdışından para aldım ve kesintide çok az. Sizin bir şey yapmanıza gerek olmuyor, sadece gönderici tarafın hesap oluşturması gerekiyor.
Western Union’da transferwise gibi fakat kesintisi çok diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 23 Eylül 2020; 7:25:20 >
En para olmadan sadece iş bankasi hesabiyla bu işlemi gerçekleştiremez miyiz?
Böyle bir sey buldum
Ben sana söyliyim .
Eğer herhangi banka üzerinden gelirse karşı tarafa swift-iban-banka adı ve adresin yeterli olacaktır.ancak bunun birçok öasrafı olur. Eğer western unionla gönderirse sadece adın soyadını yazacak sana mtcn diye bir kod verecek o kodla wu olan bütün banka ve dükkanlardan kimliğin ve gönderici adı soyadı paranın hangi ülkeden geldiğini söyleyerek alabilirsin .
Ayrıca bankalarda takılma olabilir belli bir tutarın Üstünde senden fatura vs isteyebilir . Ben bankacıyım sana bu konuda yardmcı olabilirim sormak istediğin olursa mesajlarda yazabilirsin
en basiti ve hızlısı western union daha az maliyetlisi swift ama muhbir banka masrafı çıkabilir
Wu dediğiniz nedir hocam.
Dediğiniz western ünion avrupada bilinen bir sey mi?
Parayi gonderecek olan kişi ile uzaktan akrabayiz sonra kendisini kandirdigimi sanmasin
Ben o kodla parayi buradan nasil cekecegim onu anlamadim birde
Maximum 100-150€ gönderecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyusuf21 -- 23 Eylül 2020; 7:49:21 >
Hocam bu para neden kesintisiz ulaşamıyor ve mesai saatleri ile haftasonları gitmiyor?
Western union ile gönderir ama banka kesinti yapar parada
100€da ne kadar bir kesinti yapar tahmini?
Wu dediğim western union hocam . Sana yapacaklarını söylüyorm bu arada evet avrupada da ünlü bir şey . herhangi western acentesine gidecek senin kimliğini verecek . Bu kişiye para göndereceğim dediğinde masrafını öderyip parayı gönderecek . Wu acentası ona kağıt verecek o kağıtta mtcn diye kod var . Sende o kodla gidip türkiyedeki herhangi bir ofisten kimliğini ve kodu vererek çok hızlı şekilde çekeceksin paranı en basit yöntemi bu . Bunda korkulcak ya da endişelencek hiçbir şey yok .
Hocam ulaşmamasının sebebi muhabir bankaların haftasonları açık olmaması ve doğal olarak tr deki bankalarında .
Biz türkiyeden yaptığımızda 150 euro için masraf 20 euro.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ajans isimleri
- komik isim soyisimler
- günde 4 saat uyku
- gerdek gecesi hikayeleri
- yüzme boy uzatır mı
- ets2 türkiye haritası
- çay bardağı emojisi
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X