Şimdi Ara

Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress Destek, Sorular ve Cevaplar (282. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.953
Cevap
1.086
Favori
976.238
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress  Destek, Sorular ve Cevaplar

Bu pil şarj cihazını alacam ama bizim prizleri nasıl olacak?

http://www.hepsiburada.com/liste/green-life-universal-donusturucu-priz-kje-04/productDetails.aspx?productId=evgreenkje04&categoryId=157410

Şöyle bir priz dönüştürücü alacaksın hocam elektrikçilerden falan. İngiliz tipi sanırım o fiş.

Bir lazer aldık başımıza gelene bak. Lazer 10 lira piller ve şarj cihazı 30 lirayı geçiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress  Destek, Sorular ve Cevaplar

http://www.hepsiburada.com/liste/green-life-universal-donusturucu-priz-kje-04/productDetails.aspx?productId=evgreenkje04&categoryId=157410

Şöyle bir priz dönüştürücü alacaksın hocam elektrikçilerden falan. İngiliz tipi sanırım o fiş.

Bir lazer aldık başımıza gelene bak. Lazer 10 lira piller ve şarj cihazı 30 lirayı geçiyor.

Sırf bu yüzden bi hobiye başlayamadım, malzemeleri daha çok tutuyor

• @*GameOver*
    Hayırlı olsun hocam
    Nasıl beğendiniz mi?
    Dealextreme den bende bi tane zippo aldım geçen gün bu sabah kargolandı diye mesaj geldi. Tahminen kaç günde gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

@*GameOver*
    Hayırlı olsun hocam
    Nasıl beğendiniz mi?
    Dealextreme den bende bi tane zippo aldım geçen gün bu sabah kargolandı diye mesaj geldi. Tahminen kaç günde gelir?

hocam bu aldığım 2. zippo çakmak 1.sini kendim kullanmak için almıştım 3 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum ama bunu satmak için aldım öyle fazla kurcalamadım ama güzel duruyor beğendim tahmin yürütemiycem geçenlerde 50 günde geldi bu defasında 13 günde geldi

• quote:

varsa bunuda sepete ekle yada tr'den elektrikçilerden alırsın

• herkese selamlar bende girişicem bu işlere bakalım nasıl olacak :)

arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım olacak özellikle zippo alan arkadaşlar :)

iyi alışverişler.
  • Dün akşamdan sipariş vermiştim DX.com üzerinden. Bisiklet aksesuarlarında kullanıcı yorumu iyi olanlardan seçtim bugün hepsi birden kargoya verilmiş görünüyor

Aldıklarım:
    3.37$
    2.39$
    5.30$
    13.10$

• quote:

0,75 dolar dönüştürücü.

bence sen alacaklarının hepsini bu siteden al toplamda 30 dolar olursa kargo takip numarası ücretsiz oluyor %5'de ilk alışverişe indirim var ben dün 27 dolara takip numarası dahil birşeyler aldım.

30 dolar limiti indirimsiz fiyata bakıyorlar yani atıyorum aynı üründen 2 adet alınca fiyat düşüyor ama ilk fiyata bakarak toplam da 30 dolar olursa takip kodu veriliyor.

şarj aleti 2,17 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 29 Mayıs 2013; 16:13:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

@*GameOver*
    Hayırlı olsun hocam
    Nasıl beğendiniz mi?

hocam bu aldığım 2. zippo çakmak 1.sini kendim kullanmak için almıştım 3 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum ama bunu satmak için aldım öyle fazla kurcalamadım ama güzel duruyor beğendim tahmin yürütemiycem geçenlerde 50 günde geldi bu defasında 13 günde geldi

13 gün çok iyi hocam :) kargolama için 3-4 gün bekledik ama umarım çabuk gelir

• Evet,

bu ikisini alıyorum, inşallah piller kaliteli çıkar. Toplam 10.54 dolar tutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

@Jegande

Ooo hayırlı olsun çabuk geldi valla darısı başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 29 Mayıs 2013; 16:23:41 >
  • quote:

Evet,

bu ikisini alıyorum, inşallah piller kaliteli çıkar. Toplam 10.54 dolar tutuyor.

sana ince pil lazımsa bu şekilde pahalıya gelmiş sanki

0,75 dönüştürücü

şarj aleti 2,17

12 adet aaa şarjlı pil 3,97

toplam 6,89 takip koduyla 8,79 dolar tabi önemli olan sana hangi pil lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 29 Mayıs 2013; 16:28:44 >

• şarj aleti olarak bunu da bakabilirsin 3,79 dolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: samura92000

Tabletim için aliexpress den kılıf almıştım koyu kahve rengi istemiştim açık kahve yollamışlar sizce dispute açmalı mıyım ? Satıcıyla konuştum özür diliyor bir dahaki alışverişin hediyemiz olur diyor. Dispute açarsam sonuç ne olabilir ilk defa böyle bir şey yaşadım.

Koyu kahvesini de yollasin iste

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Evet,

http://www.buyincoins.com/new_en/details/bty-aaa-3a-bty-aa-2a-rechargeable-battery-9v-aa-aaa-battery-charger-product-11448.html

http://www.buyincoins.com/new_en/details/us-to-eu-ac-power-plug-travel-converter-adapter-product-786.html

sana ince pil lazımsa bu şekilde pahalıya gelmiş sanki

0,75 dolar dönüştürücü

http://www.buyincoins.com/new_en/details/us-to-eu-ac-power-plug-travel-converter-adapter-product-786.html

şarj aleti 2,17 dolar

12 adet aaa şarjlı pil 3,97 dolar

toplam 6,89 dolar takip koduyla 8,79 dolar tabi önemli olan sana hangi pil lazım.

Kablosuz klavye ve mouse kullanıyorum. Onlara kalem pil gerekiyor ve duracell alıyorum tanesi 1 liradan. Almışken kalem pilde alıyım dedim ama nasıl sonuç verir bilemiyorum. Duracell pil 1 ay rahat gidiyor.

• quote:

Kablosuz klavye ve mouse kullanıyorum. Onlara kalem pil gerekiyor ve duracell alıyorum tanesi 1 liradan. Almışken kalem pilde alıyım dedim ama nasıl sonuç verir bilemiyorum. Duracell pil 1 ay rahat gidiyor.

valla ben sırf takip koduna para vermemek için hep 30 dolara tamamlıyorum yoksa çöpe para atmış gibi oluyorum.zaten parça parça illa ki alacağım şeyleri tek seferde alıyorum.

senin yerinde olsam 2 pilden de 12'li alırım fiyat çok daha uygun oluyor adeti 1 tl'ye bile gelmiyor ben aşağıdaki linktekini aldım dün ulaştı şuan için bir sorun yok ama daha 2 gündür kullanıyorum bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

valla ben sırf takip koduna para vermemek için hep 30 dolara tamamlıyorum yoksa çöpe para atmış gibi oluyorum.zaten parça parça illa ki alacağım şeyleri tek seferde alıyorum.

senin yerinde olsam 2 pilden de 12'li alırım fiyat çok daha uygun oluyor adeti 1 tl'ye bile gelmiyor ben aşağıdaki linktekini aldım dün ulaştı şuan için bir sorun yok ama daha 2 gündür kullanıyorum bakalım.

http://www.buyincoins.com/new_en/details/bty-home-ni-mh-aa-2500mah-1-2v-rechargeable-battery-12pcs-product-1136.html

Bic yine iyi ebayda 5 dolar istiyorlar takip no'ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

quote:

Tabletim için aliexpress den kılıf almıştım koyu kahve rengi istemiştim açık kahve yollamışlar sizce dispute açmalı mıyım ? Satıcıyla konuştum özür diliyor bir dahaki alışverişin hediyemiz olur diyor. Dispute açarsam sonuç ne olabilir ilk defa böyle bir şey yaşadım.

dedim ama kem küm yapıyor :D dispute açsam sonuç ne olur acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

quote:

dedim ama kem küm yapıyor :D dispute açsam sonuç ne olur acaba

Adama soyle acicam yollamazsan de

• ptt kargo'da kargomuzu sormak için en yakın ptt'ye mi gidiyoruz yoksa merkez ptt'ye mi?*
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.