Teğmen
03 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba 2 gün önce dayanamayıp internette uygun olarak gördüğüm ekran kartını alarak başladım.

Zotac RTX 2080 Twin Fan 8GB (ZT-T20800G-10P) 4725 teknobiyotik.com dan
Zotac konusunda çok internette çok yorum bulamasamda bu fiyatta olunca değerlendirmek istedim. Kdv si çıkınca 3900 civarına gelecek.

Sizce uygun mu değil mi bu ilk sorum ?

Devamında anakart işlemci ve daha birçok parçayı almam gerekli aklımdaki parçalar şimdilik şöyle ;

İşlemci Ryzen7 2700x 2196 Tl

yada

Ryzen 5 2600 1150 TL alıp kendimi maddi açıdan toparladığımda 3000 serisine geçmek

Anakart Msi X470 gaming pro carbon 1365 TL (ilerde overclock ve 3K serisinde zorluk yaşamamak için bu modelde karar kıldım yardımları için @emre_dylan teşekkürler)

RAM Corsair Rgb Pro 2x8 3200 1065 TL

SSD Samsung 860 Evo SSD 269 TL ilk etapta yetecektir.

Kasa ve PSU konusunda kararsızım. 750 Psu ileriki dönemler içinde yeterli olacaktır gibime geliyor. 3k serisi ve overclock açısından. Psu önerisine en çok itiyacım var.

Sade rgb ışıklandırmayı seviyorum ama kasa içinde hoşuma gitmiyor.
Örnek model olarak bunu bırakayım
https://www.nanokatalog.com/PHANTEKS-Eclipse-P350X-Midi-Tower-Tempered-Glass-Digital-RGB-Mini-tower-ATX-PH-EC350PTG_DBK-Bilgisayar-Kasasi,PR-1200646.html?gclid=EAIaIQobChMIur3Y8Ija4AIV2vhRCh3e0Ag-EAkYASABEgK1ZvD_BwE

Firmamız üstüne alacağım için Türkiyeden alınan ürünlerde kdv iadesi alacağız bu yüzden türkiye avantajlı ama
yurtdışından ürün aladabilirim avantajlı olduğu sürece.

Bütçe meselesine gelirsek. Bu ürünler yapabileceğimin en son noktası bunun üstüne artık çıkamam sorunlu olduğunu düşündüğünüz parçalarıda listemden çıkartmaktan çekinmem yeterki söyleyin.
Okuyan yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler
Hertürlü eleştiriye açığım. Fikirlerinizi bekliyorum.
iyi forumlar.
Beyler iyi forumlar. Bir yüzü Gold Bir yüzü %40 blue. OPSKİNS den fiyat araştırması yapabilirsiniz. İtemi elden teslim yapmak istiyorum fiyat 400 lira pazarlık yok. istanbulda ikamet ediyorum.

Takas düşünen olursa Steam üzerinden offer yollayabilirsiniz.

METJ:https://s.metjm.net/slQCgTh.jpg

Lütfen opskine uğramadan eleştirmeyin.
Clio HB 2006 model aracım satılıktır. Denizlide gösterebilirim.

KM de tüpte 20 krş civarı yakıyor. çekişi inanılmaz derecede fazla ışıklarda gazı biraz vermenizle bile patinaj atabiliyor 0-100 çok çok iyi ilk defa 1,2 kullanmama rağmen bu kadar iyi performansı olacağını düşünmemiştim.

yakıta gelirsek 15-20 kuruş arası şehiriçinde cidden nezaman gaz koyduğunuzu unutuyorsunuz.

sorusu olan arkadaşlar varsa whatsappdan yada burdan cevaplayabilirim.

aracımın sahibinden ilanı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yakitta-cok-ekonomik-servis-bakimli-81500-km-clio-1,2-otomatik-134321533/detay/

telefon 05062549111
Herkese selamlar.

Bu yaz para kazanmam lazım arkadaşlar.

malum üniversite öğrencisiyim.

yaklaşık 2 aylık bi zamanım var.

asgari ücretle biyere girip çalışabilirim buda sıcak geliyor fakat

ticaret işinde iyi gibiyim ağzım iyi laf yapıyor. ve siz arkadaşlarında fikirlerini almak istedim.

bişey alıp satmak istiyorum aklınıza ne gelirse.

misal şuan en çok düşündüğüm şeylerden biri dilek balonları.

çoğu insanın merak etttiği ve denemek istediği bişey. iş yapar gibime geliyor sizinde böyle fikirleriniz varsa duymayı isterim.

şimdiden çok teşekkürler..
Beyler elimde 2000 yılından önce üretilmiş bi gitar var. 15 senedir yatıyor gitar ister inanın ister inanmayın.

gitarın gayet kaliteli olduğunu söylediler firma gitar üretmeyi bırakmış galiba sadece tel satıyolar.

çok araştırdım yabancı sitelerde olsun türkiyede olsun bu marka gitara rastlamadım. haliyle en az 15 yıl geçmiş.

elimden çıkarmayı düşünüyorum bu gitarı satıcam yani bi nevi.

ama satmadan öncede bilgi sahibi olmak istiyorum bu gitar hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim.

daddario j27 klasik gitar. google a yazmayın gitar telinden başka bişey çıkmıyor :)
USB girişinde sorun olabileceğini düşündüm fakat usb girişine taktığımda sarj oluyor.

mp3 markası: TTEC 4 GB

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
İşin hilesi Güvenilir olmak.
Forum İkinci El İmzası:
İşin hilesi Güvenilir olmak.
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Apple
Takım
Beşiktaş
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 237
İkinci El Bölümü Mesajları: 139
Konularının görüntülenme sayısı: 1.481 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.