|
Yurt Dışında Doktorluk yapmak isteyen birisi icin Tus dershanesi Mantıklı mı? Amerika, İsviçre gibi kazancın alım gücünün fazla oldugu ulkeler icin. En kolay ve en yuksek maas alinabilecek sekilde nasil ne zaman gidilir? Şu an tıp 3üm periferde bir tıp fakültesindeyim. Hiçbir şey imkansız değil. Şartlar düzelir mi pek sanmiyorum ama yurt disina gidebilir miyim kesin de değil. Hedefi olabildigince yuksek tutmak lazim. Tusdataya zam gelecek erken kayıt diye acele edip fazla dusunmeden bu sene basinda online yazildim. İptal etsem mi bilmiyorum. Şu anda hiç işime yaramiyor. Tusmer mesela wp grubunda komite özel detaylı açıklamalı cıkmış tus soruları pdf paylaşıyor ve komite calisirken asiri faydali oluyor. Ama bu Tusdatada yok. Cikmis Ttslerin cozumu videoda var sadece. GiCikmis pdflerin cozumu yazmiyor ve komite konu ayrimi kolay ulasilabilir degil o nedenle hic faydalanmiyorum. 150k bosuna odemis gibiyim. Asiri yogun olmayan, cerrahlik alanlari icinde en az yorucu max maas olabilen bir bransta uzmanlasacagim. Ytü mat mühten yatay gecisle gelmistim. Ara sira sorguluyorum kendimi iyi mi yaptim diye aklim kaldi biraz😅. Mühendislige yatkin birisini en cok hangi brans tatmin edecekse oraya yonelecegim. Daha yenilikçi, hareketli bir brans. Klinige gecmedigimden tanimiyorum bilemiyorum hangisi daha uygun. Yol gösterebilecek deneyimli abilerimin ablalarimin tavsiye önerilerini bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt