Arkadaslar TUSDATA denen kurum kisiye gore fiyat cekiyor sizin bulundugunuz subede pesin fiyat ne kadar sorup sorusturabilir misiniz? Erken kayit indirimi diye donem 3e gecenlere yüzyüze 200000 tl ve online ise 150000 tl fiyat verdiler pesin Cor*m sube. Indirim su anda bitti ve bana o zaman soylediklerine gore %25 zamla beraber su anda yüzyüze 250000 tl olmasi gerekiyor. Oyle mi sizin subede de. Tekrar arayacagim teyit icin bizim subeyi ve guncelleme yapacağım. Eger oyle degilse bu düpedüz dolandiricilik ve öğrenciyle alay etmek!
* 1 hafta once 4e gecmis arkadasim fiyat aldi Diyar*akir sube yüzyüze 190000 tl pesin demişler.
*Arkadaslar kucuk bir guncelleme E*ine subesinden ogrendigim guncel bilgilere gore donem 3lere yuzyuze pesin 250000 online 183000 tl olmus. Erken kayit indirimi vs o zaman doğru ortada yalan yok. %25 zam yapılmış
En Karlı Uzun Vade Altin Yatirimi Sanal
Fiziki haric bu saatten sonra en karli faizsiz altin yatirimi nasil yapilmali bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi?
#yatirim tavsiyesi degildir
Hem kronometre olarak kullanabilecegim ve çalışma surelerimi analiz eden bir uygulama veya site önerisi olan var mı günlük haftalık olarak görsel grafik haline getirsin ve ders çalışma saatlerimi belirli günler arasında filtreleyebilmek istiyorum
Tıp Kaç K Kapatır Anket
Deprem illeri hariç devlet tıp
69kyi zevkine yazmistim isteyen 45 50k araligi icin kullanabilir
Zeki Arkadaş Bulma Yolları
Forumdaşlar bıktım aşırı yipratti beni bu salak salak triplerden ve davranislardan. Zekasi yuksek olan ama sadece Iq degil Eqsu da yuksek arkadas ariyorum. Onlineda ve gercek hayatta nasil bulabilirim

* Yaklaşık olarak 3 kat
Kaynak: https://hekimsen.org/gonderiler/gonderi/detay/memur-maas-zammi-ve-fazla-mesai-ucreti-hakkinda/479 (15.05.2023 tarihli)
Düşünceleriniz?
(Bu sene için sormuyorum)
Lütfen troll cevaplar yerine seçtiğiniz seçeneğin sebebini açıklayabilir misiniz? Böylece özgür ve seviyeli bir fikir aktarma ortamı yaratalım.
Çözebilen Yok Mu? Zor Soru
Ortalamanız Kaç Şu An?
1. Donem 2 idi ve 1 tane kaldigim 2 tane Dc dersim vardi. Online yaradi, 2. Dönem sadece 3 olacakken birinci dönemden dolayı 2,5 🥲
-Mühendislik Stajını yapacağım yer fazla küçük ve sistemleri daha oturmamış. 1 Aylık stajdan sonra belli olurmuş alacağım ücret.
-Commercial [Uluslararası Ticaret] Stajında sırayla commercial alanındaki bütün departmanlarda staj yapacağımı ve ileride daha kapsamlı olan yönetici yetiştirme programına alınabilme olasılığımın olduğunu söylediler. Daha ücret konuşmadık. Danimarka ortağı bir firma
GİRENLERİN ÇOK AZI ANKETTE OY KULLANMIŞ, ÜZÜCÜ:(
.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 293
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.082)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 102 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
15 Yanıt
1