Tıp Fakültesi 3. Sınıfım pato sorulari cok zor, klinikcilerin bir kismi asiri zor soruyor cok azi cikmis soruyor. Cikmis orani cok az ve sorular cikmisa benzemiyor bile. Ilk 4 sinava girdik son sinavdan asiiri dusuk aldim 50 altinda. 2 kurul ve 1 final kaldi. Bu sinavlardan 80in üzerinde almak zorundayım. Yatay gecis yapmak zorundayim. Kuruldan 70lerde aldiracak calismayi biliyorum ama 80 90 aldiracak calisma nasil hicbir fikrim yok. Finalden de 85 ustu 90larda alabilirsem cok iyi olacak. Gunu gunune 4 kere tekrar ett8gimde 70lerde aliyorum. Hafizam iyi degil, çok degil akilli ve taktikle calismak gerekiyor. Yuksek alan arkadaslar teknigi nedir? Finale 3 ay 1 hafta var. Butun onerilerinize acigim. Ne yapacagimi bilmiyorum.
Yurt Dışında Doktorluk yapmak isteyen birisi icin Tus dershanesi Mantıklı mı? Amerika, İsviçre gibi kazancın alım gücünün fazla oldugu ulkeler icin. En kolay ve en yuksek maas alinabilecek sekilde nasil ne zaman gidilir?
Şu an tıp 3üm periferde bir tıp fakültesindeyim. Hiçbir şey imkansız değil. Şartlar düzelir mi pek sanmiyorum ama yurt disina gidebilir miyim kesin de değil. Hedefi olabildigince yuksek tutmak lazim. Tusdataya zam gelecek erken kayıt diye acele edip fazla dusunmeden bu sene basinda online yazildim. İptal etsem mi bilmiyorum. Şu anda hiç işime yaramiyor. Tusmer mesela wp grubunda komite özel detaylı açıklamalı cıkmış tus soruları pdf paylaşıyor ve komite calisirken asiri faydali oluyor. Ama bu Tusdatada yok. Cikmis Ttslerin cozumu videoda var sadece. GiCikmis pdflerin cozumu yazmiyor ve komite konu ayrimi kolay ulasilabilir degil o nedenle hic faydalanmiyorum. 150k bosuna odemis gibiyim. Asiri yogun olmayan, cerrahlik alanlari icinde en az yorucu max maas olabilen bir bransta uzmanlasacagim. Ytü mat mühten yatay gecisle gelmistim. Ara sira sorguluyorum kendimi iyi mi yaptim diye aklim kaldi biraz😅. Mühendislige yatkin birisini en cok hangi brans tatmin edecekse oraya yonelecegim. Daha yenilikçi, hareketli bir brans. Klinige gecmedigimden tanimiyorum bilemiyorum hangisi daha uygun. Yol gösterebilecek deneyimli abilerimin ablalarimin tavsiye önerilerini bekliyorum.
Arkadaslar TUSDATA denen kurum kisiye gore fiyat cekiyor sizin bulundugunuz subede pesin fiyat ne kadar sorup sorusturabilir misiniz? Erken kayit indirimi diye donem 3e gecenlere yüzyüze 200000 tl ve online ise 150000 tl fiyat verdiler pesin Cor*m sube. Indirim su anda bitti ve bana o zaman soylediklerine gore %25 zamla beraber su anda yüzyüze 250000 tl olmasi gerekiyor. Oyle mi sizin subede de. Tekrar arayacagim teyit icin bizim subeyi ve guncelleme yapacağım. Eger oyle degilse bu düpedüz dolandiricilik ve öğrenciyle alay etmek!
* 1 hafta once 4e gecmis arkadasim fiyat aldi Diyar*akir sube yüzyüze 190000 tl pesin demişler.
*Arkadaslar kucuk bir guncelleme E*ine subesinden ogrendigim guncel bilgilere gore donem 3lere yuzyuze pesin 250000 online 183000 tl olmus. Erken kayit indirimi vs o zaman doğru ortada yalan yok. %25 zam yapılmış
En Karlı Uzun Vade Altin Yatirimi Sanal
Fiziki haric bu saatten sonra en karli faizsiz altin yatirimi nasil yapilmali bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi?
#yatirim tavsiyesi degildir
Tıp Kaç K Kapatır Anket
Zeki Arkadaş Bulma Yolları
Forumdaşlar bıktım aşırı yipratti beni bu salak salak triplerden ve davranislardan. Zekasi yuksek olan ama sadece Iq degil Eqsu da yuksek arkadas ariyorum. Onlineda ve gercek hayatta nasil bulabilirim



* Yaklaşık olarak 3 kat
Kaynak: https://hekimsen.org/gonderiler/gonderi/detay/memur-maas-zammi-ve-fazla-mesai-ucreti-hakkinda/479 (15.05.2023 tarihli)
Düşünceleriniz?
(Bu sene için sormuyorum)
Lütfen troll cevaplar yerine seçtiğiniz seçeneğin sebebini açıklayabilir misiniz? Böylece özgür ve seviyeli bir fikir aktarma ortamı yaratalım.
Çözebilen Yok Mu? Zor Soru

KOŞULLU OLASILIK
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Mesaj Sayısı: 21
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 307
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.352)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar






Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
1





