|
Merhaba. Bütçem maksimum 20 bin TL. Telefonda oyun oynayan biri değilim. Kamerası vasat olmasın, kullandığım araçta kablosuz şarj var o özellikten faydalanmak istiyorum bu fiyat bandında zor ancak kablosuz şarj özelliği mümkünse olsun istiyorum. Çok fazla kriterim yok zaten bütçe de fazla değil, telefona fazla para harcama taraftarı değilim. 2022 ve sonrası modeller olabilir yani çok güncel model olmak zorunda da değil, zaten bir telefonun ömrü 5-6 olsun en fazla 7 sene. Kendim alışveriş sitelerine baktım, temel özelliklerine bakarak kısıtlı bir araştırma yaptım. Note 13 Pro, Samsung S21 FE ve Poco X6 Pro var bu fiyatlara. Note 14 pro sanırım bir tık daha pahalı. Bu telefonların arasında kablosuz şarj desteği olan sadece Samsung S21 FE. Bu telefon sizce alınır mı? Kamera performansı nasıldır?. Önceki telefonum Mi 9T Pro 64 GB idi. Son dönemlerde ayda bir telefonu boşaltmam gerekiyordu, yer yeterli gelmiyordu. Poco X6 Pro o açıdan çok hoşuma gitti. 512 GB hafızası var. Ancak genel anlamda cihaz nasıldır, kamera performansı iyi midir? Ve genel olarak Poco nasıl bir markadır pek bilgi sahibi değilim. Özetle yukarıda belirttiğim gibi, 20 bin TL'nin üzerine çıkmak istemiyorum. Bu özelliklerde bu fiyata telefon tavsiyelerinizi rica ederim. Teşekkürler, iyi forumlar herkese. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler