Arkadaşlar bulgaristandan Porsche taycan getirmek istiyorum.212 Bin leva türk lirası olarak 1 milyon vergiyle birlikte 200 bin toplamda 1.2 milyon civarına geliyor.Gerekli işlemler nelerdir Nasıl türkiye ye sokabilirim vergisini ve girişini nereye başvurup nerede yapabilirim.Veya ikinci el aldım diyelim bulgaristanda yine nası giriş yapabilirim? Mesela aracın giriş fiyatı düşük olursa vergi düşüyormu nasıl oluyor bu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 28 Aralık 2020; 20:34:54 > |
Yurt Dışı (Bulgaristan) Araç getirmek(taycan) İşlemleri?

-
-
best of troll hoş geldin
-
Hoşbulduk, 1.2 milyonu olup donanımhaberde Bulgaristandan nasıl araba getirileceğini sorandan daha az trolüm, şüphen olmasın.
-
1.2 milyonum yok zaten şuan elimdeki aracı satıp üstüne ekliyeceğim
-
krediyle mi yoksa nakitle mi tamamlayacaksınız üstünü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana 100 bin at hepsini anlatayim
-
Yurtdışı yerleşik iseniz 2 yıl. Başka yolu yok. Olsa biz kendimize getirirdik.
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=14931&MevzuatTur=9&MevzuatTertip=5
-
Taycan bu şekilde gerirmek için en mantıksız araba. Zaten vergisi şok az neredeyse avrupa fiyatına geliyor.
Csb
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-52FA4E8ACHoşbulduk, 1.2 milyonu olup donanımhaberde Bulgaristandan nasıl araba getirileceğini sorandan daha az trolüm, şüphen olmasın.
İlk mesajın komik ama trollce geldi ama bu mesajını okuduktan sonra aslında ne kadar zeki olduğunu öğrendim ve hakverdim.
İlginç bir paradoks yaşattın bana gece gece. Bir nevi kelebek etkisi, zindan adası, el cuerpo (ceset), contratienpo (görünmeyen misafir) filmleri tadında bir yorum yaşattın bana.
Bu yorumu neden yaptım bilmiyorum ama içimden geçen duyguları yazıya dökmek istedim sadece.
Edit : iki yorumuna da artı bastım bu arada.
Büdüt : konuyu açan 15 yaşında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 29 Aralık 2020; 2:16:40 >
quote:
Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayınİlk mesajın komik ama trollce geldi ama bu mesajını okuduktan sonra aslında ne kadar zeki olduğunu öğrendim ve hakverdim.
İlginç bir paradoks yaşattın bana gece gece. Bir nevi kelebek etkisi, zindan adası, el cuerpo (ceset), contratienpo (görünmeyen misafir) filmleri tadında bir yorum yaşattın bana.
Bu yorumu neden yaptım bilmiyorum ama içimden geçen duyguları yazıya dökmek istedim sadece.
Edit : iki yorumuna da artı bastım bu arada.
Büdüt : konuyu açan 15 yaşında.
Alıntıları GösterBu taycanları bayiilerden veya galerilerden teslim alanlarda 18-25 yaş arası tayfa ama bunun daha 3 senesi var
En Beğenilen Yanıtlar

Hoşbulduk, 1.2 milyonu olup donanımhaberde Bulgaristandan nasıl araba getirileceğini sorandan daha az trolüm, şüphen olmasın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X